Şimdi Ara

iphone 4 Hücresel Veri Ağı ve Facetime Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İngiltere'den aldığım simfree cihazı limera1n ile sorunsuz bir şekilde jb yaptım fakat hücresel veri ağı seçeneği ve facetime menüde gözükmüyor.forumu araştırdım birkaç öneriyi denedim ama olmadı.edge ve 3g ile internete giremiyorum,yardımcı olursanız sevinirim..

• Daha kisasi ayarlar>>genel>>hakkindayi ac sonra sim o menudeyken sim cardi takip cikar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

Daha kisasi ayarlar>>genel>>hakkindayi ac sonra sim o menudeyken sim cardi takip cikar

bunu denedim ama olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tano

http://www.funkyspacemonkey.com/fix-facetime-cellular-data-jailbreaking-ios-41

bu yöntemle de sonuç yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toni-1903

quote:

bu yöntemle de sonuç yok..

Alıntıları Göster
    Ben genel<hakkında kısmında kartı cıkarıp taktım.
    Sonra yeniden baslattim.
    Ardindan genel<ağ bolumune girdim.
    Ordayken de kartıp cıkarıp taktım, birden facetime uyarısı geldi ve operatorunuz biraz ucret alabilir diye mesaj geldi.

Şuan hem facetime , hem hucresel veri agı calısıyor bende.
    Bunları yaparken kontorum vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kngbld

Sonra yeniden baslattim.
    Ordayken de kartıp cıkarıp taktım, birden facetime uyarısı geldi ve operatorunuz biraz ucret alabilir diye mesaj geldi.

Alıntıları Göster
    sim kartı çıkart, sadece ağ ayarlarını sıfırla(wiifi şifre falan gidecek önemliyse söylym dedim), telefon açılırken simkartı tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kngbld

Sonra yeniden baslattim.

dediklerini aynen yaptım yine olumsuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

sim kartı çıkart, sadece ağ ayarlarını sıfırla(wiifi şifre falan gidecek önemliyse söylym dedim), telefon açılırken simkartı tak.

ağ ayarları menüde görünmüyor sorun da bu zaten..
  • Teşekkürler isime yaradı
  • aynı durum bendede var bır sonuc bulursan banada yardımcı ol..bende 4.0.1 yuklu halen ıngıltere sımfree

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

aynı durum bendede var bır sonuc bulursan banada yardımcı ol..bende 4.0.1 yuklu halen ıngıltere sımfree

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bende hepsini yaptım sonuç gene olumsuz =))
    bende ayrıca internet paylaş seçeneğide kayıp =))
    iphone 4 4.1.

• quote:

Orijinalden alıntı: delisolucan

bende hepsini yaptım sonuç gene olumsuz =))
    bende ayrıca internet paylaş seçeneğide kayıp =))
    iphone 4 4.1.

Alıntıları Göster
    4.1 de demi aynı sorunlar var... peki yenide restore edip jb yi denermisiniz.

iyi çalışmalar

ender
  • Benimde 4.1, facetime problemi var..
  • quote:

iyi çalışmalar

ender

Alıntıları Göster
    bundle sorunu var gibi o zaman. hakkinda kisminda carrier'de Turkcell 7.0 8.0 gibi bir sey yazmiyor buyuk ihtimal. Telefon kisminda mesela en altta Turkcell Servisleri menüsü vs, de yoktur. Carrier Reset fix ile çözülmesi gerekiyodu ama çözülmediyse ssh ile bağlanıp turkcell bundle ı manuel olarak atmanız gerekecek. hep turkcellden ornek verdm ama servisiniz neyse o işte. forumda aynısı yapılmıştı manuel olarak biri dosyaları paylaşmıştı. o başlığa da bakın.

• quote:

bundle sorunu var gibi o zaman. hakkinda kisminda carrier'de Turkcell 7.0 8.0 gibi bir sey yazmiyor buyuk ihtimal. Telefon kisminda mesela en altta Turkcell Servisleri menüsü vs, de yoktur. Carrier Reset fix ile çözülmesi gerekiyodu ama çözülmediyse ssh ile bağlanıp turkcell bundle ı manuel olarak atmanız gerekecek. hep turkcellden ornek verdm ama servisiniz neyse o işte. forumda aynısı yapılmıştı manuel olarak biri dosyaları paylaşmıştı. o başlığa da bakın.

Carrier reset fix nasıl yapılıyor açıklar mısınız benimde att yazıyor da ?
  • quote:

Cydia'ya http://cydia.pushfix.info source olarak ekle.

Carrier Reset Fix diye arat, kur. kurduktan sonra simkartı çıkart, tekrar tak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 22 Ekim 2010; 14:52:14 >

• quote:

Cydia'ya http://cydia.pushfix.info source olarak ekle.

Carrier Reset Fix diye arat, kur. kurduktan sonra simkartı çıkart, tekrar tak.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar facebooku açtığımda "anında ilet bildirimlerini görmek için itunese bağlanın, selse ruyarılar olabilir gibi bir yazı geliyor" nasıl engelleyebilirim. birde facebookta ayarlarda tüm bildirimler açık olmasına rağmen ekrana popup düşmüyor. wifi ile bağlanıyorum...

• quote:

iyi çalışmalar

ender

muhtemelen restore edince düzelicek ama tekrardan yükledğim programları bida yüklemek zor geliyor ben sorunumu profil oluşturarak çözdüm
    ama face time ve internet paylaş yok gene =))
    internet paylaşıda bi program vasıtasyıla hallediyorum
    face time ise şimdilik beklemede =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: delisolucan

quote:

iyi çalışmalar

ender

muhtemelen restore edince düzelicek ama tekrardan yükledğim programları bida yüklemek zor geliyor ben sorunumu profil oluşturarak çözdüm
    ama face time ve internet paylaş yok gene =))
    internet paylaşıda bi program vasıtasyıla hallediyorum
    face time ise şimdilik beklemede =))

Alıntıları Göster
    sim kilitli telefonlarda limerain vs programlarla yapilan "hactivasyon" islemi facetime ve push gibi ozellikleri bozuyor , bunun iki cozumu var

biri push fix .. ancak en son 4.1 icin cikmamisti baktigimda

diger yontem ise google a mitime yazin .. cikan sayfada troubleshooting yani yardim sayfasina girin , orda kirmizi puntolarla limerain kullananlar icin diye bir komutlar var

onlari herhangi bir scp ile isletip telefonu de-aktive etmeniz gerekiyor , ardindan orjinal sim kartini bulup onla aktive ettiginizde sorun duzelir ..

yalniz uyariyorum , orjinal sim kart yoksa aktivasyon yapamazsiniz . tekrar limerain yapmak zorunda kalip basladiginiz yere donersiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.