Şimdi Ara

İphone 4 için kaliteli kulaklık tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphonumun kulaklığını kaybettim tekrar orjinal kulaklığını almak istiyordum appleistanbulda buldum fiyatı 85ytl o kadar para verdikten sonra acaba daha kaliteli kulakluklar varmı diye merak ettim önerebileceğiniz iyi bir kulaklık varmı fiyatı 100ytl fazla geçmesin bu konuda bilgili arkadaşlardan öneri beklyorum yoksa tekrar aynı kulaklığını alacağım teşekkürler...

• Apple in verdiği kulaklar o kadar aman aman kulaklar değil. Şöyle ki o kadar da sağlam değil. Üstelik metalik bir sese sahip beni rahatsız etmiştir bu beni hep apple ürünlerinde.

Neyse önericek olursam, kulaklığın mikrofonunu kullanıyorsanız, Sennheiser mm70i modelini öneririm. Ancak ki benim mikrafonla pek işim olmuyor derseniz, AKG K324P gibi bir kulaklık önereceğim. Yani en ucuz bunlar aklıma geliyor istediğiniz özelliklerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan2

Apple in verdiği kulaklar o kadar aman aman kulaklar değil. Şöyle ki o kadar da sağlam değil. Üstelik metalik bir sese sahip beni rahatsız etmiştir bu beni hep apple ürünlerinde.

Neyse önericek olursam, kulaklığın mikrofonunu kullanıyorsanız, Sennheiser mm70i modelini öneririm. Ancak ki benim mikrafonla pek işim olmuyor derseniz, AKG K324P gibi bir kulaklık önereceğim. Yani en ucuz bunlar aklıma geliyor istediğiniz özelliklerde.

applenin her zaman kendine has bir özelliği oluyor Sennheiser mm70i ve SENNHEISER Sennheiser CX 300 ll arasında kaldım yorumları oldukça olumlu yönde fiyatları 140-150 arasında bu paraya değermi bilmiyorum
  • Cx300 yakın bir arkadaşım kullanıyor, kendisi çok memnun. Ne tür müzikler dinlediğinizi bilmiyorum ama eğer telefonunun mikrofonunu kullanmıyorsanız AKG üzerine olacaktır inatla benim seçimim... :) AKG nin bıraktığı his çok farklıydı bende. 100 TL gibi bir fiyatti Bestbuy kapanmadan önce. Nakitim o kadar olsa emin olun anında alacaktım.
  • microfon önemli değil olsada kullanmam zaten genelde her müziği dinlerim rock ve metal hariç tavsiye ettiğin kulaklığı araştırıyorum bugün gidip alacağım o yüzden çabuk karar vermek istiyorm
  • Benimde tavsiyem AKG nin yeni serisi Q350 olur. İstersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Ses kaliteside güzel....
    http://www.multimedyadukkani.com/urun_detay.asp?id=2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostpr

Benimde tavsiyem AKG nin yeni serisi Q350 olur. İstersen aşağıdaki linkten ulaşabilirsin. Ses kaliteside güzel....
    http://www.multimedyadukkani.com/urun_detay.asp?id=2016

Tavsiyen için sağol karar verdim AKG K324P alacaktım ama malesef hiçbiryerde bulamadım bende vatandan CX 300II aldım ses kalitesi fena değil basları ideal yalnız son sesi verdiğimde ses biraz bozuluyor onun dışında iphone4 kullananlar için harkulade diyemem ama kaliteli müzik dinlemek için ideal tavsiye edebilirim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.