Cihazım İphone 4-4.3.3 sürümü arkadaşlar. Bi siteden Cydiayı yüklemiştim . Cydiadan bir kaç program yükledim .Sonuçta hep it safe mod oluştu. Şimdiki sorunum artık iphonem home tuşu kafasına göre calışmaya başladı bazen çalışıyor bazen çalışmıyor garantiye göndermek istiyorum ancak bu konulardan anlamıyorum jailbreak dediğiniz şeyi yok etmek için itunesten restore ettim ,restore ettikten sonra girdim cydia silinmemiş ve cydiadan yüklediğim uygulamalar . Benim cydiayı silmek ve cydiadan yüklediğim uygulamaları silmek için jailbreaksız garantiye göndermek için ne yapmam gerekir?
Cihaz Türkiyeden alınmadır. Çok araştırdım bulamadım anlayamadım hiç arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler
Ayalar/Genel/Sıfırla' YA Gir. Tüm Ayarlari Sıfırla'ya Tıkla JB Falan Kalmaz Sorunsuzca Garantiye Gönderebilirsiniz
evet itunesten restore ettim .Hiç bişey olmadı cydia ve uygulamaları duruyor. Home tuşu zaten calışmıyor. 1 kere daha restore edeyim
quote:
Orijinalden alıntı: ultraoguz112
evet itunesten restore ettim .Hiç bişey olmadı cydia ve uygulamaları duruyor. Home tuşu zaten calışmıyor. 1 kere daha restore edeyim
bence restore edememişsin, defalarca başka başka telefonlarda restore yaptığımı biliyorum. Programları tekrar yükleyebilirsin ama cydia nın yüklenmesi olası bir durum değil
(ayrıca yüklediğin programları da kullanamaman lazım bu şekilde )
Restore yapamamissiniz. Biraz daha arastirip tam olarak ogrenip tekrsr deneyin. Restore yaparsaniz birak cydia yi telefon numaralari bile kaybolur... Saygilar