htc windows 7 li telefonların önümüzdeki ay satışa sunulacağını duyurmuş. ama fotoğraf süper
mavi ekran
öldüm gülmekten
çok anlamlı olmuş mavi ekran
her yeni telefonun iphone'a rakip olarak lanse edilmesi bile Apple'ın ne kadar doğru bir iş çıkardığının ispatı aslında..
ben Apple'ın yerinde olsam şöyle bir slogan kullanırdım;
iphone: rekabet etmez, rekabet yaratır
Windowsun geçmişini aklımdan çıkaramıyorum demiş Yazık ne kadar çektiyse o mavi ekrandan artık.
hangi windows kullanıcısı çekmedi ki? windowsa koca bir
Mumkum olsa pc de de ios kullanacagim, windows bilmedigi ise bulasmis yakibda cikar kokusu
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
Mumkum olsa pc de de ios kullanacagim, windows bilmedigi ise bulasmis yakibda cikar kokusu
hazır macbooklar 2000 liralara gelmişken bir sonraki bilgisayarı alırken gözönünde bulundurmakta fayda var. windows 7 diye bekledik bekledik süsleyip püsleyip vistayı sattılar yine. ben windows 7 den hiç memnun kalmadım. hayranım şu apple a. macintosh öyle kolay çalışıyorki. ne çöküyo, ne virüs derdi var. benim 4 gb ramli son sistem hp, 2006 yılından kalma mac in yaptıklarının yarısını yapamadı, dumur olduk kaldık. adam gözümün önünde şakır şakır tüm adobe programlarını açtı, üstüne tüm video - resimleri seçip tek tıklamayla çatır çatır açtı. ağzım açık kaldı
İnşallah yanılırım ama bence sonuc hüsran olacak
XP de paso mavi ekranı görürdüm w7 dediler çok stabil.. geçen gün eset kurdum w7 de dump mavi ekran bu kadar basit ve hızlı olacağını düşünmemeiştim..
quote:
Orijinalden alıntı: boranstabu
quote:
Orijinalden alıntı: by_mercure
hazır macbooklar 2000 liralara gelmişken bir sonraki bilgisayarı alırken gözönünde bulundurmakta fayda var. windows 7 diye bekledik bekledik süsleyip püsleyip vistayı sattılar yine. ben windows 7 den hiç memnun kalmadım. hayranım şu apple a. macintosh öyle kolay çalışıyorki. ne çöküyo, ne virüs derdi var. benim 4 gb ramli son sistem hp, 2006 yılından kalma mac in yaptıklarının yarısını yapamadı, dumur olduk kaldık. adam gözümün önünde şakır şakır tüm adobe programlarını açtı, üstüne tüm video - resimleri seçip tek tıklamayla çatır çatır açtı. ağzım açık kaldı
işletim sistemini tüm donanımlarda çalışır hale getirirlerse microsoft u katlarlar ama bu ne inattır illa donanımla satacaklar ustelik artık işlemcilerini de kendi uretmıyor intelden satın alıyor.
mavi ekran
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme