restore edip yeniden jb yaptım sorun ortadan kalktı..
quote:
Orijinalden alıntı: jujuuu
sim kilitli telefonlarda limerain vs programlarla yapilan "hactivasyon" islemi facetime ve push gibi ozellikleri bozuyor , bunun iki cozumu var
biri push fix .. ancak en son 4.1 icin cikmamisti baktigimda
diger yontem ise google a mitime yazin .. cikan sayfada troubleshooting yani yardim sayfasina girin , orda kirmizi puntolarla limerain kullananlar icin diye bir komutlar var
onlari herhangi bir scp ile isletip telefonu de-aktive etmeniz gerekiyor , ardindan orjinal sim kartini bulup onla aktive ettiginizde sorun duzelir ..
yalniz uyariyorum , orjinal sim kart yoksa aktivasyon yapamazsiniz . tekrar limerain yapmak zorunda kalip basladiginiz yere donersiniz.
Hay Allah senden razı olsun kardeşim :) Şu facetime ve push kafama dert olmuştu, hallettim sonunda. Aynen dediği gibiymiş çözümü.
quote:
sim kilitli telefonlarda limerain vs programlarla yapilan "hactivasyon" islemi facetime ve push gibi ozellikleri bozuyor , bunun iki cozumu var
diger yontem ise google a mitime yazin .. cikan sayfada troubleshooting yani yardim sayfasina girin , orda kirmizi puntolarla limerain kullananlar icin diye bir komutlar var
onlari herhangi bir scp ile isletip telefonu de-aktive etmeniz gerekiyor , ardindan orjinal sim kartini bulup onla aktive ettiginizde sorun duzelir ..
yalniz uyariyorum , orjinal sim kart yoksa aktivasyon yapamazsiniz . tekrar limerain yapmak zorunda kalip basladiginiz yere donersiniz.
arkadaşım kusura bakma sct ile işletmek olayı nedir şu push u çöz dile benden ne dilersen...
quote:
Orijinalden alıntı: rakkas79
quote:
arkadaşım kusura bakma sct ile işletmek olayı nedir şu push u çöz dile benden ne dilersen...
jujuuu'nun yazdığı işlemi yaptığımda benim push düzelmedi onu belirteyim, sadece facetime düzeldi.. Push özelliğini düzeltmek için cydia'dan "push doctor" ı indirip kurdum.
Push özelliğinin çalışıp çalışmadığını Appstore'dan iPusher veya iPush Test uygulamalarını indirerek test edebilirsiniz.
ya arkadaşlar tango çalışmıyor connecting ekranında kalıyor sizce neden olabilir ... ( 50 kere kurdum kaldırdım yohk banamısın demedi )
dostum push un duzelmemesi ama facetime in calismasi olanaksiz , cunku facetime in da aktivasyon cevabi push ile geliyor .
push un duzelmemis olmasi belki push ile ilgili ayarlarin onceki calismayan donemde kapatilmasi yuzunden olabilir.
SCP den kastim WinSCP ydi , isterseniz terminal ile de halledebilirsini . Maksat mitime in sitesindeki komutlarin calistirilmasi, yalniz erica utilities in kurulu olmasi gerekiyor telefona.
bu mitime "wrong carrier bundle in use" diyor.
daha önce "carrier reset fix" denemiştim FT aktive etmek için ve yükledikten sonra ayarlar-hakkında-operatör kısmında turkcell görünmez oldu. Yok yazıyor şu anda...
N'apmam lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Bishop
bundle sorunu var gibi o zaman. hakkinda kisminda carrier'de Turkcell 7.0 8.0 gibi bir sey yazmiyor buyuk ihtimal. Telefon kisminda mesela en altta Turkcell Servisleri menüsü vs, de yoktur. Carrier Reset fix ile çözülmesi gerekiyodu ama çözülmediyse ssh ile bağlanıp turkcell bundle ı manuel olarak atmanız gerekecek. hep turkcellden ornek verdm ama servisiniz neyse o işte. forumda aynısı yapılmıştı manuel olarak biri dosyaları paylaşmıştı. o başlığa da bakın.
ssh ile bağlanıp tekrar manuel bundle atmayı adım adım anlatabilir misiniz?
facetime için facetime or mms fix cydiadan.. Ağ ayarları için ağ ayarlarına girin hattınızı telefon açıkken çıkarıp takın (bunun patenti bana ait) kolay gelsin
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
facetime için facetime or mms fix cydiadan.. Ağ ayarları için ağ ayarlarına girin hattınızı telefon açıkken çıkarıp takın (bunun patenti bana ait) kolay gelsin
Bahsedilen facetime problemi cydia'daki fix'ler ile çözülmüyor. Haftalardır o fix'leri kurup kurup siliyorum.
