Şimdi Ara

iPhone 4 iOS 6.1.3 ve ifaith meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an 6.1.3 olan iphone 4 ile iOS 7.0.4 e geçmek istiyorum ancak beğenmezsem tekrar geri dönebilmek için ifaith yada tinyumbrella ile ne yapmam gerek ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eru desu

Şu an 6.1.3 olan iphone 4 ile iOS 7.0.4 e geçmek istiyorum ancak beğenmezsem tekrar geri dönebilmek için ifaith yada tinyumbrella ile ne yapmam gerek ?

hocam bence hiç bulaşma 6.1.3 shsh kaydımı almıştım ifaith ile signed ipsw oluşturamıyorum.. ama 7.1 beta 3 hoşuma gitti baya.
  • eru desu kullanıcısına yanıt
    Geçmeeee :)

Arkadaşım 4 ile ios 7 de resmen sürünüyor... Bildiğin kasıyor telefon yani :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakın geçme beni dinle
  • sakın geçme.
  • Aynı şeyi bende merak ediyorum geçip baksam bi çok rahatsız olursam geri dönmek istiyorum ip4 6.1.3 benimde. İmzaların açık olması şartmı 6.1.3 shsh almak için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihgaucho

Aynı şeyi bende merak ediyorum geçip baksam bi çok rahatsız olursam geri dönmek istiyorum ip4 6.1.3 benimde. İmzaların açık olması şartmı 6.1.3 shsh almak için

hocam sen ve konuyu açan arkadaş ifaith ile cihazınızın shsh kaydını alın dump shsh bloobs a tıklayın cihaz pc ye bağlı iken 6.1.3 shsh kaydını alır kaydedin pc ye . daha sonra ios 7 yüklüyin geri döniceğiniz zaman ise build signed ipsw bloobs a tıklayıp kaydettiğiniz shsh dosyasını kaynak gösterip imzalı bir ipsw dosyası indirin cihazınızı ireb dfu mode a alıp itunes ın güncel olmıyan sürümü 11.0.0 sürümü ile shift uptade yaparak geri yükleme yapın . en ufak bir sorun çıkmıycaktır ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

Aynı şeyi bende merak ediyorum geçip baksam bi çok rahatsız olursam geri dönmek istiyorum ip4 6.1.3 benimde. İmzaların açık olması şartmı 6.1.3 shsh almak için

hocam sen ve konuyu açan arkadaş ifaith ile cihazınızın shsh kaydını alın dump shsh bloobs a tıklayın cihaz pc ye bağlı iken 6.1.3 shsh kaydını alır kaydedin pc ye . daha sonra ios 7 yüklüyin geri döniceğiniz zaman ise build signed ipsw bloobs a tıklayıp kaydettiğiniz shsh dosyasını kaynak gösterip imzalı bir ipsw dosyası indirin cihazınızı ireb dfu mode a alıp itunes ın güncel olmıyan sürümü 11.0.0 sürümü ile shift uptade yaparak geri yükleme yapın . en ufak bir sorun çıkmıycaktır ..

Hocam dediğinizi deneyeceğim net olduğunda sonra umarım bi sorun yaşamayız ios7de kalmak durumunda olmayız :) teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Iwan

quote:

Hocam dediğinizi deneyeceğim net olduğunda sonra umarım bi sorun yaşamayız ios7de kalmak durumunda olmayız :) teşekkür ederim

hocam buşekilde kaydettim dosyayı sorunsuz bir şekilde alındımı şimdi ios6.1.3 shsh kaydım acaba? şimdi ios 7 ye güncelleyip sonra istediğim zaman dediğiniz şekilde 6.1.3 e dönebilirim değilmi ? dönebilirsem 6.1.3 yükledikten sonra herşeyim silinecek değilmi dfu moda alıp temiz restore edeceğim çünkü ?
     iPhone 4 iOS 6.1.3 ve ifaith meselesi

• dönersiniz biraz kastırır. haftasonumu bununla uğraşarak geçirdim. ne yaptıysam olmadı ama sonunda başardım..

iPhone3,1_6.1.3_10B329_Restore.ipsw indiriyorsunuz iFaith-v1.5.9.exe ile 00000363E905CD75_iFaith_iPhone_4-6.1.3_(10B329)_signed.ipsw e dönüştürüyorsunuz. itunes.11.1.11.exe sürümünü kuruyorsunuz SiNfuL iPhone iTunes v11.1 Error-11 Fix v1.4.exe ile itunes u patch liyorsunuz. iFaith-v1.5.9.exe ile teli pwned dfu mode a alıyorsunuz ve itunes ile shift restore yapıyorsunuz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: QoS

dönersiniz biraz kastırır. haftasonumu bununla uğraşarak geçirdim. ne yaptıysam olmadı ama sonunda başardım..

iPhone3,1_6.1.3_10B329_Restore.ipsw indiriyorsunuz iFaith-v1.5.9.exe ile 00000363E905CD75_iFaith_iPhone_4-6.1.3_(10B329)_signed.ipsw e dönüştürüyorsunuz. itunes.11.1.11.exe sürümünü kuruyorsunuz SiNfuL iPhone iTunes v11.1 Error-11 Fix v1.4.exe ile itunes u patch liyorsunuz. iFaith-v1.5.9.exe ile teli pwned dfu mode a alıyorsunuz ve itunes ile shift restore yapıyorsunuz....

6.1.3 shsh kaydınız var mıydı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eru desu

quote:

Orijinalden alıntı: QoS

dönersiniz biraz kastırır. haftasonumu bununla uğraşarak geçirdim. ne yaptıysam olmadı ama sonunda başardım..

6.1.3 shsh kaydınız var mıydı ?

vardı, kayıtsız olmuyor
  • eru desu kullanıcısına yanıt
    o kadar çok kişinin tecrübelerine dayanarak geçme demesine sakın kulak asmayın, sonuçta nereden bilecek herkes

bence geçin, görün, sonra geri dönemeyin, başınızı duvarlara vurun.

ee ne demişler, bir musibet bin nasihattan iyidir.
  • capturemrah C kullanıcısına yanıt
    ifaith ile 6.1.3 ün imzasını almayı 7'yi denemek ve beğenmezsem tekrar geri dönebilmek için sordum zaten.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eru desu -- 15 Ocak 2014; 16:50:11 >
  • çok beğeneceksiniz emin olun
  • geçmeyin.Seneye de 5s-6 alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.