Şimdi Ara

Iphone 4 hakkında önerileriniz !!! ( Yeni Aldım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 4 white sipariş vermiştim eve ulaşmış .... Telefon hakkında yapmam gerekenler , öneriler , programlar , sürümle ilgili bilgiler vs. hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim....

• wifi warsa telefonu aç wifi ile baglansın telefonu guncellesın. sim kartını kestirdinmi ? açmadan sım kartınıda tak sonra keyfını çıkar.

edit: wifi ye gerek olmadanda gunceller hattındakı datadan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenquel -- 7 Şubat 2012; 22:23:41 >
  • Nerden aldınız ve kaç paraya aldınız
  • İlk önce itunestan apple id al ve uygulamaları indir sonra cihazı bağla bilgisayara ve uygulamalrı vs. yükle ID ile eşleştir sonra al telefonu kurcala
    Oyun ve uygulama tavsiyeleri:
    http://forum.donanimhaber.com/m_53411398/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_51748732/mpage_3/tm.htm

Bazı bilgiler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_36914223/tm.htm

Daha çok var biraz ararsan bulursun...

• Hayırlı Olsun.Öncelikle oyun olarak metal storm,Doodle Jump,Fruit Ninja lite,Bike Baron, ve angry birds ün bedavasını tavsiye ederim.Program olarak Facebook uygulaması[pc deymiş gibi gezersin],messenger[bu da facebook online mesajlaşma],Finger Scan[Program Ruh halini sölüyor güzel bir program] .Canlı yayın izlemek istersen tek tek app storeden bedava indirebilirsin.Güle Güle kullan.
  • Teşekkürler arkadaslar dediklerinizi yaptım =)
  • hayirli olsun whats app, where is my water , parking mania, turkcell isen ? online islem ve telefon defterim ( telefon defterini yedeklior)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim mat ekran koruyucuyu unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

kardeşim mat ekran koruyucuyu unutma.

aynen katiliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

quote:

Orijinalden alıntı: rainhard

kardeşim mat ekran koruyucuyu unutma.

aynen katiliyorum :)

ankaradaysan gel ben mat jelatin çekeyim arkalı önlü sıfır baloncuk ve toz garantimiz var
  • Hayırlı olsun.Bende 1 hafta önce aldım iphone 4'dü.Bu arada bu boloncuk işini napcaz arkadaşlar ? Telefonun estetik görünümünü mahvediyor.

Edit:Bu arada arkadaşlar bu paralı uygulamaları kredi kartı hariç nasıl satın alabiliriz?(köntörümüz ile)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 14 Şubat 2012; 21:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Hayırlı olsun.Bende 1 hafta önce aldım iphone 4'dü.Bu arada bu boloncuk işini napcaz arkadaşlar ? Telefonun estetik görünümünü mahvediyor.

Edit:Bu arada arkadaşlar bu paralı uygulamaları kredi kartı hariç nasıl satın alabiliriz?(köntörümüz ile)

Şu anda sadece kredi kartı ile alınabiliyor.
  • Forumu oku!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 15 Şubat 2012; 1:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Forumu oku!!

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.