Şimdi Ara

iphone 4 e yeni rakip geliyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

htc windows 7 li telefonların önümüzdeki ay satışa sunulacağını duyurmuş. ama fotoğraf süper

• mavi ekran
  • öldüm gülmekten
  • çok anlamlı olmuş mavi ekran
  • her yeni telefonun iphone'a rakip olarak lanse edilmesi bile Apple'ın ne kadar doğru bir iş çıkardığının ispatı aslında..

ben Apple'ın yerinde olsam şöyle bir slogan kullanırdım;

iphone: rekabet etmez, rekabet yaratır
  • Windowsun geçmişini aklımdan çıkaramıyorum demiş Yazık ne kadar çektiyse o mavi ekrandan artık.
  • hangi windows kullanıcısı çekmedi ki? windowsa koca bir
  • Mumkum olsa pc de de ios kullanacagim, windows bilmedigi ise bulasmis yakibda cikar kokusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Mumkum olsa pc de de ios kullanacagim, windows bilmedigi ise bulasmis yakibda cikar kokusu

hazır macbooklar 2000 liralara gelmişken bir sonraki bilgisayarı alırken gözönünde bulundurmakta fayda var. windows 7 diye bekledik bekledik süsleyip püsleyip vistayı sattılar yine. ben windows 7 den hiç memnun kalmadım. hayranım şu apple a. macintosh öyle kolay çalışıyorki. ne çöküyo, ne virüs derdi var. benim 4 gb ramli son sistem hp, 2006 yılından kalma mac in yaptıklarının yarısını yapamadı, dumur olduk kaldık. adam gözümün önünde şakır şakır tüm adobe programlarını açtı, üstüne tüm video - resimleri seçip tek tıklamayla çatır çatır açtı. ağzım açık kaldı
  • İnşallah yanılırım ama bence sonuc hüsran olacak
  • XP de paso mavi ekranı görürdüm w7 dediler çok stabil.. geçen gün eset kurdum w7 de dump mavi ekran bu kadar basit ve hızlı olacağını düşünmemeiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boranstabu

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

Mumkum olsa pc de de ios kullanacagim, windows bilmedigi ise bulasmis yakibda cikar kokusu

hazır macbooklar 2000 liralara gelmişken bir sonraki bilgisayarı alırken gözönünde bulundurmakta fayda var. windows 7 diye bekledik bekledik süsleyip püsleyip vistayı sattılar yine. ben windows 7 den hiç memnun kalmadım. hayranım şu apple a. macintosh öyle kolay çalışıyorki. ne çöküyo, ne virüs derdi var. benim 4 gb ramli son sistem hp, 2006 yılından kalma mac in yaptıklarının yarısını yapamadı, dumur olduk kaldık. adam gözümün önünde şakır şakır tüm adobe programlarını açtı, üstüne tüm video - resimleri seçip tek tıklamayla çatır çatır açtı. ağzım açık kaldı

işletim sistemini tüm donanımlarda çalışır hale getirirlerse microsoft u katlarlar ama bu ne inattır illa donanımla satacaklar ustelik artık işlemcilerini de kendi uretmıyor intelden satın alıyor.

• mavi ekran
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.