Şimdi Ara

iPhone 4 kafayı yedi..!! yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • IOS 7.1 ile çalışan bir iPhone 4 üm var ( 7.1.1 değil ) yaklaşık 2 hafta önce de yaşadığım bir sorunu şu anda da yaşıyorum. cihazın power tuşu çalışmıyor ve Assasive Touch ile kullanıyorum. telefon görüşmelerini de genelde kulaklık ile yaparım. bir telefon görüşmesinden sonra telefonun ekranındaki hiçbir uygulamaya giremez ekranlar arası geçiş yapamaz oldum, sadece assasive touch çalışıyor buradan telefonu kapatmaya çalıştım ancak kapatma ekranı gelmedi. ben de yapabileceğim tek şey olan ekranı kilitlemeyi yaptım. ama ekran simsiyah kaldı Home tuşunu göçerttim resmen ama bir işlevi yok şu anda, telefonu şarja takıyorum ses geliyor ama ekranda görüntü yok arıyorum yine çalıyor ama ekran halen simsiyah. kulaklıkla da telefon çaldığında cevaplama yapılmıyor. başta da söylediğim gibi power tuşu çalışmadığından telefona reset de atamıyorum. böylece kaldı. geçen sefer sorunu çözmek için yaklaşık 120 defa kendimi arayıp aynı zamanda da iphone u bul ile konum kullanarak şarjını bitirdim ve telefon kapandı tekrar açtığımda düzelmişti ancak bu çok uzun ve yorucu bir iş. bu sorunun kesin bir çözümü varmıdır ? bilgisi olan dostlar yardım ederse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliekin -- 29 Haziran 2014; 23:49:20 >

• arkadaşım batarya ölmüş olabilir. bizim arkadaşın da aynı sorun başına geldi. bataryayı değiştirdiler telefon açılır hale geldi. tahmin ediyorum ki garantisi çoktan bitmiştir. sende bakabilirsin dediğim gibi bir sorun olabilir. düzgün bir telefoncu bulursan her ikisini birden yaptırırsın. tuş ve batarya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.