Bildirim
ıphone 4 ile çekilen videoyu facebookta hangi program ile paylaşıyoruz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
+1 böyle birşeyi nasıl yapabiliriz arkadaşlar? -
Direkt Facebook olmasa bile Youtube, Vimeo gibi uygulamalarla dolaylı paylaşabiliriz. -
Bir programa gerek yokki, facebook app'ını indir kur, ordan direk yükle, şahsen ve bizzat ben hep öyle yapıyorum :) -
iPhone uzerinden mi, bilgisayar uzerinden mi? iPhone uzerinden Facebook'un kendi uygulamasi, bilgisayar uzerinden web tarayici varken farkli bir uygulamaya neden ihtiyac duyulsun ki? -
fotoğraf eklenebiliyor , yer bildirimi yapılabiliyor fakat video paylaşım sekmesi yok . daha önce blackberry torch kullanıyordum direk video share sekmesinden paylaşabiliyordum . facebook programı kurdum , safaridende giriş yaptım fakat video paylaşım bir türlü yapamıyorum . çektiğim videoları paylaşamıyorum :( hatta çektiğim videoları bilgisayarıma bile atamıyorum :( -
facebook uygulamasından paylaşılıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: eternalses
fotoğraf eklenebiliyor , yer bildirimi yapılabiliyor fakat video paylaşım sekmesi yok . daha önce blackberry torch kullanıyordum direk video share sekmesinden paylaşabiliyordum . facebook programı kurdum , safaridende giriş yaptım fakat video paylaşım bir türlü yapamıyorum . çektiğim videoları paylaşamıyorum :( hatta çektiğim videoları bilgisayarıma bile atamıyorum :(
Facebook programını aç, profile tıkla, Ne düşünüyorsun? yazan yerin hemen yanında foto makinası resmi var, ona tıkla, yeni video yada foto çek, yada kütüphaneden seç var, ordan ister foto ister video yüklersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X