Şimdi Ara

iphone 4 ios 5.1 Baseband 01:59 (Wifi ve Ön Kamera Problemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar cihazim simkilitli ip4 baseband 01:59 snowbreeze'le custom 5.1 yaptimdaha once surum 4.3.3 du eski surumdede 5.1 dede arka kameram calisiyordu fakat sag ustten on kameraya tikladigimda takiliyor sanki arka kamerayi kullaniyormusum gibi o anin resmini cekiyor ve donuyor on kamera kesinlikle gelmiyor facetime denedigimde siyah ekran cikiyor ayrica 5.1 updateden sonra wifi cok ag bulurken artik 1 tane bile zor bulur oldu :( on kamera yenide taktim genede ayni problemi verdi iphone diagnostic tool da consola baktim error configuring wifi antenna diversty (index-1) tarzi hata verdi kamera icinde error datacommencentre tarzi biseyler yaziyordu problem yasayan ve cozebilen var mi ? Cihazim tethered jailbreakli 5.1 i kurdugumda yeni iphone yapmadan backupdan yukledim ama kamerada bir anda olusan sorun 4.3.3 dede mevcuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoMeO-TR -- 3 Nisan 2012; 19:54:45 >

• Simkilitli cihazla güncelleme yapmak...
    Nasıl bir cesarettir pes doğrusu.
    Komple yeni yazılım yüklenebilir yada iyi bir telefoncunun yolunu tutun 30-40 liraya malolucaktır sizin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Simkilitli cihazla güncelleme yapmak...
    Nasıl bir cesarettir pes doğrusu.
    Komple yeni yazılım yüklenebilir yada iyi bir telefoncunun yolunu tutun 30-40 liraya malolucaktır sizin için.

Sn0wbreeze'le yaptım önceden 4.3.3 shsh kaydım vardı. 5.1 i çok begendim fakat wifide ağ bulma 4.3.3 de çok daha fazlaydı kamerada düşünüyorum eğer donanımsal olsa arka kamerada çalışmaz ama işte telefoncu incelemek lazım diyor hardware yada software :)
  • Selamlar cihazı 4.3.3 e indirdim problem devam etti. Sonra snowbreeze ile gene güvenli 5.1 e çıkardım problem yinede devam etti restore sonrası yeni iphone olarak seçtim. Bugün yazılımsal değil donanımsal herhalde diyerek telefonun üst wifi antenini,ve ön kamerasını sıfır olarak değiştirdim. Sonuç gene aynı. fikri olan yada başka yöntem tavsiye edebilecek var mı arkadaşlar ?
  • Baseband'dan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Yapacak bir şey yok gerekli donanımları değiştirdiyseniz. Üstteki arkadaşta çok bilmişlik yapmış o telefoncular da arkadaşın yaptığının aynısını yapacak sonra düz restore atıp baseband'ın da içine edicekler telefon çöp olacak. O telefoncu diye bildikleriniz para tuzağından başka bir şey değil hiçbir bildikleri yok.
  • çok benzer değil ama iphone4 5.01 kullanırken durup dururken ön kamera gitti, aynı dediğin gibi tüm kamera gerektiren programlarda ön kamera çalışımıyordu, servise vermeden önce 5.1 güncellemesi yaparakda denedim ama halen ön kamera çalışmıyor. red team'dan gelip alacaklar, telefondaki arkadaş donanımsal bir sorun olma ihtimalinin %90 olduğunu söyledi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.