Şimdi Ara

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_

(En Son Oy Tarihi: 10.12.2010)
Giriş
  • merhabalar. ben de almayı düşünüyorum. aslında yurtdışından getiren arkadaşlardan almayı düşünüyordum fakat bu proximity sensor sorunu canımı sıktı. en iyi garantili alayım dedim. yalnız bir sorum olacak;

turkcell, vodafone, bestbuy, vs. gibi yerlerden alırken telefonu kontrol etme şansımız yok mu? tabi şu an için değil, biraz daha sakinleşsin stok sorunları falan kalksın o zaman. orada baksak ölü piksel var mı, proximity sensor sorunu var mı, vs. diye izin vermezler mi? aslında vermemeleri saçma olur.
  • 25 inde bağdat cd turkcell den 16 gb iphone 4 kontratsız aldım 4.02 yüklüydü hemen 4.1 e güncelledim çok şükür hiçbir sorunum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balistik81 -- 30 Eylül 2010; 18:20:38 >
  • Konuya anket eklenmiştir arkadaşlar.
  • bu anket asla gerçeği yansıtmaz. Forumda iphone için delirenler olduğu gibi nefret eden baya bir insan grubuda var o yüzden hiç kullanmayan biride girip sorun var diye oy atabilir yada hayallerimin cihazı diye olumlu oy verebilir
  • Sorun yasamiyorum diye oy kullaniyorum ama ankette gorunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

bu anket asla gerçeği yansıtmaz. Forumda iphone için delirenler olduğu gibi nefret eden baya bir insan grubuda var o yüzden hiç kullanmayan biride girip sorun var diye oy atabilir yada hayallerimin cihazı diye olumlu oy verebilir

arkadaş haklı lütfen telefonu olmayan kişiler oy vermesin ya da apple fanı olan vs apple dan nefret eden sonuçta para döküp alacaz bu telefonu

Konu başlığınıda ankete göre düzenlerseniz iyi olur çünkü sadece sorun yaşamanyanlar butaya geliyor sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 30 Eylül 2010; 19:13:33 >
  • iphone 4 ün rakibi olarak gösterilen samsung galaxy s için pek çok sorun forumu varken iphone 4 için sorun olarak sadece anten deniliyor ki oda sorun olmuyor gibi. iphone 4 tercihi yapmakla dogru karar vermişim bir kez daha anladım:) bide vodafone cihazı getirse
  • Bu kadar olumlu mesaj beklemiyordum bende açıkçası son günlerde öyle kara bulutlar dolaşıyor ki üzerinde İphone dan soğumak mümkün değil de acaba beklesem mi biraz daha dedirtiyordu iyi oldu.Bu seferde Vodafone müthiş uluslararası gücüyle iphone a boğdu bizi...Bursa da yok ve ekimde gelecek diyor adamlar hala..
  • yarın bende bir ip4 alacagım ve arkadasıma da zorla aldırıyorum umarım 2 telefonda da soru cıkmaz bende bu konuda tedirginim ama umarım insallah bir sorun olmazç....
  • sinyal sorunu dışında(4.0.2 mağduru unlock bekliyorum) hiç bi sorun yok sabah 1-2 saniye telefon la rastgele deniyip ekranı test ettim 1-2 saniyede olsa düzgün çalışıyordu unlock çıkıncada sinyal sorununa bakıcaz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray

Konuya anket eklenmiştir arkadaşlar.

sylar, anketi daha detaylı yapabiliyor musun?

• yasayanlar
      • anten problemi
      • proximity problemi
      • ekran sararması
      • diğer
    • yasamayanlar

gibi mesela...
  • Bugun vodafonedan aldim. Hicbir sorunu yok.
  • Arkadaşlar genelde herkez malum noktadan tutunca 1-2 bar düşme oluyor diyor
    hiç herhangi bir markanın kullanma kılavuzunu okudunuzmu ben genelde yeni telefon aldığım zaman
    her ne kadar telefonu bilsemde okurum ufak ip uçları varmıdır diye
    ve hemen hemen hepsinde telefonun anteni şurdadır konuşma sırasında anten olan yeri kast ederek ordan tutarsanız
    konuşma kalitesi bozulabilir tarzında bir uyarı bulunmaktadır. yani bu tutma bastırma olayı hangi telefonda yaparsanız
    seviye düşer anlamına geliyor şöyle düşünün burnunuzu ve ağzınızı biri eliyle kapatırsa nefes alabilirmisiniz ?
    neden telefonlarınızı zorluyorsunuz ki orasını burasını sıkarak bastırarak pazartesiden beri kullanıyorum şebekede hiçbir sorun yok
    hattım vodafone orjinal mikro sim var içinde ve eskiden 3gs kullanıyordum evde bazen servis yok yazıyordu ama bunda yok evin her köşesinde
    aslanlar gibi çekiyor ve 3g herzaman açık bunlar benim fikirlerim ve gözlemlerim
    katılırsınız yada katılmazsınız ama ben acayip çok memnunum kimileri diyebiliri o kadar para verdin ...... sürdürmüyor diye ama
    hiç alakası yok

• almayan kullanmayanda oy kullanacak şimdi tav olacam
  • çok gerekliydi bence böyle bir anket. umarım gerçekçi sonuçlar alırız
  • Hiçbir sorun yaşamıyorum 4.1 versiyon.
  • Bir adet 3 ay önce ilk çıktığında İtalyadan 32GB'lık aldım;

2 gün önce de Ankara BestBuy'dan Vodafone kontratlı 32GB'lık aldım; ikisinde de sorun yok cihazların.
  • Dubai'den UK cikisli 16GB aldim.

hic bir sorun yok.

maasallah.

• Cihazi Ingiltere'den aldirdim. 32 gb ve su ana kadar bir problem yasamadim. Canavar gibi calisiyor, nazar degmesin.
  • Üretimle ilgili bilgisi olan var mı sorunlar giderilmiş olabilir mi yeni partilerde gerçi öyle bile olsa bize yine problemli olanlar gönderilir ..:(
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.