Bir kaç saat önce telefonu yere paralel şekilde şap diye düsürdüm.Ekranın sağ üst köşesinden sağ alt köşesine kadar dümdüz uzanan beyaz bir şerit belirdi, sanki çerçeve kenarı gibi.Sanki ekran bir kaç mm sola kaymış da , sağdaki o beyaz çerçeve ortaya çıkmış gibi. Telefonun çalışmasında herhangi bir sıkıntı yok, ancak o çizgi yeterince rahatsız edici. Turkcellden almıştım,yetkili servise götürsem muhtemelen düşmeden kaynaklı olduğunu anlarlar ve garanti kapsamına sokmazlar. Ayrıca telefonu jailbreakli olarak kullandığımdan restore etmem ardından tekrar jb yapmam gerekecek ki uğraşmayı da hiç istemiyorum. Kasanın açılması gerekecek bu yüzden herhangi bir telefoncuya götürüp telefonun daha beter olmasını da göze alamam. Apple ürünleri konusunda uzman,bu tarz ufak tefek problemleri halleden bildiğiniz güvenilir yerler var mıdır acaba ? Ya da daha önce bu şekilde bir problem yaşayan ve çözüme kavuşturan varsa, paylaşabilirse çok memnun olurum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme