Şimdi Ara

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git

İPHONE 4 -HİÇ BİR PROBLEM YAŞAMAYANLAR_

(En Son Oy Tarihi: 10.12.2010)
Giriş
  • Arkadaslar bugün Kütahya-Merkezde ki sevgi yolundaki TİM e gittim.İP4 hakkında bilgi almak için,Sinyal problemini sordum ve eğer cihazda böyle sorun varsa geri iade oluyormu diye sordum. Ve bana geri iadesinin olmadığını ayrıca sinyal çekim problemininde olmadığını söylediler.Ve bir tane örnek olsun diye çıkardıkları ip4 inceledim.
    Elime almadan 5 sinyal çeken ip4 elime aldıgımda 3e düstü öyle asırı bi kapamada yapmadım normal tutus pozisyonunda.

Diyecegim odurki ip4 gerçekdende sorunlu cihazdır gözle gördüm,Sizde deneyin öyle alın derim..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 24 Eylül 2010 Turkcell 16 gb aldım hiçbir sorun ile karşılaşmadım.
  • Herkesin dusuncesine saygi duyuyorum ama %33 oraninda bir sorun yuzdesi bana inandirici gelmiyor
  • Turkcell platinum musteri hizmetleri eve kadar getirdi 32gb..mikro simle geldi..hic problemim yok..surekli 4 bar cekiyor..fakat sanirim biraz fazla kurcaladim, ilk sarji 9 saat yaptim dun gece su anda pil %50de.. Ama 3g'den sonra cok hizli geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shapekaan
    Turkcell platinum musteri hizmetleri eve kadar getirdi 32gb..mikro simle geldi..hic problemim yok..surekli 4 bar cekiyor..fakat sanirim biraz fazla kurcaladim, ilk sarji 9 saat yaptim dun gece su anda pil %50de.. Ama 3g'den sonra cok hizli geldi...

Hayirli olsun
  • ingiltere 32 gb kullanıyorum,ne sarı ekran,ne anten,ne de sensör sorunu var.inşallah böyle gider nazar değmesin.
    ama müzikler klasör olarak atamadım,resimleri atmayı beceremedim.çok cahilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 3 Ekim 2010; 0:19:53 >
  • 24 Eylülden beri kullanıyorum. Hiç bir sorun yok. Eline aldığında sinyal düşmesi yaşanıyor ama,
    hiç bir zaman konuşma kesilmedi. Hemen hemen her telefonda anten bölümünü elinizle biraz kapattınız mı sinyal düşüyor. Zaten ben kılıfla kullanıyorum. Kılıf aldıktan sonra bir çizgi dahi düşmüyor.
    Piyasada o kadar sorunlar ile ilgili yazılar yazılıyor ama, ankete göre kullanıcıların şikayeti gözükmüyor.İnsanlar bu telefonu almak için kuyrukta bekliyor. Niye acaba?
  • 38 sorunsuz 19 sorunlu ilginç forumda bu kadar sorunlu telefon var mıydı ilginç
  • Çok şükür.
  • bugün turkcell Tım'den aldım 16 gb. Allah'a çok şükür ne anten sorunu var ne sarı ekran sorunu var. proxımıty'ı test etme ımkanım olmadı daha. üretımı 37. hafta
  • ingiltereden alınma 16gb iphone 4@ios 4.0.1 jb kullanıyorum.. Hiçbir problemim yok çok sükür...
  • burası beni rahatlattı biraz bayaa araştırdım almaya karar verdim turkcell den sipariş ettik inşallah p.tesi gelecek ve inşallah bi sorun yaşamam bayaa bi endişeliyim
  • 3 tane de timden 2 x16 1x32 gb.
    ben ankarada spotçu bir adamdan aldım 32 gb 1500 tl kayıtlı ingiltere.dedim alırken sesnsörünü,sarı ekranını,antenini denerim eğer bir sorun olursa bana açtırdın deme dedim.açtım telefonu denedim hiçbir sorun yoktu aldım.
  • dün aldım turkcellden en ufak bi sorun yok..kılıfı çıkartıp elimle kapadm heryerini bana mısın demedi :D anten sorunu hikayeymiş yani..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.