Arkadaslar 2 hafta önce aldıgım iPhone 4 ümdeki facebook application dan facebook a girip birsey paylastıgımda (yorum, yazı vs.) 'iPhone aracılıgı ile' yazması gerekirken diger telefonlar gibi 'mobil internet aracılıgıyla' yazıyor. iPhone u olan bütün arkadaslarıma denettirdim ve hepsinde 'iPhone aracılıgı ile' yazıyordu. Acaba sorun ne? Nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan arkadaslar lütfen yardım edebilir mi lütfen...
quote:
Orijinalden alıntı: yclctn77
Arkadaslar 2 hafta önce aldıgım iPhone 4 ümdeki facebook application dan facebook a girip birsey paylastıgımda (yorum, yazı vs.) 'iPhone aracılıgı ile' yazması gerekirken diger telefonlar gibi 'mobil internet aracılıgıyla' yazıyor. iPhone u olan bütün arkadaslarıma denettirdim ve hepsinde 'iPhone aracılıgı ile' yazıyordu. Acaba sorun ne? Nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan arkadaslar lütfen yardım edebilir mi lütfen...
sorunun cözümünü bilmiyorumda,yazdiklarini görünce aklima bisi takildi.Orda iphone araciliyla yazinca noluo ne degisiyor?Millet orda iphone okuyunca ne fark edecek cok merak ediyorum.. marka gösterisi amacindan dolayimi..böle seylere hic takilmadigim icin garip geliyorda ondan merak etdim..SÖZÜM SANA DEIL bazi kisilerde yaziyor yok telefonu cikarinca herkez bakiyor,yok cok kiz tavladim telefonla yok masaya koyup fake caldirma programlariyla caldirip telefona dikkat cekdirmek yok lambasini acmak bir ton türk mucitlikleri isde...Ben anlamiyorum bizim milletimiz niye bu kadar gösteris meraklisi...Ben yurt disinda yasiyorum kimsede öyle bir düsünce yok ilginc bir milletiz bu konuda...
Zaten kız tavlamak için telefona ihtiyacı varsa insanın söyleyecek fazla bişey yok...
Ahhh 3210'um ahhh :D:D
Bende cok şaşırdım ya sorun mu şimdi bu.app i sil tekrar yükle belki düzelir
Şımdi sadece iphone yazarsa da ayıp olur. Bir sürü iphone oldu; iphone 3g,3gs. Sen en iyisi facebookta bir şey paylaştığında altına da "IPHONE 4 32 GB'DAN PAYLAŞILMIŞTIR" diye yazan bir app bulman lazım. Allah sonumuzu hayır etsin arkadaşlar...
Bu sorunla alakasiz ama bi arkadasim yerimi paylas kismini kullanamiyordu iphone4undeki facebook ile. Bu sorunu yasaan var mi
ya arkadaslar alakası yok gösterisle evet haklısınız bazıları yok elma işareti falan filan olsa süper olur falan diyor. onlar gösteriş için yapıyorda benimki ondan degil. neden bütün iphone larda oluyorda benimkinde olmuyor yani. farklılık niye içindeki bi yazılım mı bozuk ne bozuk. malum almak icin aylarca bekleyip bide o kadar para verince insan herseyi düsünür oluyor. sildim tekrar yükledim olmadı..
quote:
Orijinalden alıntı: SANALKAPTAN
Facebook taki sorununuzu öyle bir başlıkta yazmışsınız ki sanki iPhone 4 bu sorunun kaynağı. Aslında bu ve buna benzer o kadar çok başlık varki...... Hani Allah korusun bir yerlerde deprem olsa onunda iPhone 4 yüzünden olduğunu yazacaklar buraya. Bu sorun tamamen Facebook ile alakalı.
Ayrıca diğer arkadasın yazdığı konumunu paylas seçeneği ise yine iPhone 4 un değil Facebook un suçu. Hala Türkiye için bu özelliği aktif etmediler.
hocam iyi güzelde bence bu facebook un sorunu degil. cünkü sadece bende oluyor. bu konuyla ilgili ne bir yazı gördüm ne baska bisey. genelde bütün sorunlar forumlarda oluyor. iyice kafama takıldı bu sorun.. Paylas seceneginin olmamasına gelince.. Evet facebook un sorunu o baya bi kiside varmıs herkes sikayetci yeni sürüm cıkartalım derken iyice batırıyorlar falan diyorlardı..
