Şimdi Ara

iphone 4 ile ilgili kilitlenme durumu | yokmu bir çözüm yolu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 20 gün önce falan amerika At&t 'den gelme bir iphone 4 aldım arkadaştan KKTC'de ikamet ediyorum fiyat olarak buradakinden bile uygun olduğundan aldım.Cihazın sürümü 5.01 gevey ile kullanıyordum şaşırmıştım ama muhtemelen baseband sürümü eskiydi.Telefonun IMEI'ni Türkiye'de açtırdım..

1 Hafta kullandım kullanmadım cihazı 5.1 sürümüne baseband yükseltmeden güncelleyim dedim sanırım yanlış yaptım baseband yükseldi 4.12.01 oldu telefon kilitlendi.Bilgisayardan Itunes ile ilk güncelleme sonrasında the sim card disabled..... uyarısı verdi Jailbreak ile cydia kurdum sonrasında just boot ile dfu modda açtım cihazı ne gevey'li ne geveysiz çalışmıyor.Açıkcası çok bi bilgi sahibi de değildim fakat bu işten sonra az buçuk birşeyleri öğrendim.Sam yöntemi açığı da kapanmış sanırım çünkü ben yaptığım vakit olmadı ve donanımhaber'de açılmış konunun son mesajlarını okduğumda artık olmuyor mesajları gördüm. r10'da at&t telefonların sim kilit açılır legal yoldan diyen bir arkadaş ile görüştüm başvuru yapıp açtırdığını söyledi aşağı yukarı max 10 gün sürer dedi ve başvuru için ücreti gönderdiğimin 3. günü server hatası aldım süreyi 10-12 gün uzattı dedi bugün 11. gün şayet ki gene bir hata alırsa bu telefonu benim legal yoldan ücreti ile açtırabileceğim bir yöntem yokmudur? Telefonda şu an 5.1 sürümü var ssh kayıtlarına baktığımda dönülebilir sürümler var fakat baseband'ın sanırım yazılım olarak düşürülmesi mümkün değil.Ne yapabilirim telefonu legal birşekilde açtırabilmek için?Cihazı imei de kaydettirdiğim için 2 yıl yeni cihaz açtıramayacağım öyle kaldı elimde :(

• arkadaşlar yokmu bilgilendirecek ?
  • çözümü şuan mümkün değil. basebandınızı düşüremezsiniz. unlock çıkarmı cıkmazmı belli değil. ios5 basebandı 04.11.08 7 aydır kıralmıyor. gevey vs çalışmıyor. 04.12.01 de aynısı olacak
  • kırdırmayı geçtim legal yoldan başvuru ile açabilecek bi şekil yok mudur peki ?
  • Faturaniz varsa ben yapiyorum PM Atin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Faturaniz varsa ben yapiyorum PM Atin

fatura yok. Faturasız açım yaptıramazmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeaNa

quote:

Onu da acariz ama fiyati cok yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

nedir hocam fiyatı ve süre olarak ne kadar zaman sürer.Telefonu size ulaştırmam gerekir mi ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nedir hocam fiyatı ve süre olarak ne kadar zaman sürer.Telefonu size ulaştırmam gerekir mi ?

PM Attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burdan yazında bizde öğrenelim fiyatını bizede lazım aynı işlem
  • arkadaşlar cihazın kontratlı olup olmadığını varsa ne kadar kaldığını nerden öğrenebilirim bilen var mı ?
  • atnt beleş açmıyormu yaw?
  • quote:

Arkadaşlar bundan 20 gün önce falan amerika At&t 'den gelme bir iphone 4 aldım arkadaştan KKTC'de ikamet ediyorum fiyat olarak buradakinden bile uygun olduğundan aldım.Cihazın sürümü 5.01 gevey ile kullanıyordum şaşırmıştım ama muhtemelen baseband sürümü eskiydi.Telefonun IMEI'ni Türkiye'de açtırdım..

