download yaparım video izliyorum dersen 1 gb al derim..ama sadece face whatsapp ve bi kaç internet sitesinde dolşmak için alıyosan 100mb işini görecektir..250 mb liğe hiç gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: abdsev
quote:
Orijinalden alıntı: bizhy
5 aydır 8 TL den internete giriyorum Vodafone üzerinden.
işin garip tarafı 250mb 3g gerçek hızıyla download ediyor, daha sonra 96kbit lere düşüyormuş ancak ben 3-4 gb download yaptm, dosya indirme hızı 250KB saniyede, bunu bir çok kişi yazdı forumda. Vodafone düzeltmedi hatayı sanırım
ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636 ya gönder yeter
Benim Vodafone'nun hızı 100Mb den sonra düşüyor. 3G'nin hızı 10KB/sn gibi birşey oluyor. 100 MB'tı geçince gprs ile 30-35 KB/sn olarak kullanıma devam ediyorum. Yani gprs'in hızı düşmüyor. Tabi bu hız mail-facebook gibi az kota harcayan programlar için fazla sorun olmuyor. Fakat youtube gibi çok kota harcayan programlarda video bayağı yavaş açılıyor.
androidlerde skyfire uzerinden bu paketle 100 mb sonrasi dusen hizla cogu videoyu sorunsuz izleyebiliyorum. normal youtube app inden hizli. ayrica isyerindeki internet kisiti nedeniyle gun boyu internet radyo dinliyorum, 32 48 klik radyolar sorunsuz dinleniyor. 8 tl ye saka gibi valla :)
vodafone cepnet kullaniyorum aylik kotam ortalama 13 gb aksam yatarken film indirmeye basliyorum 400 mb sabaha hazir aksam yolda eve donuste izliyorum super bisii yasasin cep net :-))
anlamadım, vodafone un hangi tarifesini kullanıyosun?
1gb al derim ben ... çünkü 100 mb yi farketmeden geçersen eğer zaten acayip döşüyorlar paketten sonrasını ... arada aman aman bir fark yok ... özellikle skype vs kullanıcaksan 1 gb altı yetmeyecektir ... benim voda dan iphone paketi 1gb a kadar 3g sonrası yavaşlıo ama 1 gb tam karar gibi gelio şu ara (akşam evde wifi açıyorum) öle çok fazla bi youtube kullanımım da yok ...
quote:
Orijinalden alıntı: nc39 Vf cepnet paketleri peki? 100. Mb den sonra 128 ile facebook mail skype gazete youtube kullanim icin hiz yetr mi?
İnternette sörf yapabilirsin fakat video izleyemezsin çok ağır kalıyor
evet youtube da sorun yaşayabilirsin. hatta yaşayabilirsin degil yaşarsın. ama internette gezinmek için kullanacaksan yeterli hızda. yanlız yukarda biriside demiş skyfire da video izlerken çok aşırı yavaş olmuyor. tabiki öyle iyi bir performans olmuyor ama bekledigimden daha iyi cıktı o yönden. cok video izlemedigim için internette bu paket bana yetiyor açıkçası...
yukarıda arkadaş 8 tl ye sınırsız demiş bu konu kakknda bilgilendirirseniz sevinirim
sadece mail alır veririm, aradada facebooka girerim, haber okurum dersen (videoları seyretmeye uğraşmadan) 100mb yeter. telefonunada turkcellin online işlem uygulamasını yükleyip sürekli olarak takip edebilirsin kaç mb kaldı diye.
sınırsız internet için, tcell'den vodaya numaramı taşıdım, bu gece aktif oldu hat, deniycez bakalım...
simdilik 8 tl ama artacak galiba...
quote:
Orijinalden alıntı: wardak evet youtube da sorun yaşayabilirsin. hatta yaşayabilirsin degil yaşarsın. ama internette gezinmek için kullanacaksan yeterli hızda. yanlız yukarda biriside demiş skyfire da video izlerken çok aşırı yavaş olmuyor. tabiki öyle iyi bir performans olmuyor ama bekledigimden daha iyi cıktı o yönden. cok video izlemedigim için internette bu paket bana yetiyor açıkçası...
skyfirei iphone ile denediniz mi hocam? cep internet ile nasil sizde? tesekkurler...
