Şimdi Ara

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_

(En Son Oy Tarihi: 10.12.2010)
Giriş
  • Gecen hafta Turkcell den aldim. 2G modelinden bu yana tum modellerini kullandim. iPhone 4 de de herhangi bir sorun yasamiyorum. Turkcell den aldigim icin unlock derdim yok. Cihaz 4.1 ve Greenp0ison bekliyorum.

Alacaklara simdiden hayirlisi olsun.
  • bende telefonu alali 1 hfta olcak cuma günü aldim we şu ana kadar hiçbir sorun gormedim o saydiginiz sorunlardan hiçbiri yok telefonla konusurken yanagimiz deydirme filan hiçbir sorun yok telefonu alir almaz 4.1 yükselttim we jb bekliyorum dedigim gibi sorunum yok we bence sorunlar alinan yerlerle alakali lükx magzalardan aldimizda sorun filan olmaz bende gidip kanyondan turkcell den aldim ogle mahalle arasi timden almadim we hiçbir sorun yok özellikle şunu belirtmek isterimki telefonun çekmedigi bi durum söz konusu bile degil üzerine yattim resmen hala full çekiyor sizde nasil çekmez telefon cozemedim gidip werin hemen geri aldigniz yere
  • Cıktıgı gun Turkcell'den aldıgım SORUNSUZ!
    Peder beye aldıgım yurtdısı cihazda SORUNSUZ!
  • benim ki hala elime ulaşmadı çin den gelicek sorunsuz olmasını diliyorum
  • 25 Eylül'de İzmir Balçova Agora'daki Apex Apple'dan aldım. 16 GB, kontratsız, simkilitsiz. 4.0.2 sürüm çıktı. 4.1'e güncelledim. vodafone'dan aldığım mikrosim ile kullanıyorum. Ne güncellemeden önce ne de güncellemeden sonra

Anten sorunu yok. (Yaşadığım yerde çekim gücü çok zayıf -eski telefonumla maksimum 3-4- olmasına rağmen sürekli full çekiyor. nadiren 4e düştüğü oluyor. malum bölgeyi elimle kapattığımda değişen birşey yok)
    Proximity sensor sorunu yok.
    Ekranda leke sorunu yok.
    Piksel sorunu yok.
    Pil sorunu yok. (Gece açık bırakıyorum, 2 gün yetti. 4 gündür kullanıyoru 2.nci şarj bitmek üzere. Fazla konuştuğumu söyleyemem ama telefon elimden düşmedi malum. Sanırım Wi-fi çok pil yiyor onu farkettim)
    Allah nazardan saklasın

• Gecen hafta cuma gunu vodafone dan aldim sorunsuz ve oldukca stabil bir durumda kullaniyorum, tavsiye ederim. Bazi arkadaslar sorun yasamis ama zaten 1 ay icerisinde degistirme sansimiz var.
  • Kanyon turkcellden aldim hicbir sorun yok cok sukur
  • ankamal turkcell den aldım hiç pir sorun yok tek sorun alt 2 vidanın birinde çok ufak bir metal çapak var :) oda dert değil zaten sizdede varrmıki o :)
  • alıcam sorunsuz olmasını diliyorum yerimi ayırıyorum aldıgımda buraya yazarım sorunsuz oldugunu ins :P
  • vallahi banada fransadan geldi. daha geçen hafta. ilk başta kullanması zor geldi o kadar bi orada sorun yaşadım işte başkada bir sorunum yok :) ama gittikçe alıştım tabikide :)
  • Kesinlikle bu microsim olayına katılıyorum. Mikron derece yanlış kesilmiş bir sim kart şebeke gitmesine sebep olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 30 Eylül 2010; 10:59:50 >
  • vodafone dan aldım hiç bir sorun yaşamadım. sadece ıtunesden versiyonu 4,1 e yükseltemiyorum hata veriyor devamlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forevega
    vodafone dan aldım hiç bir sorun yaşamadım. sadece ıtunesden versiyonu 4,1 e yükseltemiyorum hata veriyor devamlı

Dostum o hata bende de oldu. 4. Denemem de yukledi ama. Onemli bir sorun degil, sen en iyisi kendin indir 4.1 versiyonu ve itunesten kendin yukle. Sorun cikmaz

Ben 24 eylulde aldim vodafonedan. 4.1 surume guncelledim. Hicbir sorun yok cihazda cok sukur. Mutlu mesut yasiyoruz iphonumla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiHilistt

quote:

vodafone dan aldım hiç bir sorun yaşamadım. sadece ıtunesden versiyonu 4,1 e yükseltemiyorum hata veriyor devamlı

Dostum o hata bende de oldu. 4. Denemem de yukledi ama. Onemli bir sorun degil, sen en iyisi kendin indir 4.1 versiyonu ve itunesten kendin yukle. Sorun cikmaz

Ben 24 eylulde aldim vodafonedan. 4.1 surume guncelledim. Hicbir sorun yok cihazda cok sukur. Mutlu mesut yasiyoruz iphonumla :)

o kadar iyi bilmiyorum malesef dostum iphoneyi yeni kullanmaya başladım.:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: Warfeet

4.0.1.. att jailbreak me ile unlock edildi..

HİÇBİR problem yok...

elle kesilmiş mikro simden sonra orijinal mikrosim ile DAHA ÇOK çekiyor..

PROBLEM YOK...

Çok iyi bir cihaz.. Malzeme kalitesi kesinlikle neredeyse KUSURSUZ.. uzun yıllar kullanılabilir..

Önemli bir ayrıntı.
    Öyle geliyor ki bu çekim gücü sorunlarıının çoğunluğu orjinal microsim takamamaktan kaynaklanıyor.

umarım öyledir. gerçekten önemli bir ayrıntı. çekim sorunu yaşıyorum diyenler micro sim olayını nasıl halletmişler onu da yazarlarsa etkisi olup olmadığını daha iyi anlayabiliriz.

• turkcellden aldım 5 gundur avea hattımla kullanıyorum Şu ana kadar hiç bi sorunum yok bir çok yerde test etme şansı buldum 3g açık oldugu zaman elımle ne kadar sıkarsam sıkayım 2 tırnak düşüp geri çıkıyodu ama 3 g yı kapatınca hat çekımınde 1 tırnak bile düşme yaşamadım aynı mekan aynı yerde elımle sıkarak her türlü denedim her cihaz farklı olabılırmı bilmiyorum ama benımkınde bır sorun yok bildirmiş olayım.
  • quote:

c:\windows\drivers\etc\ altındaki hosts dosyanızı notepad ile açıp kontrol edin. Genelde orada Saurik in server adresi olduğundan, iTunes la update yapmaya çalıştığınızda hata alabilirsiniz.
  • yaklaşık şuana kadar 15-20 kişinin telefonu sorunsuz.Hayırlı günlerde kullanın anket işininde açsalar iyi olur
  • 24 eylulde Cevahir AVM'deki Tim den satin aldim.iPhone 4 16 gb.Evimde kor bir nokta var ki orada 3GS de no service oluyordu,ayni sekilde iP4 de oluyor.Onun disinda arkadaslarin da belirttigi gibi kilifsiz olarak kullandigimda,3g aktifse,malum bolgeyi sikarak tutarsam 2 bar dusuyor.Su ana kadar konusma kesilmesi veya sensor problemi yasamadim.Su ana kadar kullandigim 3. iphone ve her biri bir oncekinden daha basarili(2g-3gs-4).
  • pazartesi günü kontratlı vodafone dan aldım 16 gb
    nazar değmesin sorunun s si yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.