Şimdi Ara

İphone 4 ekran şifresini yanlış girdim iphone kapalı yazıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. uzun bir süre kullanmadığım iphoneyi aldım şifresini unuttum. şifreyi yanlış girdim iphone kapalı acil arama için kaydırın yazıyor. başka birşey yazmıyor. Bİlgisayara itunes kurdum Dfu modda bağlıyorum. iphone yazılım güncelleme sunucusuna erişilemedi yazıyor iphoneyi bağlayamıyorum. Yardımcı olur musunuz? ne yapmam lazım.

• iTunes unun sürümünü en son versiyona güncelle ve tekrar dene.
  • Ben applein bu kısmında icloud uzerinden tekrar şifre atma yada kaldırma koymasından yanayım..telefon çalınırsa açamamaları guzel.ama biz unutursak bilgisayardan iclouda girip nasıl kontrol yapabiliyorsak cihazında şifresini sıfırlayabilmeliyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internete gir ve dfu moda nasıl girilir yaz, dfu moda girmeyi öğrendikden sonra cihazı dfu moda sok. interete ios 7.1.1 ipsw yaz ve hangi siteyi istersen işte birinden indir zaten cihazın dfu modda idi cihazı itunese bağla kurtarma modunda bi iphone bulundu vs diycek. windows da shift, macda alt (option) tuşuna basarak geri yükleye tıkla cihaz tamamen herşey sıfırlanış bir şekilde ve ios 7.1.1 geçmiş bi şekilde şifresiz bi şekilde açılcak ama eğer ios 6 da isen ios 7 ye geçmek zorundasın.
    SAYGILAR...
  • İphonu dfu moda alıyorum ama itunese bağlanmıyor. Kuetarma modu falan çıkmıyor. İtunes teli görmüyor. Tel açıkken bağladığım zaman parola olduğu içn itunese bağlanamadı yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.