Bildirim
ıphone 4 elektırık kacırıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
öyle bir elektrik kaçırma normal değildir bence arkadaşım. Yani bir iphone kullanıcısı olarak böyle birşeye hiç rastlamadım. Bence bir genpaya götür. -
iPhone 3GS'de oluyordu ilk olduğunda 220W yemiştim ;) Ama bir servise götür.Ben götürmedim iPhone 4 aldığımdan... -
Arkadaşım telefonunda hiçbir sorun yok. Sorun bilgisayarının bağlı olduğu pirizde. Piriz topraksız o yüzeden bilgisayarın heryerinden elektrik kaçırıyor. Kasayı da ellersen elektirik kaçırdığını anlarsın... -
Eğer telefonunuz garantili ise servise goturmenizde fayda var.
Eğer garantili degilse telefonunuzu tamircilere kurcalatmanizi tavsiye etmiyorum. -
Sorun sadece prizde arkadaşım rahat ol -
sorun prizde... bendede yapıosu hep aynı prize takınca. -
quote:
Orijinalden alıntı: insa_c
öyle bir elektrik kaçırma normal değildir bence arkadaşım. Yani bir iphone kullanıcısı olarak böyle birşeye hiç rastlamadım. Bence bir genpaya götür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yilmaz94
Arkadaşım telefonunda hiçbir sorun yok. Sorun bilgisayarının bağlı olduğu pirizde. Piriz topraksız o yüzeden bilgisayarın heryerinden elektrik kaçırıyor. Kasayı da ellersen elektirik kaçırdığını anlarsın...
Çok güzel açıklanırsınız -
Her iphoneda oluyor o telle konusurkende carpiyor gidikliyor =) -
Bence sorun barajlarda -
bu kacaklar iphone a zarar verebilir mi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Pyxis nautica
quote:
Arkadaşım telefonunda hiçbir sorun yok. Sorun bilgisayarının bağlı olduğu pirizde. Piriz topraksız o yüzeden bilgisayarın heryerinden elektrik kaçırıyor. Kasayı da ellersen elektirik kaçırdığını anlarsın...
Çok güzel açıklanırsınız
Iphone ın sarj aleti topraklı mı ki kaçırdığı elektriği topraklayamasın.
Doğru bir tez değil bence :) -
Kış aylarından dolayı yünlü giysiler giyiyoruz, bu durumda vücudumuzda statik elektriğe dönüşüyor. Çarpılmalar anlık oluyorsa, sorun budur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fatih!
quote:
Orijinalden alıntı: Pyxis nautica
quote:
Çok güzel açıklanırsınız
Iphone ın sarj aleti topraklı mı ki kaçırdığı elektriği topraklayamasın.
Doğru bir tez değil bence :)
Buyuk ihtimalle iphone bilgisayara bagliyken carpiyodur arkadasim ;)
-
iPhone da sorun yok arkadaşlar . Tamamen bağlı olduğu Prizle alakalı . servise falan götürmeyin .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X