Bildirim
iphone 4 Hücresel Veri Ağı ve Facetime Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Daha kisasi ayarlar>>genel>>hakkindayi ac sonra sim o menudeyken sim cardi takip cikar -
quote:
Orijinalden alıntı: Takao
Daha kisasi ayarlar>>genel>>hakkindayi ac sonra sim o menudeyken sim cardi takip cikar
bunu denedim ama olmadı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: tano
http://www.funkyspacemonkey.com/fix-facetime-cellular-data-jailbreaking-ios-41
bu yöntemle de sonuç yok.. -
Ben genel<hakkında kısmında kartı cıkarıp taktım.
Sonra yeniden baslattim.
Ardindan genel<ağ bolumune girdim.
Ordayken de kartıp cıkarıp taktım, birden facetime uyarısı geldi ve operatorunuz biraz ucret alabilir diye mesaj geldi.
Şuan hem facetime , hem hucresel veri agı calısıyor bende.
Bunları yaparken kontorum vardı. -
sim kartı çıkart, sadece ağ ayarlarını sıfırla(wiifi şifre falan gidecek önemliyse söylym dedim), telefon açılırken simkartı tak. -
quote:
Orijinalden alıntı: kngbld
Ben genel<hakkında kısmında kartı cıkarıp taktım.
Sonra yeniden baslattim.
Ardindan genel<ağ bolumune girdim.
Ordayken de kartıp cıkarıp taktım, birden facetime uyarısı geldi ve operatorunuz biraz ucret alabilir diye mesaj geldi.
Şuan hem facetime , hem hucresel veri agı calısıyor bende.
Bunları yaparken kontorum vardı.
dediklerini aynen yaptım yine olumsuz... -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr Bishop
sim kartı çıkart, sadece ağ ayarlarını sıfırla(wiifi şifre falan gidecek önemliyse söylym dedim), telefon açılırken simkartı tak.
ağ ayarları menüde görünmüyor sorun da bu zaten.. -
Teşekkürler isime yaradı -
aynı durum bendede var bır sonuc bulursan banada yardımcı ol..bende 4.0.1 yuklu halen ıngıltere sımfree
quote:
Orijinalden alıntı: Toni-1903
quote:
sim kartı çıkart, sadece ağ ayarlarını sıfırla(wiifi şifre falan gidecek önemliyse söylym dedim), telefon açılırken simkartı tak.
ağ ayarları menüde görünmüyor sorun da bu zaten..
-
bende hepsini yaptım sonuç gene olumsuz =))
bende ayrıca internet paylaş seçeneğide kayıp =))
iphone 4 4.1. -
4.1 de demi aynı sorunlar var... peki yenide restore edip jb yi denermisiniz.
iyi çalışmalar
ender -
Benimde 4.1, facetime problemi var.. -
bundle sorunu var gibi o zaman. hakkinda kisminda carrier'de Turkcell 7.0 8.0 gibi bir sey yazmiyor buyuk ihtimal. Telefon kisminda mesela en altta Turkcell Servisleri menüsü vs, de yoktur. Carrier Reset fix ile çözülmesi gerekiyodu ama çözülmediyse ssh ile bağlanıp turkcell bundle ı manuel olarak atmanız gerekecek. hep turkcellden ornek verdm ama servisiniz neyse o işte. forumda aynısı yapılmıştı manuel olarak biri dosyaları paylaşmıştı. o başlığa da bakın. -
quote:
bundle sorunu var gibi o zaman. hakkinda kisminda carrier'de Turkcell 7.0 8.0 gibi bir sey yazmiyor buyuk ihtimal. Telefon kisminda mesela en altta Turkcell Servisleri menüsü vs, de yoktur. Carrier Reset fix ile çözülmesi gerekiyodu ama çözülmediyse ssh ile bağlanıp turkcell bundle ı manuel olarak atmanız gerekecek. hep turkcellden ornek verdm ama servisiniz neyse o işte. forumda aynısı yapılmıştı manuel olarak biri dosyaları paylaşmıştı. o başlığa da bakın.
Carrier reset fix nasıl yapılıyor açıklar mısınız benimde att yazıyor da ? -
Cydia'ya http://cydia.pushfix.info source olarak ekle.
Carrier Reset Fix diye arat, kur. kurduktan sonra simkartı çıkart, tekrar tak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr Bishop -- 22 Ekim 2010; 14:52:14 > -
arkadaşlar facebooku açtığımda "anında ilet bildirimlerini görmek için itunese bağlanın, selse ruyarılar olabilir gibi bir yazı geliyor" nasıl engelleyebilirim. birde facebookta ayarlarda tüm bildirimler açık olmasına rağmen ekrana popup düşmüyor. wifi ile bağlanıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: ender
4.1 de demi aynı sorunlar var... peki yenide restore edip jb yi denermisiniz.
iyi çalışmalar
ender
muhtemelen restore edince düzelicek ama tekrardan yükledğim programları bida yüklemek zor geliyor ben sorunumu profil oluşturarak çözdüm
ama face time ve internet paylaş yok gene =))
internet paylaşıda bi program vasıtasyıla hallediyorum
face time ise şimdilik beklemede =)) -
sim kilitli telefonlarda limerain vs programlarla yapilan "hactivasyon" islemi facetime ve push gibi ozellikleri bozuyor , bunun iki cozumu var
biri push fix .. ancak en son 4.1 icin cikmamisti baktigimda
diger yontem ise google a mitime yazin .. cikan sayfada troubleshooting yani yardim sayfasina girin , orda kirmizi puntolarla limerain kullananlar icin diye bir komutlar var
onlari herhangi bir scp ile isletip telefonu de-aktive etmeniz gerekiyor , ardindan orjinal sim kartini bulup onla aktive ettiginizde sorun duzelir ..
yalniz uyariyorum , orjinal sim kart yoksa aktivasyon yapamazsiniz . tekrar limerain yapmak zorunda kalip basladiginiz yere donersiniz.
Benzer içerikler
- iphone model numarası ülke kodları
- icloud numara değiştirme
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- son arama kaydı görünmüyor
- icloud isim örnekleri
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X