Şimdi Ara

İPHONE 4 İÇİN İOS 5.1 'DEN 5.0.1 BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DÜŞME (SORUNSUZ)5.0.1'E AİT SHSH KAYDI OLANLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
10.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrhsm

quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

quote:

Orijinalden alıntı: mrhsm

Daha once hic jailbreak yapilmamis i4 telefonumu 5.01 den 5.1 e yukselttim shsh kaydim yok ve nasil alabilecegimi bilmiyorum...
    Tekrardan 5.01 e dusurup ve jailbreak yapabilmem icin bir umut warmi?
    Simdiden tesekkurler.

hocam shsh kaydı olmadan dönüş malesef mümkün değil apple 5.1 dışındaki yükelemelere izin vermediği için shsh kaydı şart..

Eyvallah ustam.
    Peki 5.1 ler icin olan gecici jailbreaki tavsiye edermisiniz?

tavsiye ederim hocam şöyleki bidliğiniz üzere telefonu kapatmadığın sürece rahatlıkla kullanabilirsin bende 5.1 e gectiğimde 1 bucuk hafta felan tethered jb li olarak kullanmıştım iphone 'umu sonra 5.0.1 e düşmüştüm

• Bu telefona zarar verir mi ?
  • Arkadaslar 5.0.1 sürümünde cydia üzerinde shsh kaydım var ama tel suan 5.1 yani 5.0.1 umrellla kaydı alma şansım yok bende geri donebilirmiyim 5.0.1 e ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bı kisi yardım etsin arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlgztrk

Arkadaslar 5.0.1 sürümünde cydia üzerinde shsh kaydım var ama tel suan 5.1 yani 5.0.1 umrellla kaydı alma şansım yok bende geri donebilirmiyim 5.0.1 e ?

Arkadasim cydia uzerinde 5.01 e ait shsh kaydiniz var anladigim kadari ile tiny umbrella yi tukleyin save shsh dediginiz de sizin cydia da olan shsh kaydinizi bilgisayariniza alicak islemi o shsh kaydini kullanarak yapicaksiniz ve sorununuz cozulck saygilarimla

• quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: tlgztrk

Arkadaslar 5.0.1 sürümünde cydia üzerinde shsh kaydım var ama tel suan 5.1 yani 5.0.1 umrellla kaydı alma şansım yok bende geri donebilirmiyim 5.0.1 e ?

Arkadasim cydia uzerinde 5.01 e ait shsh kaydiniz var anladigim kadari ile tiny umbrella yi tukleyin save shsh dediginiz de sizin cydia da olan shsh kaydinizi bilgisayariniza alicak islemi o shsh kaydini kullanarak yapicaksiniz ve sorununuz cozulck saygilarimla

TSK ederim
  • tinyumbrella derdime derman olamadı 11 hatası alıyordum. Bu yontemle geri dönebildim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: see-none

tinyumbrella derdime derman olamadı 11 hatası alıyordum. Bu yontemle geri dönebildim. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

tşkrler ne mutlu bana
  • Bir sorum olucakdi arkadaslar ios 4.3.3 olan jailbreakli iphon4 ü 5.1 yapmadan 5.0.1 yapmak istiyorum mumkunmu? Bu islemin mantigi 5.1den 5.0.1 e dusurmeyle aynimi cydia nin icinde yesil yaziyla shsh kaydi 5.0.1 yaziyor cvp pls tskler

• quote:

Orijinalden alıntı: sulomal

Bir sorum olucakdi arkadaslar ios 4.3.3 olan jailbreakli iphon4 ü 5.1 yapmadan 5.0.1 yapmak istiyorum mumkunmu? Bu islemin mantigi 5.1den 5.0.1 e dusurmeyle aynimi cydia nin icinde yesil yaziyla shsh kaydi 5.0.1 yaziyor cvp pls tskler

Orda yazması önemli değil hocam tnyumbrella yı kurup orda 5.0.1 i görmen lazım ve 5.0.1 yazıyor ise kaydını alman lazım sonrasında da konu başında yazılanları yap hocam orjinal 5.0.1 dosyasına 5.0.1 e ait shsh kaydını ifaith ile birleştir dene büyük ihtimal olacaktır ama dediğim gibi mesele tnyumbrella ile 5.0.1 e ait shsh kaydını alablmek.
  • Arkadaşlar tüm işlemleri sorunsuz yaptım ve 5.0.1 versiyonu 1602,1601 ve 21 hataları olmadan hallettim.

Ancak benim telefonum sim kilitli. Biz ise orjinal sürüme shsh ekleyerek shift+restore yapıyoruz. Bu sebeple telefon aktif olmuyor.

Redsn0w ile jb yaparsanız aktivasyon işlemini geçiyor ve cihaz jailbreakli oluyor.

Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 25 Nisan 2012; 2:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Arkadaşlar tüm işlemleri sorunsuz yaptım ve 5.0.1 versiyonu 1602,1601 ve 21 hataları olmadan hallettim.

Ancak benim telefonum sim kilitli. Biz ise orjinal sürüme shsh ekleyerek shift+restore yapıyoruz. Bu sebeple telefon aktif olmuyor.

Redsn0w ile jb yaparsanız aktivasyon işlemini geçiyor ve cihaz jailbreakli oluyor.

Teşekkürler :)

• iphone 4 5.1 den 5.0.1 e shsh olmadan düşmek mümkün mü? cihaza daha önce hiç jb yapılmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

iphone 4 5.1 den 5.0.1 e shsh olmadan düşmek mümkün mü? cihaza daha önce hiç jb yapılmamış..

mümkün değil hocam tinyumbrella ile almaya calış bir abimizin telefonunda ilk denemem de 5.1 shsh verdi silip tekrar tinyumbrella yı calıştırdığım verdi 5.01 in shsh kaydını şansını bir dene 50.1 kaydını alabilirsen ne mutlu sana hocam
  • Mesajim bulundu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

Başlıga iPhone 4 eklemesi yapınınz cunku cok kullanıcı İphone 4s ıcın geri dönmeyı beklıyor...Heyacanla gırdım ama iphone 4 ıcın oldugunu görünce bu mesajı yazmak mıstedım cunku benım gıbı bekleyen cok ınsan umutlandı...

neden 5.01 e donmek istiyosunuz??4s sahibi olarak.bildigim ve okudugum 5.1 daha stabil degilmi?
  • Yeni konu açmadan buraya yazıyorum İPhone 4 5.0.1 jb li cihaz var ben bunu nasıl 5.0.1 e sıfırlarım (shsh kaydı yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysf29

quote:

Orijinalden alıntı: ruder

iphone 4 5.1 den 5.0.1 e shsh olmadan düşmek mümkün mü? cihaza daha önce hiç jb yapılmamış..

mümkün değil hocam tinyumbrella ile almaya calış bir abimizin telefonunda ilk denemem de 5.1 shsh verdi silip tekrar tinyumbrella yı calıştırdığım verdi 5.01 in shsh kaydını şansını bir dene 50.1 kaydını alabilirsen ne mutlu sana hocam

anladım hocam. cihaz bi yakınıma ait, sanırım bu kadar detaylı uğraşmaya vakit olmayacak. 5.1 untethered yolunu gözleyecez :)

• kardeş ben bu sekilde geri dönüş yaptım ama şu an telefonumu aktive edemiyorum o sorunu nasıl aşıcam bi yardım edermisin
  • Çok teşekkürler 2 gündür uğraşıyorum ipodumla Bu yöntemle hallettim tekrar teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.