Şimdi Ara

iphone 4 efsanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 4 şimdiye kadar ki en iyi iphone dur. yıllar sonra babama sadece alo desin diye sıfırlanmış yani refurbished olarak yeniden aldım ios 7 ile geldi üzerindeki ios 7 biraz kasıyor menü geçişleri filan ama o kadar da kötü değil gerçekten şöyle birkaç saat kullandım bir de zamanın android cihazlarını hatırladım gerçekten o zamanlar için bir şahesermiş şimdiki üst seviye android cihazlar mevcut iphone modellerinden her yönüyle daha iyi tabi ama iphone 4 zamanına göre gerçekten rakipsiz bir cihazdı ve kasası günümüzde bile çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballplayer -- 22 Ekim 2017; 18:30:23 >

• Yaklaşık 1,5 yıldır severek kullandığım ios 8.4 JB li iphone 5c telefonum umumi helaya düştükten sonra bütün müdahalelere rağmen kurtaramadım. Bende evde atıl duran 3 seneye yakın kullandığım, bataryası ölü, ekranı kırık emektar iphone 4 üme baktırmaya karar verdim. Arkadaşımın anakartı arızalı ve ekranı kırık iphone 4 ünün bataryasını aldım ve 80 tl ye yeni cam taktırdım. Ios 5.1.1 JB li iphone 4 üme whatsapp yüzünden mecbur ios 7.1.2 yükleyip JB yaptım. Birkaç tweak ve birkaç ios ayarı ile emektar iphone 4 üm makul seviyede kullanılabilecek hıza geldi, üstelik batarya performansı canavar gibi. Velhasıl iphone 8 ve X ile fiyatlarının düşeceğini umduğum, hayalimdeki telefon olan iphone se alana kadar, "efsane" iphone 4 ümü severek kullanmaya devam edeceğim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailede annem tarafından hala kullanılır. Ben dr 3 yıl kullandım kendilerini. En sevdiğim iphone kasasıdır ne kadar yenisi çıkarsa çıksın bu değişmeyecek

• Kasa olarak çok güzel bir cihazdı. Ancak efsane olduğuna katılmıyorum çıktığı yıl almıştım, 4S çıktığında gelen iOS sürümü ile takılmalar başlamıştı Baktım kimse el atmıyor, cihazdan kurtulmuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    Cihaz kesinlikle efsane bir kasaya sahipti. Takım elbiseye en yakışan telefonumdu.
    Sonra ne yaptım, onu pedere verip sony m5 aldım. Telefonun bedduası tuttu sanırım.
    Iphone 4 (Siyah) benim için özeldir.
    Saygılarımla
  • Efsane kasa yaa. Öyle premium kasadan buralara gelmekte ilginç oldu apple için. İlk çıktığında 4s almıştım rakibi yoktu telefonun varya o zaman yapamadığı hiçbir iş yoktu heryerde internete gir falan akıllı telefon bile yaygın değildi. 6 ve 7 plus kullandım üstüne ama 4s her zaman efsane benim için.

• evimde hala 5.1.1 sürümünde jbsiz iphone 4 var kutusunda duruyor hala 2011 de almıştım sanırım kaç yıl kullandım hala daha bataryası dahil sorunsuz çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf o kasanın etkisinde kalanlar için Jet Black çıkardı adamlar.

• Bende de 4S 16GB siyah var bir adet, baş ucumda çalar saat olarak kullanıyorum. =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnacoN

Bende de 4S 16GB siyah var bir adet, baş ucumda çalar saat olarak kullanıyorum. =)

4 de wolfson dac var çalar saat yaninda çok iyi MP3 player olur ses kalitesi en iyi iphone aynı zamanda 4s de wolfson yok ama sesi kötü değil

edit hayır wolfson değilmiş ben yanlış hatırlıyormuşum cirrus olması lazım ama yine de ses kalitesi olarak çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballplayer -- 23 Ekim 2017; 14:52:28 >
  • Spotify yüklü zaten cihazda. Ayrıca rahat uyumak için doğa seslerini çalan bir uygulama daha vardı adını unuttum. Onuda yükledim. =))
  • Yillarca 3GS kullandim. Tasarim ve yazilim arayuzu ile bir cok telefonun ilerisindeydi. Artik arada fark kalmadi hatta bazi markalar daha iyisini bile yapiyor.

• Benim için 4 degil, 4s tam bir efsane.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.