Şimdi Ara

iPhone 4 + Jailbreak + Component AV Cable ile Görüntü Elde etme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Durumu en net şekilde açıklamaya çalışacağım.

Elimde Doğubanktan alınmış, Orjinal Apple ürünü olmayan bir Component Kablo var.

Kullandığım telefon iPhone 4 ve hali hazırda Jailbreak yüklenmiş durumda.

Televizyonum ise Philips LCD TV...

Yaptıklarım ise şunlar:

Kabloyu görüntü ve ses girişleri doğru olacak şekilde TV'ye bağladım.
    Ardından kablonun iPhone girişini de telefona bağladım.
    TV üzerinden "Exit 2" girişini açıyorum, Exit 1'de uydu var; Exit 2 ise telefonun bağlandığı hat oluyor.

Telefon üzerinden müzik açtığım zaman, TV üzerinden ses geliyor; ancak hiçbir şeyin görüntüsü gelmiyor.
    Youtube videosu açtığım zaman, Youtube'da oynayan videonun sesi TV üzerinden geliyor; ancak görüntü gelmiyor.
    iDizifilm uygulamasından film açtığım zaman, filmin sesi TV'den geliyor; ancak görüntü gelmiyor.

Yani Ses var; Görüntü yok. TV ekranında da "sinyal yok" yazısı beliriyor; ses geldiği halde...

http://www.youtube.com/watch?v=9mTVXziSY7Q

Şu üstteki videoyu izledim, aynı işlemleri yapıyorum. Arada birtek telefonu TV'ye bağladıktan sonra videoda gösterilen Ayarlar'ın içindeki TV Out seçeneği benim telefonda belirmiyor.. Sorun nerede? Sıkıntı ne olabilir? Neyi eksik yapıyorum?

---

Onun dışında, Component kablo ve Jailbreakli iPhone 4 ile TV'de görüntü ve ses elde etmenin başka bir yolu var mıdır? Varsa nedir, nasıl yapmalıyım? Cydia'dan ücretli uygulamaya da varım; yeter ki şu durumu biran önce halledebileyim. :)

Şimdiden çok teşekkür ediyor, cevaplarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum.

• A4 çip sadece ses aktarabiliyor diye biliyorum
    Birde 4S ile deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KakaoluBiskuviCetesi -- 6 Temmuz 2013; 11:29:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlarla uğraşıp yan sanayi aletler kullanıp Cihazınızı bozmaktansa apple TV alın daha iyi ses ekran vs hersey gidiyor. .

Altlarda konum var ona Birde Alışveriş sitesi açacağım ucuz fiyata Apple Ürünleri vs vs
  • hocam cydia üzerinden display out ve resupported indirdiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_king

hocam cydia üzerinden display out ve resupported indirdiniz mi?

Yok hocam indirmedim, tam olarak ne işe yarıyorlar? Ne yapmalıyım o uygulamalarla?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahzal

quote:

Yok hocam indirmedim, tam olarak ne işe yarıyorlar? Ne yapmalıyım o uygulamalarla?

hocam apple ürünü olmayan kablolar kullandığınızda görüntü almanızı sağlıyor. resupported kabloların desteklenmesini sağlıyor. diplay out da ekran görüntüsünü yani telefonun ana ekranının dahil görüntüsünü televizyona veriyor. yükleyip tekrar deneyin. sorununuza çözüm olacaktır... yalnız cydia da ücretli bir uygulamadır. başka repolardan ücretsiz indirebilirsiniz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahzal

quote:

hocam apple ürünü olmayan kablolar kullandığınızda görüntü almanızı sağlıyor. resupported kabloların desteklenmesini sağlıyor. diplay out da ekran görüntüsünü yani telefonun ana ekranının dahil görüntüsünü televizyona veriyor. yükleyip tekrar deneyin. sorununuza çözüm olacaktır... yalnız cydia da ücretli bir uygulamadır. başka repolardan ücretsiz indirebilirsiniz...

Hocam bu konuda bilgisizim. Cydia dışı başka nereden download yapabilirim?

• mahzal kullanıcısına yanıt
    hocam tek çare cydia. onun dışında yüklemeniz çok zor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.