Şimdi Ara

iphone 4 kamera sorusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar kamerayı acınca serit halımde sıyahlıklar cıkınca özellıkle az ısıkta sonra o seritler gıdıyor.Acaba herkeste böylemı yoksa bendemı sorun??

• cevap verınde arkadaslar yer işgal etmesın kapatalım konuyu...
  • Onlar bilgisayar ekranlarına, televizyon ekranlarına felan bakarken çıkar normalde. Tam siyah değil, hafif saydamdır.
  • şerit mi dalgalanma mı ?
    tv ye pcye tutunca cıkıyor normal onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 15 Ocak 2011; 23:20:15 >
  • dalgalnama cıkıyor ama acınca normal ev ortamında pcye tvde degıl ama az ısıkta oluyor genelde sonra geciyor...anlamadım valla
  • up
  • bendede bi kere olmustu öyle bulanık çizgi gibi şeyler telfonu cepte kılıfsız koymustum sonra iyice sildim ve sorun gecti bende ?
  • sat kurtul
  • Yaa neden satayim sordum herkesde bolemi diye florasan ve az isikta oluyor bakiyim bari baska iphonelara cevap gelmeyecek anlasilan
  • kardes sen böyle bazı arkadaslara bakma sat kurtul felan noluyor yaa ufak bir sorun sormus direk sat

birde hocam koruyucu bir jilatin ekran koruyucu felan kullanıyormusun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6464756hythht -- 16 Ocak 2011; 21:28:04 >
  • Ya sorma kardesim surda adam gibi paylasim yapalim diyoruz ama olmuyor anlasilan.Wrapsol kullaniyorum etkisi olurmuki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizkci

Ya sorma kardesim surda adam gibi paylasim yapalim diyoruz ama olmuyor anlasilan.Wrapsol kullaniyorum etkisi olurmuki?

bence ondanda olabilir eğer koruyucu ile kameranın arası nemlenmiş yada hava almış olabilirse neden olmasın ? ama bence eğer çok etkilemiyorsa görüntü fazla kurcalamayın derim smdi onun yapacam derken koruyucudanda olmayın
  • Saol kardesim adamsn insan gibi cevap veriyosun.yok etkilemiyor yaa canavar gibi cekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.