Şimdi Ara

iphone 4 (Gevey) alıcağım.. yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yurt dısından tanıdığım birinden iphone 4 alıcam. fakat aklımda soru isaretleri var, yardımlarınızı bekliyorum.

Telefon ios 5 firmware 04.08.11 ' dir bulgaristan globul operatorunden alinmadir.

1-) Bu telefona uygun gevey bulabilirmiyim, acilma durumu varmidir?
    2-)Gevey buldum diyelim, sürüm güncellersem geveyde sorunlar olusurmu? ayrıca store'a girmek icin sürümün son mu olması gerekiyor
    3-)Gevey denen illet cok sorun cıkarıyor mu?, sebeke gitmeler olsun,kartı okumama olsun..

cevaplarınızı bekliyorum. iphone kullanmadığımdan pek ,yabancı sayılırım. yardımınız icin tesekkürler..

• Merhaba,o tele gevey yok (bildigim kadari ile) kilitli oldugu operator teli aciyor ise unlock yaptirabilirsiniz bedelini odeyerek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun icin tesekkürler, üzücü olsada :D evet baska yorumlarıda bekliyorum.. Gevey bulunabilir mi bu telefona?
  • Yokmu bılgısı olan baskaa,

• Geveyli telefonla ugrasma hocam biz simfree ile bas edemiyoruz burda

• İphone 4S Olsa Anlıyacağımda 4 Gevey Ne Gerek Var Simfree Daha Ucuz Geveyle Simfree Arasında Cok Fark Yok İphone 4 De Fiyat Konusunda
  • Dostum o telefona gevey mevey aramana gerek yok,bulgaristandaki tel operatoru onu zaten unlock ediyordur.Avrupanin cogu operatorleri telefonun satisinin 2. Yilindan sonra belirli bir ucret karsiliginda kilidini kaldirir.Finlandiya da 25 euro mesela..bulgar operatoru de kesin yapoyordur bunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.