Çözüm jujuu'nun dediği gibi mitime.info sitesinde yazan şekilde halloluyor;
Note: If you ran Limera1n on your phone: Please run these commands instead and they will force deactivation of your phone and disable limera1n's partial hacktivation.
cd /System/Library/LaunchDaemons/ plutil -EnvironmentVariables -rmkey DYLD_INSERT_LIBRARIES com.apple.mobile.lockdown.plist rm -f /var/root/Library/Lockdown/activation_records/wildcard_record.plist
Then reboot your phone and it will go into iTunes emergency mode where you have to activate with a valid SIM
N-hakanın yöntemi ile artık turkcell 8.1 yazıyor ve ağ ayarlarım güzelce oldu, fakat facetime problemini nasıl çözebilirim onu bilmiyorum.O da pratik bir şekilde çözülebilir yoksa şu komut işlerine mi girmek lazım, ikincisi push tan kasıt nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
quote:
Orijinalden alıntı: N-HakaN
Bahsedilen facetime problemi cydia'daki fix'ler ile çözülmüyor. Haftalardır o fix'leri kurup kurup siliyorum.
Çözüm jujuu'nun dediği gibi mitime.info sitesinde yazan şekilde halloluyor;
Note: If you ran Limera1n on your phone: Please run these commands instead and they will force deactivation of your phone and disable limera1n's partial hacktivation.
cd /System/Library/LaunchDaemons/ plutil -EnvironmentVariables -rmkey DYLD_INSERT_LIBRARIES com.apple.mobile.lockdown.plist rm -f /var/root/Library/Lockdown/activation_records/wildcard_record.plist
Then reboot your phone and it will go into iTunes emergency mode where you have to activate with a valid SIM
bu komutları nasıl çalıştırıyoruz, adım adım anatabilir misiniz?
Facetime Push Hücresel Veri Ağı
Bu sorunlar nedir arkadaşlar detaylı açıklama yapıcak olan var mı ?? Bizde de varsa bu sorunlar çözelim..
quote:
Orijinalden alıntı: hozturan
bu komutları nasıl çalıştırıyoruz, adım adım anatabilir misiniz?
Önce bilgisayara winscp'yi kurup telefona bağlıyoruz(bununla ilgili konular vardır mutlaka);
Daha sonra winscp'yi açıp üst menüden; Commands -> Open Terminal'i seçiyoruz
Sonra aşağıdaki 3 satır komutu sırayla oraya kopyalayıp execute'ye basıyoruz.
Daha sonra telefonu kapatıp açıyoruz. Ve acil arama ekranı geliyor. Burdan sonra telefonun yanında gelen At&t kartı telefona takıp itunes ile tekrar aktive ediyoruz(ben itunes'ı açtığım anda otomatik aktive etti).
Sonra kendi sim kartınızı takın ve telefonu tekrar kapatıp açın. Artık facetime'ı çalıştırabilirsiniz..
Not: Bu şekilde bende sorunsuz halloldu arkadaşlar (At&t 4.1 - 1.59.00 iPhone 16 gb) . Bu işlemleri yapıp yapmamak size kalmış..
Arkadaşlar jailbreak yapılmamış normal kullanımda olan bir cihazda etkinleşmiyor ve sim kartı takıp çıkarttım. Bunu nasıl çözebilirim?
Selamlar Arada bir mesajlara girince hücresel veri ağı etkinleştirilmedi hatasından dolayı bende sizin dediğiniz carrier fix li programı kurdum. Sim kartı çıkartıp taktım sonra hattı çıkarttım taktim şimdi Carrier 8.0 yazıyor hakkında kısmındaki operator yerinde cihazım iphone 4 16gb 4.1 version amerika cihazı simlocklu base band düşük. Bu ibare kötümüdür böle yazması. Birde arada bir şebeke gidiyor teli açıp kapatıyorum geliyor bunun sebebi nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Senceru
Facetime Push Hücresel Veri Ağı
Bu sorunlar nedir arkadaşlar detaylı açıklama yapıcak olan var mı ?? Bizde de varsa bu sorunlar çözelim..
Bende arada sırada hücresel veri ağı etkinleştirilmedi hatası alıyorum. Ne yapmamız gerekiyor ?? sinir bozucu birşey arkadaşlar..
Arkadaşlar forumda yeniyim tam olarak hakim deilim.. ortalama 1 haftadır iphonemda kişisel erişim noktası yoktu bir arkadaşın yorumunda telefon açıkken sim kartı çıkart ve geri tak yorumunu uyguladım ve tak diye telefonum düzeldi arkadaştan allah razı olsun bu sorun neredeyse i phonedan soğumama sebep oluyordu herkeze iyi forumlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme