Şimdi Ara

İPHONE 4 İÇİN İOS 5.1 'DEN 5.0.1 BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DÜŞME (SORUNSUZ)5.0.1'E AİT SHSH KAYDI OLANLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
10.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1600 hatası alıyorum neden bilen varmıdır ? host aynı sekilde fakat downgrade gerceklesmiyor. acil cevaplanırsa sevinirim
  • bu arada ios 4.3.3 bb 02.10.04.. tinyumbrelladn fix recovery ı denıyorum da shsh 4.3.3. secerek umarım bu basebandı yukseltır..bıde ne kadar surer tahmını suresı bu ısın..ekran beyaz bı sekılde duruo suan..
  • dfu modu hatası..cıhaz dfu modda dııl..yenıden dfu moda almaya calıs..veya restart at pc ye
  • cıhazı 4.3.3e downgrade ettım fakat bb degısmedı yıne 02.10.04... bunu snowbreeze ıle yaptım..ordan ifaith sonra buıld ıpsw falan.. ama bb ın 04.10.01 olmasını ıstıyorum 4.3.3e aıt olan.. tınyumrelladan fıx recovery dedım degısen bırsey yok..farkettım kı update bb secenegını secmemısım..sımdı onu secerek yapmak ıstıorum da karsıma uyarı cıkıo sımkılıtsızmı dıye..cunku tıny senın cıhazı ona tanımlı olan son bb'e yukseltecektır dıye uyarı verıo..son shsh kaydım da 5.0.1..sımdı ben bb yukselt kutusunu secıp shsh 4.3.3 u secıp fıx recovery desem cıhazım 04.10.01 mı olacak yoksa 04.11 mı olacak..benım cıhaz sımkılıtlı..yardımcı olursan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzoE

cıhazı 4.3.3e downgrade ettım fakat bb degısmedı yıne 02.10.04... bunu snowbreeze ıle yaptım..ordan ifaith sonra buıld ıpsw falan.. ama bb ın 04.10.01 olmasını ıstıyorum 4.3.3e aıt olan.. tınyumrelladan fıx recovery dedım degısen bırsey yok..farkettım kı update bb secenegını secmemısım..sımdı onu secerek yapmak ıstıorum da karsıma uyarı cıkıo sımkılıtsızmı dıye..cunku tıny senın cıhazı ona tanımlı olan son bb'e yukseltecektır dıye uyarı verıo..son shsh kaydım da 5.0.1..sımdı ben bb yukselt kutusunu secıp shsh 4.3.3 u secıp fıx recovery desem cıhazım 04.10.01 mı olacak yoksa 04.11 mı olacak..benım cıhaz sımkılıtlı..yardımcı olursan?

hocam baseband düşmez telefonda sadece version düşürebilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

arkadaslar 1600 hatası alıyorum neden bilen varmıdır ? host aynı sekilde fakat downgrade gerceklesmiyor. acil cevaplanırsa sevinirim

hocam 5.1 den 5.0.1 e geciş te eğer 5.0.1 e ait shsh kaydın yok ise işlem gerckleşmez varmı 5.0.1 e ait shsh kaydın hocam
  • ara baseband e yukseltemıyoruz anlasılan..:(:(
  • quote:

cıhazı 4.3.3e downgrade ettım fakat bb degısmedı yıne 02.10.04... bunu snowbreeze ıle yaptım..ordan ifaith sonra buıld ıpsw falan.. ama bb ın 04.10.01 olmasını ıstıyorum 4.3.3e aıt olan.. tınyumrelladan fıx recovery dedım degısen bırsey yok..farkettım kı update bb secenegını secmemısım..sımdı onu secerek yapmak ıstıorum da karsıma uyarı cıkıo sımkılıtsızmı dıye..cunku tıny senın cıhazı ona tanımlı olan son bb'e yukseltecektır dıye uyarı verıo..son shsh kaydım da 5.0.1..sımdı ben bb yukselt kutusunu secıp shsh 4.3.3 u secıp fıx recovery desem cıhazım 04.10.01 mı olacak yoksa 04.11 mı olacak..benım cıhaz sımkılıtlı..yardımcı olursan?

iFaith veya sn0wbreeze ile degil.

Orijinal 4.3.3 FW kuracaksiniz. - BB'niz 04.11 degil, iOS 4.3.3 BB si olacak. Olmayabilirde ancak duz FW yuklerseniz olmamasi icin bir neden yok. Deneyebilirsiniz.

04.11 iOS 5x ile geldi. 4.3.3 FW ile BB 04.11 olarak guncellenmez merak etmeyin.

Daha sonra BB Preserveli 5.0.1

EDIT: SHSH olsa bile Apple 4.3.3 imzalamayi kapattigi icin sanirim iOS downgrade olsada BB downgrade olmayabilir. 4.3.3/4.3.5 SHSH kayitli cihaz bulabilirsem ilk firsatta bunu deniyecegim. Sizde deniyebilirsiniz ama BB komple silinme riski olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GecGec -- 4 Nisan 2012; 1:39:10 >

• sızden yanıt gecıkınce bıdaha bb presevlu 5.0.1yaptım..acıkcası acemı sayılırım bıraz tam emın olamadım işte..oysa 4.3.3e dusurdum hatta 4.3e de dusrdum..orjınal fw ile 4.3.3 u yukluodum yarıda kestım bı daha yukleme yapılırken..tam emın olamadıgımdan... bakalım artık sızden olumlu bı yanıt gelmesı ıcın beklıcem
  • quote:

sızden yanıt gecıkınce bıdaha bb presevlu 5.0.1yaptım..acıkcası acemı sayılırım bıraz tam emın olamadım işte..oysa 4.3.3e dusurdum hatta 4.3e de dusrdum..orjınal fw ile 4.3.3 u yukluodum yarıda kestım bı daha yukleme yapılırken..tam emın olamadıgımdan... bakalım artık sızden olumlu bı yanıt gelmesı ıcın beklıcem

Az once cok, cok tecrubeli bir arkadasimla konustum ve oncelikle nedenini sordu ve tek bar sorunu dedim.

Yaptigimiz islem BB Downgrade degil, UPGRADE oldugunu ve sorun cikmayacagini soyledi.

Deniyebilirsiniz...
  • o zamn bı daha yapıorum..4.3.3e down edıcem orj..fw ile yuklucem.. sonra bb preserv modu ıle 5.0.1 e yuklemeyı denıcem..umarım ıpodum olmaz :D
  • İkinci bir onay aldım. Sorun olmaz. 04.10 kurulur ancak tek bar sorununa çözüm olacagi anlamına gelmiyor.

Sonucu paylaşırsanız sevinirim!! Ayrıca tek bar sorunu sonucunda paylaşabilirsiniz. Bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

quote:

arkadaslar 1600 hatası alıyorum neden bilen varmıdır ? host aynı sekilde fakat downgrade gerceklesmiyor. acil cevaplanırsa sevinirim

hocam 5.1 den 5.0.1 e geciş te eğer 5.0.1 e ait shsh kaydın yok ise işlem gerckleşmez varmı 5.0.1 e ait shsh kaydın hocam

Var var shsh kaydim 5.0.1 icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Var var shsh kaydim 5.0.1 icin :)

5.0.1 shsh kaydın var sa hiç bir sorun olmadan gercekleşir işlem hocam adımları harfiyen uygularsan orjinal 5.1 dosyasını indir ifaith ile birleştir ve shıft+restore diyerek itunes tan yükle kaba bir tarifle olay bu kadar aslında hocam işlem toplamı 20 dk anca sürüyor hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf29 -- 6 Nisan 2012; 10:14:48 >

• up
  • ne kadar teşekkür etsem azdır 2 gündür uğraşıyorum bir sürü hata aldım şans eseri az önce bu konuyu gördüm
  • Daha once hic jailbreak yapilmamis i4 telefonumu 5.01 den 5.1 e yukselttim shsh kaydim yok ve nasil alabilecegimi bilmiyorum...
    Tekrardan 5.01 e dusurup ve jailbreak yapabilmem icin bir umut warmi?
    Simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: vlkn216

ne kadar teşekkür etsem azdır 2 gündür uğraşıyorum bir sürü hata aldım şans eseri az önce bu konuyu gördüm

yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhsm

Daha once hic jailbreak yapilmamis i4 telefonumu 5.01 den 5.1 e yukselttim shsh kaydim yok ve nasil alabilecegimi bilmiyorum...
    Simdiden tesekkurler.

hocam shsh kaydı olmadan dönüş malesef mümkün değil apple 5.1 dışındaki yükelemelere izin vermediği için shsh kaydı şart..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrhsm

Daha once hic jailbreak yapilmamis i4 telefonumu 5.01 den 5.1 e yukselttim shsh kaydim yok ve nasil alabilecegimi bilmiyorum...
    Simdiden tesekkurler.

hocam shsh kaydı olmadan dönüş malesef mümkün değil apple 5.1 dışındaki yükelemelere izin vermediği için shsh kaydı şart..

Eyvallah ustam.
    Peki 5.1 ler icin olan gecici jailbreaki tavsiye edermisiniz?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.