Şimdi Ara

iPhone 4 facebook sorunu.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
41.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu olay benimde dikkatimi çekti, sanıyorum Facebook uygulaması ile ilgili bir olay.

Eski sürümleri yükledim ama yine bir durum paylaştığımda "mobil ile" yazıyor, umarım ileride eski haline döner.
  • Buraya yorum yazan (bilgi paylaşan değil) arkadaşların çoğunu maalesef anlayamıyorum. Adam size birşey sormuş, rica etmiş. Ne hâle getirmişsiniz olayı. Iphone ile yazsa nolacak!? gibi saçma sapan reaksiyonlara girmişler. Arkadaşlar! Burası teknik bilgi danışılıp, paylaşılacak bir bölüm. Donanımhaber Forum'da insanları yargılamak diye bir bölüm varsa, o bölümde bir konu açın, insanların tercihleriyle doyasıya alay edin. Buradaki kısır konuşmaya bakınca da sonuçta, siz akil adamların buraya herhangi bir çözüm getiremediğiniz ve harbiden çok boş muhabbet ehli olduğunuzu görüyorum. Ve bir Forum müdavimi olarak üzülüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memomur

Buraya yorum yazan (bilgi paylaşan değil) arkadaşların çoğunu maalesef anlayamıyorum. Adam size birşey sormuş, rica etmiş. Ne hâle getirmişsiniz olayı. Iphone ile yazsa nolacak!? gibi saçma sapan reaksiyonlara girmişler. Arkadaşlar! Burası teknik bilgi danışılıp, paylaşılacak bir bölüm. Donanımhaber Forum'da insanları yargılamak diye bir bölüm varsa, o bölümde bir konu açın, insanların tercihleriyle doyasıya alay edin. Buradaki kısır konuşmaya bakınca da sonuçta, siz akil adamların buraya herhangi bir çözüm getiremediğiniz ve harbiden çok boş muhabbet ehli olduğunuzu görüyorum. Ve bir Forum müdavimi olarak üzülüyorum..

Çok iyi konuştun hocam

• Yazmamasinin sebebini bir yerde denk gelip, okumustum. Problem apple ile facebook firmasi arasinda geciyor. Ornegin ios5 da resimleri direkt olarak twitter dan paylasabilme ozelligi getirilmesine ragmen, bi twitter kadar populer olan facebook u es gecilmesi bu problemin diger bir kaniti.
  • Aynısı bende de oldu ama düzelir diye bir şey yapmadım sorun yok.
  • Bende mobile bile yazmıyor buna ne demeli?düz pcden yazmışım gibi sorun nedir? :) ip değil bu arada android uyuglamayıda silip tekrar yükledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: memomur

Buraya yorum yazan (bilgi paylaşan değil) arkadaşların çoğunu maalesef anlayamıyorum. Adam size birşey sormuş, rica etmiş. Ne hâle getirmişsiniz olayı. Iphone ile yazsa nolacak!? gibi saçma sapan reaksiyonlara girmişler. Arkadaşlar! Burası teknik bilgi danışılıp, paylaşılacak bir bölüm. Donanımhaber Forum'da insanları yargılamak diye bir bölüm varsa, o bölümde bir konu açın, insanların tercihleriyle doyasıya alay edin. Buradaki kısır konuşmaya bakınca da sonuçta, siz akil adamların buraya herhangi bir çözüm getiremediğiniz ve harbiden çok boş muhabbet ehli olduğunuzu görüyorum. Ve bir Forum müdavimi olarak üzülüyorum..

aynen bende katılıyom. kimse insanların seçimlerini yargılayamaz. şahsen bende isterim iphone aracılığıyla yazısını hava için değil. şahsen kimin iphone kullandığınıda bilmek güzel ona göre what's up tan yazışırım yada ios5 yüklüyse imessage dan yazışırım. BEN BUNUN İÇİN İSTERİM. ULAN İPHONE LA HAVA ATSAN NE OLUR SANKİ Bİ TEK SENDE VAR HERKESETE İNANIYORUMDA KİMSE HAVA ATMAK İÇİN İSTEMİYOR. BENCE BLACKBERRY YAZIYORSA İPHONE DA YAZMALI.

