Bildirim
Iphone 4 hakkında önerileriniz !!! ( Yeni Aldım )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
wifi warsa telefonu aç wifi ile baglansın telefonu guncellesın. sim kartını kestirdinmi ? açmadan sım kartınıda tak sonra keyfını çıkar.
edit: wifi ye gerek olmadanda gunceller hattındakı datadan yer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 7 Şubat 2012; 22:23:41 > -
Nerden aldınız ve kaç paraya aldınız -
İlk önce itunestan apple id al ve uygulamaları indir sonra cihazı bağla bilgisayara ve uygulamalrı vs. yükle ID ile eşleştir sonra al telefonu kurcala
Oyun ve uygulama tavsiyeleri:
http://forum.donanimhaber.com/m_53411398/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_51748732/mpage_3/tm.htm
Bazı bilgiler:
http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm
Daha çok var biraz ararsan bulursun...
-
Hayırlı Olsun.Öncelikle oyun olarak metal storm,Doodle Jump,Fruit Ninja lite,Bike Baron, ve angry birds ün bedavasını tavsiye ederim.Program olarak Facebook uygulaması[pc deymiş gibi gezersin],messenger[bu da facebook online mesajlaşma],Finger Scan[Program Ruh halini sölüyor güzel bir program] .Canlı yayın izlemek istersen tek tek app storeden bedava indirebilirsin.Güle Güle kullan. -
Teşekkürler arkadaslar dediklerinizi yaptım =) -
hayirli olsun whats app, where is my water , parking mania, turkcell isen ? online islem ve telefon defterim ( telefon defterini yedeklior) -
kardeşim mat ekran koruyucuyu unutma. -
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
kardeşim mat ekran koruyucuyu unutma.
aynen katiliyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
quote:
Orijinalden alıntı: rainhard
kardeşim mat ekran koruyucuyu unutma.
aynen katiliyorum :)
ankaradaysan gel ben mat jelatin çekeyim arkalı önlü sıfır baloncuk ve toz garantimiz var -
Hayırlı olsun.Bende 1 hafta önce aldım iphone 4'dü.Bu arada bu boloncuk işini napcaz arkadaşlar ? Telefonun estetik görünümünü mahvediyor.
Edit:Bu arada arkadaşlar bu paralı uygulamaları kredi kartı hariç nasıl satın alabiliriz?(köntörümüz ile)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 14 Şubat 2012; 21:56:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Destdestron
Hayırlı olsun.Bende 1 hafta önce aldım iphone 4'dü.Bu arada bu boloncuk işini napcaz arkadaşlar ? Telefonun estetik görünümünü mahvediyor.
Edit:Bu arada arkadaşlar bu paralı uygulamaları kredi kartı hariç nasıl satın alabiliriz?(köntörümüz ile)
Şu anda sadece kredi kartı ile alınabiliyor. -
Forumu oku!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 15 Şubat 2012; 1:24:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
Forumu oku!!
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X