Merhaba arkadaslar. iPhone 4 32 gb kullanıyorum. ekrana yandan bakınca yeni fark ettigim bir cizgi var ve kafama takıldı. Ekranın ışık seviyesini en uste getirince daha belirgin oluyor. Ekrana beyaz bir sayfa actıgımda örnegin safaride bos sayfa gibi telefona yandan baktıgımda ekranın sol alt köşesinden baslayan ekranın ortasına kadar gelen bir cizgi var ama karsıdan baktıgımda kesinlikle belli degil. Sadece ekrana yandan baktıgımda belli oluyor. Boyle bir sorunu daha once yasayan var mı yada neden olmus olabilir cözumu varmıdır? cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.
Çok uzun zaman önce 2g kullanmıştım aynı sorun ondada vardı ama çok daha barizdi, benden önceki sahibinin düşürmüş olabileceğini ve ekranın aldığı darbeden dolayı o hale geldiğini düşünmüştüm, veya ekranın arkadan verdiği ışığın lambalarında sorun olabilir diye düşünmüştüm, umarım sorununuzu doğru anlamışımdır.
Cevabın icin tesekkur ederim. Telefona herhangi bir darbe yok. bende yeni fark ettim ekrana normal bakınca kesinlikle gorunmuyor. Ama ekrana yan tarafından bakınca belli oluyor.
merak ettim bende tahmin ettiğim gibimi mümkünse bir resim atabilirmisiniz ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme