Şimdi Ara

iPhone 4 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan SE Xperia Neo V kullanmaktayım , iPhone 4'e geçmeye düşünmekteyim.Ama aklıma takılan birkaç şey var.

-6.1.3 sürümünde beni 3 sene idare edebilir mi ?
    -Kullanacağım uygulamalar bu süre içerisinde : Facebook,Twitter,Whatsapp,Youtube ve birkaç küçük oyun (Temple run tarzı)
    -Bu süre zarfında güncelleme desteği kesileceği için bir sorun olur mu ? Telefondan sıkılma gibi bir şey olmaz ama telefonda yavaşlama vs. olur mu ?

Şimdiden teşekkürler.Herkese iyi günler :)

• 6.1.3 2 yıl daha götürür sonra ios 7 yüklersin 1 yıl daha götürür etti 3 yıl. Uygulamalarda sıkıntı çıkmaz dediğim gibi 3 yıl götürür. İos 6 da rahat çalışıyor ios 7 de hafif hantallaşıcaktır ama kullanılmayacak seviyede olmaz gene rahatlıkla kullanabilirsin diyebilirim tabi saniselik gecikmelerden nem kapan biri değilsen. Son olarak 4 ü 2. el veya sıfır fiyatı uygunsa al 800-850 tl gibi onun dışında 1000 tl verilmez yazık olur o kadar vermişken 1100 tl ver sıfır gibi 5-6 aylık 4s al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. ele maalesef güvenemiyorum.Ya bozuk çıkar ya şöyle olmuştur diye.Bu yüzden 100-150 lira fazla verip sıfır almak daha iyidir.Şuan aklıma bayağı yattı gibi.Zaten androidden sonra ilaç gibi gelicektir bu bana diye düşünüyorum ve ios 7 o kadar iğrenç geldiki bana iphone gibi değil androidin temalarına benzemiş.Zaten beni 2 sene idare etsin yeter.Malum öğrenciyiz :)
  • bende neo v var satamadim sen ne yaptin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esimde iPhone 4 var.ios son surumu kullaniyor.Cihazda herhangi bir donma,hantallasma yok.Ha eskisi gibi yag gibi akiyor mu ? Hayir ama zaten Android'den gecen kullanici bu kisa gecisler arasindaki farki anlamaz bile.Bahsettiginiz uygulamalar cihazda sorunsuz ve mukemmel sekilde calisiyor,calismaya devam da edecektir.SIkInti olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet androidden nasıl bir bıkıyorsa iphone ilaç geliyor sanki
  • uçarak götürür hemde
  • Neo V hala duruyor büyük ihtimal öyle kalıcak çünkü yıl olmuş nerdeyse 2014 kim ne yapsın 2011 üretim telefonu :D
    Bu arada İphone4 en fazla 3-4 güne almayı planlıyorum.Kredi kartı ile alışveriş yapılabilecek güvenli site veya link verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dstroy

Merhaba arkadaşlar

Şuan SE Xperia Neo V kullanmaktayım , iPhone 4'e geçmeye düşünmekteyim.Ama aklıma takılan birkaç şey var.

-6.1.3 sürümünde beni 3 sene idare edebilir mi ?
    -Kullanacağım uygulamalar bu süre içerisinde : Facebook,Twitter,Whatsapp,Youtube ve birkaç küçük oyun (Temple run tarzı)
    -Bu süre zarfında güncelleme desteği kesileceği için bir sorun olur mu ? Telefondan sıkılma gibi bir şey olmaz ama telefonda yavaşlama vs. olur mu ?

Şimdiden teşekkürler.Herkese iyi günler :)

ÖNCELİKLE YAVAŞLAMA OLMAZ SİZİ 3 SENE İDARE EDEBİLME OLASILIĞI SİZE BAĞLI AMA YENİ TELEFONLAR ÇIKINCA OTOMATİKMEN ONLARA YÖNELMEK İSTİYECEKSİNİZ YANİ SİZİ 3 YIL GÖTÜRECEĞİNİZİ SANMAM UYGULAMALARDADA SIKINTI OLMAZ BİRDE SÜRÜM GÜNCELLEMEYE FALAN KALKARSAN İOS 8 FALAN TELEFON ÖLÜR HABERİN OLSUN

• [OYUN] kullanıcısına yanıt
    Yok zaten ios 7 ile benim için ios bitmiştir diyebilirim ama sadece eski sürümlerle kullanacağım için sorun yaratmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dstroy

Yok zaten ios 7 ile benim için ios bitmiştir diyebilirim ama sadece eski sürümlerle kullanacağım için sorun yaratmaz herhalde.

İYİ O ZAMAN BİZEDE HAYIRLI OLSUN DEMEK DÜŞER İYİ GÜNLERDE KULLANIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.