Şimdi Ara

IPHONE 4 IOS 4.3.5 BASEBAND 4.10.01(GEVEY Lİ) DEN IOS 5.0.1 JAİLBREAK GEÇİŞİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumda fazla bilgi kirliliği var , aradığımızı bulamadığımız zamanlar oluyor. Benim forumdaki bu konuda ki bilgili arkadaşlardan ricam bu konuda net bilgi vermeleri. Bu konu net bilgi açısından diğer arkadaşlara bir klavuz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.unal -- 28 Aralık 2011; 9:40:58 >

• Evet gerçekten şöyle bilen saygıdeğer bir arkadaşımız adım adım bize bunu bi anlatsa, baseband koruyarak nasıl 5.01 e geceriz sonrasında nasıl jailbreak yaparız, resimlerle ve programlarla bi gösterse çok minnetrar olucaz kendilerine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kronik Farenjit -- 28 Aralık 2011; 9:57:45 >
  • HİÇ BİR KİMSE YAZMAMIŞ FORUMDAKİ ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUZ
  • bunu bende merak ediyorum özellikle birisi OTA konusunu detaylıca açıklarsa memnun olurum
  • forumda var snowbreez le custom fw oluşturarak baseband yükseltmeden 5.0.1 e rahatlıkla geçebilirsiniz gevey çalışır

snowbreez in son versiyonunu indirin orjinal fw i indirin 5.0.1
    snowbreez i açın eğer orjinal kartınız varsa at&t veya hangisine kilitliyle simple modu seçin orjinal FW yi gösterin o size snowbreez isimli bir custom FW oluşturucak onu itunes dan shift + restore ile yükleyin sonra isterseniz redsnow la JB yapın

kartınız yoksa expert modu seçin ordan general ordan da solda hactivation tiki ni işaretleyin sonra custom FW nizi oluşturun yine itunes ile yükleyin
  • Aynı şekilde redsn0w ile de custom ipsw oluşturabilirsiniz ama sn0wbreeze bu konuda biraz daha rahat.

Custom IPSW'yi yükedikten sonra untethered jailbreak istiyorsanız redsn0w'un son sürümünü kullanarak "Install Cydia" seçeneğini deaktive edip yapabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.