hep şekil peşindesiniz ıphone değilde karakternle kişiliğile ön plana çıksan daha iyi olur
uygulamayı kaldırıp tekrar kurarsan problemin ortadan kalkacağını düşünüyorum. einstein amcalar hemen basmış konuyu yok gösteriş içinmi falan filan diye. ne alakası var kardeşim adam iphone dan gönderiyorsa iphone aracılığıyla yazacak bu onun hakkı sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
Bu sorunla alakasiz ama bi arkadasim yerimi paylas kismini kullanamiyordu iphone4undeki facebook ile. Bu sorunu yasaan var mi
malesef bende kullanamıyorum. Türkiyedeki operatörlerden dicem ama bb kullanan arkadaşlarım paylaşıyorlar.. ingilteredeyken bende paylaşıyodum ama Türkiyede iphone 4 için places çalışmıyor... bilen kimse de yok
quote:
Orijinalden alıntı: Donanımcı Aras
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
malesef bende kullanamıyorum. Türkiyedeki operatörlerden dicem ama bb kullanan arkadaşlarım paylaşıyorlar.. ingilteredeyken bende paylaşıyodum ama Türkiyede iphone 4 için places çalışmıyor... bilen kimse de yok
Saol arkadasim adam akilli cevap almak imkansizken guzel yorumun icin tskler
kaan hoca naptın sen biraz daha gidersen intihar edicem valla telefonu genpadan aldım..
quote:
Orijinalden alıntı: Abzurt Teori
uygulamayı kaldırıp tekrar kurarsan problemin ortadan kalkacağını düşünüyorum. einstein amcalar hemen basmış konuyu yok gösteriş içinmi falan filan diye. ne alakası var kardeşim adam iphone dan gönderiyorsa iphone aracılığıyla yazacak bu onun hakkı sonuçta.
haklısın kardesim olayı anlattım ama anlamamış olsa gerek bazı arkadaslar.. hakkı da gectim ben sadece bi bozukluk var diye endiseleniyorum o yüzden sizlere danısayım dedim.. uygulamayı en basta safariden facebook a girip altta iphone un icin facebook indir yazan bölümden indirdim. zaten ordan app store a aktarıyor direk. olmadı dedigin gibi sildim app store dan tekrar yükledim. o da olmadı tekrar sildim bu sefer bilgisayara bagladım bilgisayardaki app store dan indirdim yine olmadı.. ya danısabilecegim profesyonel teknik servis gibi birsey yok mu acaba ?
quote:
kaan hoca naptın sen biraz daha gidersen intihar edicem valla telefonu genpadan aldım..
quote:
haklısın kardesim olayı anlattım ama anlamamış olsa gerek bazı arkadaslar.. hakkı da gectim ben sadece bi bozukluk var diye endiseleniyorum o yüzden sizlere danısayım dedim.. uygulamayı en basta safariden facebook a girip altta iphone un icin facebook indir yazan bölümden indirdim. zaten ordan app store a aktarıyor direk. olmadı dedigin gibi sildim app store dan tekrar yükledim. o da olmadı tekrar sildim bu sefer bilgisayara bagladım bilgisayardaki app store dan indirdim yine olmadı.. ya danısabilecegim profesyonel teknik servis gibi birsey yok mu acaba ?
teknik servislik bir iş olduğunu sanmıyorum dostum. kaldır uygulamayı cihazından telefonundan app store a gir yukle. yine olmazsa zaten kısa aralıklarla uygulama güncelleniyor. güncellendikten sonra problemin devam etse dahi o zaman çözülecektir.
Adam parasini vermis, isterse hava atar, isterse iPhone`dan yazdiginin gorunmesini ister. Neden olayi "ne oldu simdi iPhone var diye hava mi atiosun" basligina ceviriosunuz. Baslik ne kadar gereksizse cevap vermek yerine kendi dusuncelerinizi soylemeniz de o kadar gereksiz.
O kadar para vermiş atar HERTURLU havasını eğer iPhone 4 ile yazıyorsa adam orada iPhone 4 yazacak arkadas
quote:
Orijinalden alıntı: Kaan™
Telefon çakma olabilir mi ?
çakma telefonlarda facebook app i varmıki
quote:
quote:
quote:
teknik servislik bir iş olduğunu sanmıyorum dostum. kaldır uygulamayı cihazından telefonundan app store a gir yukle. yine olmazsa zaten kısa aralıklarla uygulama güncelleniyor. güncellendikten sonra problemin devam etse dahi o zaman çözülecektir.