Şimdi Ara

Iphone 4 Itunes Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün gece şifreyi doğru girmeme rağmen telefonum kilitlendi ve şu an hiçbir şekilde kullanamıyorum. Itunes'a bağlayıp düzeltebileceğimi biliyorum ancak geçen hafta bilgisayarım bozulmuştu ve format sırasında Itunes da silindi. Sizlere sormak istediğim, Itunes'u bilgisayara tekrar kursam ve öyle bağlasam telefonu içindeki verilerin hepsi silinir mi. Ben bilgisayarın önceki halinde Itunesla sık sık senkronize ediyordum telefonumu. Her şeyi geçtim rehberimi kurtarabilmem için bir yol önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim,

İyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: neones

Herkese merhabalar,

Dün gece şifreyi doğru girmeme rağmen telefonum kilitlendi ve şu an hiçbir şekilde kullanamıyorum. Itunes'a bağlayıp düzeltebileceğimi biliyorum ancak geçen hafta bilgisayarım bozulmuştu ve format sırasında Itunes da silindi. Sizlere sormak istediğim, Itunes'u bilgisayara tekrar kursam ve öyle bağlasam telefonu içindeki verilerin hepsi silinir mi. Ben bilgisayarın önceki halinde Itunesla sık sık senkronize ediyordum telefonumu. Her şeyi geçtim rehberimi kurtarabilmem için bir yol önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim,

İyi günler.

hocam telin içine girebilseydiniz turkcell yedekleme var turkcellıysenız appden iniyor ancak siz yinede hangi gsm operatorunu kullanıyorsanız bi arayıp sorunderım

• Bir deneyelim dostum zarar çıkmaz ama dediğim gibi asıl istediğim fabrika ayarlarına dönmeden kurtarmak.. Yine de çok teşekkür ederim yardımın için :)
  • İTunes kurun cihazı bağlamadan açıp Tercihler menüsünden Aygıtları seçip otomatik eşzamanlanmayı engelle yi işaretleyerek kullanın.
    Telefonunuzu taktığınızda eşzamanlama yapmaz o zaman eğer varsa İCloud yedeğinden rehberi kurtarabilirsiniz.
  • Bu dediğinizi deneyeceğim. En kötü telefoncuya götüreceğim artık. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.