aylik crpnet kullaniyorum foruma giriyorum forumdaki filmleri indiriyorum sabah ise giderken haber okuyorum ( kagit tasarrufu) sipor yorumlari radyo dinliyorum mp3 indiriyorum kutur kutur derseniz ki yetmez al 1 gb uzerine cepnet al 1gb dolsa bile kota doldu dolacak faturaya girdi girecek derdin de olmaz 100 mb bitince edge gecersin 15 kb ile baglanirsin valla edge ile radyo dinliyorum video izlersen sikinti ama youtube edge ile baglanirsan yine indiriyor sadece goruntu kalitesi cok kotu oluyor donma yapmadan izliyorsun lakin simdi kararver turkcel kalitesi ile gazik vodafone ile kalitesiz baglanti ben kalitesiz sectim iyi yapmisim oneri benimkisi karar senin tabikisi
unutmadan facebook messenger aksamdan sabah sabahtan aksama online im sikinti olmuyor tavsiyem budur dostum
bence vodafone ii sınırsız giriosun değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: lapya
quote:
Orijinalden alıntı: wardak evet youtube da sorun yaşayabilirsin. hatta yaşayabilirsin degil yaşarsın. ama internette gezinmek için kullanacaksan yeterli hızda. yanlız yukarda biriside demiş skyfire da video izlerken çok aşırı yavaş olmuyor. tabiki öyle iyi bir performans olmuyor ama bekledigimden daha iyi cıktı o yönden. cok video izlemedigim için internette bu paket bana yetiyor açıkçası...
skyfirei iphone ile denediniz mi hocam? cep internet ile nasil sizde? tesekkurler...
az önce yine kullandım skyfire ı sizin sorunuza cevap vermeden önce kontrol etmek için. çok öyle birşey beklemeyin tabiki. yani ben video ya bastıgımda hiç takılmadan oynatacak diye beklerseniz hayal kırıklıgı yasıyorsunuz. ama denedigim 2.5 dk lık video için video yu baslatıp pause a aldım ve 40-45 sn kadar bekleyip oynatmaya basladım oyle olunca sorunsuz oynattı. yani pause a alıp biraz zaman verirseniz işinizi görür. sadece günü kurtaracak kadar yani video konusunda. eger video izlemeyi seven biriyseniz 1gb lık fln bir paket daha uygun olacaktır muhtemelen sizin için. ama çok video yla işim olmaz daha çok internet için kullanırım derseniz ben bütün gün internet kullanan uygulamalar kullanıyorum ve sorun yasamıyorum. internette sörf vs işleriniz için yeterli bana göre.
Hattim turkcell. 1,5 hafta önce 5 lira lık 100mb paketini aldım. Telefon iPhone olunca bu 100mb normalde hiçbir şeye yetmiyor. Sürekli kaç mb kalmış diye *123*39# ile kontrol ediyorum. Fakat hep 95.70 mb gibi bir sonuç dönüyor. Dün 19 mb lık bir program indirmem gerekiyordu. Ve indirirken mb kontrolü yaptığımda 2şer 2şer mb'ler gittiğini gördüm. Ve birazda internette dolaştım 45.01 mb ta kadar düştü. Bugün yine önceki hafta gibi azar azar( yani download yapmadan ) internet'e girdiğimde mb'da azalma olmuyor. idatausage diye bir program var. Ne kadar girilmiş diye gösteriyor. Bu programa göre son 1,5 haftada 3g veya edge ile toplamda 300 mb internete girmişim. Paket suan 45.01 mb de takılı kaldı. Benzer durum yaşayan varmı acaba? Turkcell'in bir kıyağı mı bu?
quote:
Orijinalden alıntı: wardak
quote:
Orijinalden alıntı: lapya
quote:
az önce yine kullandım skyfire ı sizin sorunuza cevap vermeden önce kontrol etmek için. çok öyle birşey beklemeyin tabiki. yani ben video ya bastıgımda hiç takılmadan oynatacak diye beklerseniz hayal kırıklıgı yasıyorsunuz. ama denedigim 2.5 dk lık video için video yu baslatıp pause a aldım ve 40-45 sn kadar bekleyip oynatmaya basladım oyle olunca sorunsuz oynattı. yani pause a alıp biraz zaman verirseniz işinizi görür. sadece günü kurtaracak kadar yani video konusunda. eger video izlemeyi seven biriyseniz 1gb lık fln bir paket daha uygun olacaktır muhtemelen sizin için. ama çok video yla işim olmaz daha çok internet için kullanırım derseniz ben bütün gün internet kullanan uygulamalar kullanıyorum ve sorun yasamıyorum. internette sörf vs işleriniz için yeterli bana göre.
tesekkurler hocam...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme