Şimdi Ara

İphone 4 ios 7.0.6 deneyimlerim izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba oncelikle. Applein tum urunlerini asagi yukari satin almis olmama ragmen vazgecemedigim iphone 4ume gecen gun itibariyle 7.0.6 yukledim.

Sunu soylemeliyim SSL hatasi duzeltme adina yayinlanan bu surum bana gore onceki surumdeki hatalari da ortadan kaldirmakta. Ornegin 704 surumunde rehberde arama yapilmak isterken klavyenin cikmamasi, birini ararken o da sizi aradiginda telefonun kilitlenmesi, klavyenin safari de yavas olmasi spotlight aramasinin takilmasi ve en son olarak ana menudeki akicilik...

Simdi gelelim bu sorunlari 706 surumu cozuyor mu? Bana gore evet. Tam olarak cozemedigi konu safarideki klavye yavasligi. Onuda %80 oraninda cozmus bulunmakta. Sarj konusu bildigjniz gibi 1 gun.

Bu arada udid ile 7.1 beta 5 kullaniyordum ancak gerekse dugmelerin yuvarlak olmasi, gerekse de sorunlarin olmasi beni tekrar bu surume gecirdi. Bana gore en sorunsuz beta surumu 7.1 beta 2 idi.

Simdi gelelim akicilik ile ilgili sorunlara. Arkadaslar cihaz 8 Gb bunun en az 2Gb alani programlardan arindirin. Program yerine muzik atin video atin. Ben bunu yaptiktan sinra hic bir takilma goremedim.

Spotlight icin ise ayarlardan spotlighte girin ve gereksiz arama yapmasini engelleyin mesela sarkilari kapatin videolari falan. Bir iki tane kalsin ornegin e posta ve mesajlar ve kisiler. Ozama takilma yuzde 1-2 gibi.
    Bana gore 706 surumu en sorunsuz surumlerden. Cihaz yavas mi? Evet yavas. Cok isterdim 613 surumune donmeyi ama yapacak bir sey yok shsh kaydim yok.

Bu arada okudugum bir makaleye gore apple iphone 4 cihazlari bizim gibi 3. Dunya ulkelerinde tekrardan surecek. Buradan yola cikarak cihazlari bu yavaslikta birakmaz. 7.1 ve ya 7.1.1 surumu son derece basarili olacaktir iphone 4 icin.

Bazi arkadaslar 613 surumune geri donmeyi basarmislar ama bir cok sorunlari var ve olmadik yerde telefonsuz kalabilirsiniz. Buradan yola cikarak 706 surumunde kalin. Ben ota ile degil cihaz uzerinden guncelledim.

Saygilar selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler çok faydalı bilgiler. Ben de hala 5.1 kullanıyorum ama artık uygulamalar en az 6.0 istediği için 7'ye geçsem mi diye düşünüyordum. Vazgeçtim :)
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    bence de hiç geçmeyin. 5.1.1 sürümde hatırladığım tek hata mesaj gelince mesaj sesinin arka arkaya iki kere çalmasıydı. o yüzden şanslı kullanıcılardansınız.
  • axlR A kullanıcısına yanıt
    Evet o ses problemi nadir de olsa olabiliyor. Kendi kendine düzeliyor :) Bir de wifi hotspot'um çalışmıyor, yani diğer cihazlar telefonumu görmüyor ama bluetooth ve kablo ile bağlanabiliyorum tabii. Bunlar dışında başka bir sorun yok. Restore yapsam mı diye düşünüyorum...
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    arada restore yapmanda fayda var ama telefon üzerinden yap bence. bilgisayar bazen kendi istediği yazılımı indirir ve farketmeden dalgınlıkla bir bakmıssın ios 7 olmus cihazın.
  • hocam iyi anlatmışsın ellerine saglik ama ios 7.1 final surumu gelince ciddi ciddi telefon duzelecek mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.