Şimdi Ara

iPhone 4 facebook sorunu.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
1
Favori
41.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir de İphoneun içinde bulunan Youtube programında video paylaşamıyoruz facebookta falan ona da al atsalardı keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersins58

iPhone yazsa bile farketmiyor artik herkeste var bebelerde bile iPhone var yani sıradan oluyor artik özeliği kalmıyor... Heryerde iphone

Samsung e250 kadar olmaz hocam yada coby kadar 2-3 sene once neydi oyle yaa :))
  • Bir de yer sorunu var facebookta. Misal İstanbul - Kayışdağı'ndan yazıyorum, "Erenkoy Kıbrıs yakınlarinda" diye yazıyor! Hani Erenkoy'u anlarim da Kıbrıs ne alaka

Bir de khadi khoi ve beshik tash yazmasi var cozumu varsa biri paylasirsa cok makbule gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Bir de yer sorunu var facebookta. Misal İstanbul - Kayışdağı'ndan yazıyorum, "Erenkoy Kıbrıs yakınlarinda" diye yazıyor! Hani Erenkoy'u anlarim da Kıbrıs ne alaka

Bir de khadi khoi ve beshik tash yazmasi var cozumu varsa biri paylasirsa cok makbule gecer

Gereksiz ayrinti. Kibrista da erenkoy diye bi yer var. Hemde baya bilinen erenkoy

• Ankara bahçelievlerde oturuyorum..Durumu güncelleyince istanbul-bahçelievler diyor birde map açınca rasgele bi yeri gösteriyor :) karışık işler
  • Biri de sormuş 0.face'ten mi diye. Doğduğundan beri para biriktirip aldı herhalde iPhone 4'u. Kontörlüdür kesin. Niye aldıysa telefonu acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: extra34

quote:

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

Bir de yer sorunu var facebookta. Misal İstanbul - Kayışdağı'ndan yazıyorum, "Erenkoy Kıbrıs yakınlarinda" diye yazıyor! Hani Erenkoy'u anlarim da Kıbrıs ne alaka

Gereksiz ayrinti. Kibrista da erenkoy diye bi yer var. Hemde baya bilinen erenkoy

iyi de ben istanbul'dayım hani yalova'da falan erenköy diye bir yer olsa sapmayı bir nebze anlayışla karşılarım da kıbrıs'tan bahsediyoruz.

• blackberrylerde cıkıyor ama iphonede cıkmıyor. nokia 6300'da mobilden paylasıyo . iphone 4s de
  • quote:

Orijinalden alıntı: memomur

Buraya yorum yazan (bilgi paylaşan değil) arkadaşların çoğunu maalesef anlayamıyorum. Adam size birşey sormuş, rica etmiş. Ne hâle getirmişsiniz olayı. Iphone ile yazsa nolacak!? gibi saçma sapan reaksiyonlara girmişler. Arkadaşlar! Burası teknik bilgi danışılıp, paylaşılacak bir bölüm. Donanımhaber Forum'da insanları yargılamak diye bir bölüm varsa, o bölümde bir konu açın, insanların tercihleriyle doyasıya alay edin. Buradaki kısır konuşmaya bakınca da sonuçta, siz akil adamların buraya herhangi bir çözüm getiremediğiniz ve harbiden çok boş muhabbet ehli olduğunuzu görüyorum. Ve bir Forum müdavimi olarak üzülüyorum..

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: Cherkez26

blackberrylerde cıkıyor ama iphonede cıkmıyor. nokia 6300'da mobilden paylasıyo . iphone 4s de

Yanlışlıkla fakir muamelesi görücez vay arkadaş işe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

quote:

blackberrylerde cıkıyor ama iphonede cıkmıyor. nokia 6300'da mobilden paylasıyo . iphone 4s de

• quote:

quote:

bendede aynı sorun var mobil ile paylasıyor diye ama benım için aslında fark etmez mobilmis ıphone mus ama arkadas dogru soyluyor nokıada mobil ıphone da ikiside aynı sey degil ki duzelmesını bende isterim :)

• quote:

quote:

• Sadece twitter da iPhone 4 ile Twit atınca iPhone for twitter yazıyor. Facebook için sadece mobile yazar.
  • Benim facebook cildirdi pendikten atiyorum utanmasa rusya aciklari yazicak locationda

• quote:

Orijinalden alıntı: OT_MARİ

quote:

Orijinalden alıntı: yclctn77

Arkadaslar 2 hafta önce aldıgım iPhone 4 ümdeki facebook application dan facebook a girip birsey paylastıgımda (yorum, yazı vs.) 'iPhone aracılıgı ile' yazması gerekirken diger telefonlar gibi 'mobil internet aracılıgıyla' yazıyor. iPhone u olan bütün arkadaslarıma denettirdim ve hepsinde 'iPhone aracılıgı ile' yazıyordu. Acaba sorun ne? Nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan arkadaslar lütfen yardım edebilir mi lütfen...

sorunun cözümünü bilmiyorumda,yazdiklarini görünce aklima bisi takildi.Orda iphone araciliyla yazinca noluo ne degisiyor?Millet orda iphone okuyunca ne fark edecek cok merak ediyorum.. marka gösterisi amacindan dolayimi..böle seylere hic takilmadigim icin garip geliyorda ondan merak etdim..SÖZÜM SANA DEIL bazi kisilerde yaziyor yok telefonu cikarinca herkez bakiyor,yok cok kiz tavladim telefonla yok masaya koyup fake caldirma programlariyla caldirip telefona dikkat cekdirmek yok lambasini acmak bir ton türk mucitlikleri isde...Ben anlamiyorum bizim milletimiz niye bu kadar gösteris meraklisi...Ben yurt disinda yasiyorum kimsede öyle bir düsünce yok ilginc bir milletiz bu konuda...

içtiği su'yun markasıyla bile hava atıcak insanlar var bu ülkede alış dostum

• arkadaşlar 1 haftadir iphone çektiğim video faceye atamiyorum sürekli hata veriyor sebebi nedir acaba? bilen varmı ..
    ayrıca face video atarken dikey mi yataymi çekecegim bu fark ediyor mu?
  • Uyguluması vardı onun PC den yazsan bile iphone 4 ile diyordu.
  • Belli bir süredir tüm platformlar facebook for mobile iletisi ekliyor sadece, blackberry hariç, o hala kendi imzasını koyuyor paylaşımın altına. nokia symbian ve androidle denedim, arkadaşımın ipoduyla denedim sonuç aynı; facebook for mobile...facebook mobil hizmetini tek çatı altında toplamaya çalışıyor sanırım fakat blackberry ile anlaşamıyor galiba
  • Yok mu bunun çaresi
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.