Şimdi Ara

iphone 4 hattı görmüyor! acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar arabistan'dan iphone4 geldi. açtığımda telefon kullanılıyor hatsız olarak. yani internete girebiliyorum. içinde cydia da kuruluydu. avea hattımı taktığımda ise farklı bir simkart takıldı lütfen itunes'a bağlanın diyor. işin garip yanı telefon çekiyor köşede avea yazıyor ve arama geliyor. ama telefon kullanılamıyor. sadece acil aramalar açık oluyor. telefonda 4.0 yüklü "ayarlar" dan gördüğüm kadarıyla. ne yapmam lazım hattımı görmesi için?

• e işte iTunes abağla diyor bağla sende aktive etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan�

e işte iTunes abağla diyor bağla sende aktive etsin.

öyle yapınca 4.1 güncellemesi çıkıyor. "download only" diyorum yüklemeye başlıyor. fakat şöyle bir görüntü çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badibo -- 16 Eylül 2010; 17:44:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: badibo

arkadaşlar arabistan'dan iphone4 geldi. açtığımda telefon kullanılıyor hatsız olarak. yani internete girebiliyorum. içinde cydia da kuruluydu. avea hattımı taktığımda ise farklı bir simkart takıldı lütfen itunes'a bağlanın diyor. işin garip yanı telefon çekiyor köşede avea yazıyor ve arama geliyor. ama telefon kullanılamıyor. sadece acil aramalar açık oluyor. telefonda 4.0 yüklü "ayarlar" dan gördüğüm kadarıyla. ne yapmam lazım hattımı görmesi için?

cydia dan http//repo666.ultrasnow.com reposunu ekle ve untrasnow u yükle bi dene bakalım.

eğer olmasa nasılsa ydia da shsh kaydın var 4.00 ı veya 4.01 i tekrardan temi şekilde yüklemeyi dene..

tabi host dosyana saurik server ıp sini eklemek kaydıyla.. yoksa 4.01 veya 4.00 ı yeniden yüklemene izin vermez itunes.

host dosyanısın en altına 74.208.10.249 gs.apple.com

ekleyip yen yasılım yüklemeyi baslatın...

• quote:

quote:

öyle yapınca 4.1 güncellemesi çıkıyor. "download only" diyorum yüklemeye başlıyor. fakat şöyle bir görüntü çıkıyor.

sakın ha sakın 4.1 e günellemeyin telefonu... kalırsınıs ortada hiç aılma bu sefer hattınıs...

• quote:

Orijinalden alıntı: sakarboy

quote:

arkadaşlar arabistan'dan iphone4 geldi. açtığımda telefon kullanılıyor hatsız olarak. yani internete girebiliyorum. içinde cydia da kuruluydu. avea hattımı taktığımda ise farklı bir simkart takıldı lütfen itunes'a bağlanın diyor. işin garip yanı telefon çekiyor köşede avea yazıyor ve arama geliyor. ama telefon kullanılamıyor. sadece acil aramalar açık oluyor. telefonda 4.0 yüklü "ayarlar" dan gördüğüm kadarıyla. ne yapmam lazım hattımı görmesi için?

cydia dan http//repo666.ultrasnow.com reposunu ekle ve untrasnow u yükle bi dene bakalım.

eğer olmasa nasılsa ydia da shsh kaydın var 4.00 ı veya 4.01 i tekrardan temi şekilde yüklemeyi dene..

tabi host dosyana saurik server ıp sini eklemek kaydıyla.. yoksa 4.01 veya 4.00 ı yeniden yüklemene izin vermez itunes.

host dosyasına dediğinizi yazdım. ardından ne yapmam gerekiyor? 4.00 veya 4.01 i nasıl tekrardan yükleyeceğim?

• quote:

quote:

quote:

sakın ha sakın 4.1 e günellemeyin telefonu... kalırsınıs ortada hiç aılma bu sefer hattınıs...

tam olarak ne yapmam gerekiyor peki? durdurdum hemen yüklemeyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

host dosyasına dediğinizi yazdım. ardından ne yapmam gerekiyor? 4.00 veya 4.01 i nasıl tekrardan yükleyeceğim?

http://appldnld.apple.com/iPhone4/061-8619.20100715.4Pnsx/iPhone3,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw

buradan 4.01 i masaüstüne indir. yukarıda dediğim gibi cihazınızı dfu moduna alın.

dfu moda alma: telefon usb ile pc ye bağlı ve itunes açık olucak ve cihaz kapalı iken home tuşu ile power tuşuna basılı tutun 3 sn sonra power dan elinizi çekin ve itunes un uyarı vermesini bekleyin.

daha sonra itunesden shift tuşu basılı iken restore ye basın ve masaüstüne indirdiğiniz dosyayı gösterin ve yüklemeyi bitirmesini bekleyin.

ve yükleme bitince jail break ve unlock işlemini yapın.

detaylı anlatım yapmama ço kuzun sürer bu yüzden jailbreak için düzgün bir anlatımı burada bulabilirsiniz.
    http://www.iphonetr.org/iphone-ve-ipad-jailbreakme-ile-jailbreak/

jailbreak bitiminde cydia ya girin ve güncelleme yapmasını bekleyin. sağ üst köşede update uyarısı varsa girip update etmesini sağlayın.

ve yine cydia menüsünden source sekmesine girin sağ üstten edit deyip repo666.ultrasn0w.com reposunu ekliyoruz.

ve sonra eklediğimiz source girip. ultrasn0w adli uygulamayi install ediyoruz. ve sonunda hattımızda çalışmaya başlıyor.

özetle anlatabileceğim bu kadar.

ço kzorlanırsan pm at bi şekilde yardımcı olurum ..
    kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 16 Eylül 2010; 23:31:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.