Şimdi Ara

İPHONE 4 İÇİN İOS 5.1 'DEN 5.0.1 BAŞARILI BİR ŞEKİLDE DÜŞME (SORUNSUZ)5.0.1'E AİT SHSH KAYDI OLANLAR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
3
Favori
10.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 06.15.00 basebandlı 5.1.1 yüklü 3gs de denedim, itunes frimware dosyası uyumu değildir diyor, varmı çözümü acaaba?
  • bende de active sorunu oldu. yurtdişı kilitli 3gs 06.15 bb. sorunsuz kurulum oldu ama servis yok dediği için öyle kaldı. imdat
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepndark

06.15.00 basebandlı 5.1.1 yüklü 3gs de denedim, itunes frimware dosyası uyumu değildir diyor, varmı çözümü acaaba?

pc de itunes son sürümü yüklü değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbsaspes

bende de active sorunu oldu. yurtdişı kilitli 3gs 06.15 bb. sorunsuz kurulum oldu ama servis yok dediği için öyle kaldı. imdat

hocam att kart bulman gerekir aktivasyon için malesef
  • Arkadaşlar iFaith hata veriyor invalid ipsw diye bu sorunu nasıl çözebilirim ? Redsn0w ile yapmayı denedim yine olmadı bu seferde redsn0w hata verdi ipsw dosyasını sildim başka bir siteden tekrar yükledim fakat yine aynı hatalar oldu. Yardım olabilecek biri var mı ?
  • iyiki açmışım konuyu be ne kadar zaman gecti işimize yaradı tekrar.
  • Arkadaslar bende ıphone 5 var.Telefonu aldıgımda guncellemesı 6.1 di.Ve telefonda otomatık parlaklık calısmıyor,karanlıktada aydınlıktada ısıgın sevıyesı hıc degısmıyor.acaba bu telefonla alakalı mı bı sorun yoksa yazılımla mı?
  • rica ederim
  • itunes son sürüm olduğu halde herşeyi yapıyorum shs de var imzaladım hepsini yaptım yine 1604 hatası alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarbeLeeMatkap -- 2 Mart 2013; 1:11:31 >
  • Arkadaşlar Iphone 4 Kullanıyorum servis benden habersiz 6.1.3 versiyonunu kurmuş fakat yavaşladı ve çok ısınmaya başladı telefon. shsh yok sanırım geri dönüş mümkün mü ? 5.1.1'e
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.