• Bİ DE ŞUNUDA BELİRTMEK İSTERİM EĞER HAVAYSA HAVA. SONUÇTA BU SEKTÖRDE İPHONE NUN YERİ ORTADA. ÇÜNKÜ İPHONE CEP TELEFONU DEĞİL :)

MALUM O BİR AKILLI TELEFON.
  • kardes facebook iphone uygulamasını face üzeründen beğen sorun kalmadı bende orada kooooskoca "IPHONE 4" aracılığıyla yazıyor artk :D
  • Rocksteep kardeş bir sorum olacak sana. Sende İphone 4 aracılığıyla yazısı çıkıyor iyi güzel de. Bunu 0.facebook.com'dan yazınca mı çıkıyor ben onu çözemedim. Bi bilgilendirirsen sevinirim.. Teşekkürler.
  • abi bendede mobil yazıyo hatta arkadaşada sormuştum sende çıkıyomu diye evet dedi sonrada baktığımda onunkilerde mobil olmuş problem bizde değil dağılın :D
  • Hava mı atıyorsun diyen arkadaşlara söylenecek tek söz sanane olmalı bence.Orada iPhone ile yazıp yazmaması umrunda olmayabilir.Ama yazmasını isteyen birine de sen kalkıp hava mı atıyorsun diyemezsin ki seni ilgilendirmiyor.
    Sen dediğim; hava mı atıyorsun diyen arkadaşlara.
    Not:Gözüküp gözükmemesi benim için bir şey değiştirmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocksteep

kardes facebook iphone uygulamasını face üzeründen beğen sorun kalmadı bende orada kooooskoca "IPHONE 4" aracılığıyla yazıyor artk :D

Zaten beğenmiştim, az önce denedim, hala "mobil" yazıyor. Yani sorun hala devam ediyor.

Ve bildiğim kadarıyla "iphone 4 aracılığıyla" değil, "iphone aracılığıyla" yazması gerekiyor. Sizin bahsettiğiniz olay, facebook uygulama geliştirme ekranından ufak bir program oluşturarak gerçekleştiriliyor. Facebook iphone sayfasını beğenerek değil.
  • Az önce Facebook uygulamasına güncelleme gelmiş. Belki düzelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Az önce Facebook uygulamasına güncelleme gelmiş. Belki düzelmiştir.

Şimdi kontrol ettim. Hala mobil yazıyor. Sorun devam ediyor.
  • Olay farklı yerlere gitmiş zannedersem.Ortada olan yazılımsal sıkıntıyı çözebilen veya öğrenen henüz çıkmamış.Birdahaki güncellemelerde Twitter'de olduğu gibi Facebook'da telefonun kendi içinde olursa sorun kalmaz diye düşünüyorum.Eskiden yazıp şimdi yazmaması işin ilginç kısmı ı.
    Saygılar..
  • Diğer güncellemelere bakıcaz artık. "İphone aracalığıyla" yazmasa da en azından Apple logou çıksa harika olur
  • Peki aklıma şöyle birşey geldi facebook uygulamanın geliştiricilerin böyle bir talebimiz olduğunu belirten bir mail atsak bir işe yaramı ?
  • ben samsung wave2 de kullandıydım bir zaman önce. Onda via Samsung mobile diye yazardı duvara mesaj yazınca. iphone içinde yazıyordu 1-2 ay önceye kadar ama şimdi yazmıyor. Yazsa ne olur yazmasa ne olur.
  • 3-4 gün önce hem facebook hemde facebook messenger için bir güncelleme yapıldı ama bu özellik şu an aktif değil sanırm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.