Şimdi Ara

ıphone 4 elektırık kacırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merba arkadaslar ıphone 4 um sarjda iken telefonun ustundeki demirden elektrik kaçırıyor uyutma tusunun oldugu bölüm sarjda değilken bu olay olmuyo dogal mı yoksa telefondamı bır hata var

• öyle bir elektrik kaçırma normal değildir bence arkadaşım. Yani bir iphone kullanıcısı olarak böyle birşeye hiç rastlamadım. Bence bir genpaya götür.
  • iPhone 3GS'de oluyordu ilk olduğunda 220W yemiştim ;) Ama bir servise götür.Ben götürmedim iPhone 4 aldığımdan...
  • Arkadaşım telefonunda hiçbir sorun yok. Sorun bilgisayarının bağlı olduğu pirizde. Piriz topraksız o yüzeden bilgisayarın heryerinden elektrik kaçırıyor. Kasayı da ellersen elektirik kaçırdığını anlarsın...
  • Eğer telefonunuz garantili ise servise goturmenizde fayda var.
    Eğer garantili degilse telefonunuzu tamircilere kurcalatmanizi tavsiye etmiyorum.
  • Sorun sadece prizde arkadaşım rahat ol
  • sorun prizde... bendede yapıosu hep aynı prize takınca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: insa_c

öyle bir elektrik kaçırma normal değildir bence arkadaşım. Yani bir iphone kullanıcısı olarak böyle birşeye hiç rastlamadım. Bence bir genpaya götür.

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz94
    Arkadaşım telefonunda hiçbir sorun yok. Sorun bilgisayarının bağlı olduğu pirizde. Piriz topraksız o yüzeden bilgisayarın heryerinden elektrik kaçırıyor. Kasayı da ellersen elektirik kaçırdığını anlarsın...

Çok güzel açıklanırsınız
  • Her iphoneda oluyor o telle konusurkende carpiyor gidikliyor =)
  • Bence sorun barajlarda
  • bu kacaklar iphone a zarar verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Arkadaşım telefonunda hiçbir sorun yok. Sorun bilgisayarının bağlı olduğu pirizde. Piriz topraksız o yüzeden bilgisayarın heryerinden elektrik kaçırıyor. Kasayı da ellersen elektirik kaçırdığını anlarsın...

Çok güzel açıklanırsınız

Iphone ın sarj aleti topraklı mı ki kaçırdığı elektriği topraklayamasın.
    Doğru bir tez değil bence :)
  • Kış aylarından dolayı yünlü giysiler giyiyoruz, bu durumda vücudumuzda statik elektriğe dönüşüyor. Çarpılmalar anlık oluyorsa, sorun budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih!

quote:

Orijinalden alıntı: Pyxis nautica

quote:

Çok güzel açıklanırsınız

Iphone ın sarj aleti topraklı mı ki kaçırdığı elektriği topraklayamasın.
    Doğru bir tez değil bence :)

Buyuk ihtimalle iphone bilgisayara bagliyken carpiyodur arkadasim ;)

• iPhone da sorun yok arkadaşlar . Tamamen bağlı olduğu Prizle alakalı . servise falan götürmeyin .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.