1 Hafta kullandım kullanmadım cihazı 5.1 sürümüne baseband yükseltmeden güncelleyim dedim sanırım yanlış yaptım baseband yükseldi 4.12.01 oldu telefon kilitlendi.Bilgisayardan Itunes ile ilk güncelleme sonrasında the sim card disabled..... uyarısı verdi Jailbreak ile cydia kurdum sonrasında just boot ile dfu modda açtım cihazı ne gevey'li ne geveysiz çalışmıyor.Açıkcası çok bi bilgi sahibi de değildim fakat bu işten sonra az buçuk birşeyleri öğrendim.Sam yöntemi açığı da kapanmış sanırım çünkü ben yaptığım vakit olmadı ve donanımhaber'de açılmış konunun son mesajlarını okduğumda artık olmuyor mesajları gördüm. r10'da at&t telefonların sim kilit açılır legal yoldan diyen bir arkadaş ile görüştüm başvuru yapıp açtırdığını söyledi aşağı yukarı max 10 gün sürer dedi ve başvuru için ücreti gönderdiğimin 3. günü server hatası aldım süreyi 10-12 gün uzattı dedi bugün 11. gün şayet ki gene bir hata alırsa bu telefonu benim legal yoldan ücreti ile açtırabileceğim bir yöntem yokmudur? Telefonda şu an 5.1 sürümü var ssh kayıtlarına baktığımda dönülebilir sürümler var fakat baseband'ın sanırım yazılım olarak düşürülmesi mümkün değil.Ne yapabilirim telefonu legal birşekilde açtırabilmek için?Cihazı imei de kaydettirdiğim için 2 yıl yeni cihaz açtıramayacağım öyle kaldı elimde :(

arkadaşa yaptırmayın. kendisi para avcısı. att zaten ücretsiz açıyor. o sadece ingilizce işini halledecek. ingilizce bilen birine ücretsiz yaptırabilirsiniz.

• Merhaba arkadaşım bende att telefon kullanıyordum bundan yaklaşık 1,5 ay önce mail ile iletişime geçerek açtırdım.
    Daha sonra bu att birsürü mazeret bularak açma işlemini zorlaştırmaya başladı.
    Yok fatura isteme yok Amerikada bulunan att hat sahibinin başvurusu falan şeklinde.
    Şu anda dediğim gibi açma işleminde bin dereden su getiriyorlar.
    Ha dendiği anda da açtırabilecek birsinin olduğunu düşünmüyorum.
    Çok geçmiş olsun.
  • bana bu konuda ücretsiz ya da makul bir ücretle yardım olabilecek birisi var mı?
    not:arkadaşın verdiği fiyata zaten amerikadan bir iphone daha alınıyor :) Al ve güncellemeden geveyli kullan...
  • konu güncel
  • att nin online simlock açma servisi var. forumlarda bulabilirsiniz. yapmanız gereken telefonu yeni aldıgınızı soylemeden eskiymiş gibi, "ben başkasından aldım" gibilerinden açtırmayı denemek. büyük ihtimalle de açılacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_59599359/tm.htm

bu arada farklı kişiler cıkıyor karşınıza online yöntemde. herbiri farklı davranıyor. 3-4 kişiyi deneyin , bazıları direk hiçbirsey sormadan açıyor.

ingilizceyi catpat biliyorsanız actırırsınız. benim yaptıgım gorusmede 4 kere "ok", 1 kere imei numarası ve 1 kere de "thanks, bye" haricinde dedigim ingilizce bir kelime yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 28 Mayıs 2012; 9:07:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

att nin online simlock açma servisi var. forumlarda bulabilirsiniz. yapmanız gereken telefonu yeni aldıgınızı soylemeden eskiymiş gibi, "ben başkasından aldım" gibilerinden açtırmayı denemek. büyük ihtimalle de açılacaktır.

http://forum.donanimhaber.com/m_59599359/tm.htm

bu arada farklı kişiler cıkıyor karşınıza online yöntemde. herbiri farklı davranıyor. 3-4 kişiyi deneyin , bazıları direk hiçbirsey sormadan açıyor.

ingilizceyi catpat biliyorsanız actırırsınız. benim yaptıgım gorusmede 4 kere "ok", 1 kere imei numarası ve 1 kere de "thanks, bye" haricinde dedigim ingilizce bir kelime yok :)

valla tebrik ederim hocam.

• case numarası verdi fax istedi fakat fax'a sanırım faturayı koymam lazım ama bende fatura yok ne yapabilirim ebaydan aldım demiştim görüşmenin başında fax'a başka ne istiyorlar ki bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır?
  • basit dostum anında imei no ile açılır... pm at acalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.