Şimdi Ara

iPhone 4 Jak Girişi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4 16 gb telefonum var daha 2 haftalık Vodafone' dan. Sorunum şu dün gece rahatlıkla kulaklığımı takıp kullanmıştım telefonumda şu an telefonun yanında verilen dahil herhangi bir kulaklık takınca telefonun müzik sesini açıp kapatınca KULAKLIKLAR yazıyor yani demekki takıldığını görüyor. Fakat son ses müziği açınca sol kulaklıktan hiç sağ kulaklıktan net fakat çok az ses geliyor. Telefonum JB li ve garantisi var şu an. Acaba donanımsal mı yoksa yazılımsal mı ? Restore atarsam düzelir mi yada ne yapmam gerekir? Lütfen yardımcı olun :S

• Restore dene, bittiginde set as a new iphone u secerek aktive et, backup filan yukleme sakin. Olmazsa donanimsal sorun, servise vereceksin. Kulakligin saglam oldugunu farzediyorum.
  • Kulaklığım sağlam en azından yaklaşık 5 kulaklık denedim. Cevabın için teşekkür ederim. Peki bu restore yi FW ile mi yapacağım?
  • Simdi sana temiz restore icin once DFU moda alman gerekiyor diyecegim, o ne diyeceksin. Forumu biraz arastirman gerekiyor, bununla ilgili bir cok baslik var, cepten girdigim icin detayli yardim edemeyecegim. Ayrica 4.3 FW nin ciktigi soyleniyor o yuzden Jailbreak in gidebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 jak girişleri
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.