Şimdi Ara

iPhone 4 // Kasma Problemi 3 günlük cihaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı akşamlar Donanım haber üyeleri..

Size bir kaç soru sorucam bu konuda tecrübe yaşamış olan vardır ...

Cihazım 4 günlük cihaz.. Aldığım günde bir kaç tane uygulama yükledim mesela angdr birds oyununu yükledim anlık takılmalar oluyor tık diyo devam ediyo ama belki bu donlar hani yavaş bir ekran kartını olur ya hafif takılmalar olur öyle bir donma

cihazı geri iademi etsem ne yapsam

cihaza yapılan işlemler...

Telefon kapatılıp açıldı

Hard RESTART atıldı ..

Restore yapıldı ..

iOS 5.1 güncelleştirdi..

Sorun devam ediyor Tample RUN var mesela anlık takılıyo 10 saniye düzgün oynuyosunuz .. tık takılıyo devam ediyo .. Aspalt 6 oynuyorum belirgin seviyede belli oluyo takıldı .. ne yapmam gerektiği konusunda hiçbir fikrim yok artıq ... Yardımcı olan arkadaşlara gönülden sevgiler .. Selametle..

Cihaz : Apple iPhone 4 8 gb Modeli // JailBreak felan hiçbir şey yapılmamıştır ..

bu takılmalar bir kaç uygulamadada geçerli ..

• Servise ver bence olmaması lazım.
  • çok ilginç. jb siz anladıgım kadarıyla. telefonunuz yağda kayar gibi çalışmalı halbuki. bu tür sıkınıtlar telefonu jb yapıp çok fazla arkaplanda çalısan program yükleyince yada rami cok yiyen bir tema yükleyince olabiliyor anca. telefonu servise goturun, değistirin demekten başka sey benim de aklıma gelmiyor.
  • Baska pc ile temiz restore ardindan yeni iphone olarak tanitin ardindan hic bisi yuklemeyin bakin bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arka plandaki uygulamaları kapatıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Baska pc ile temiz restore ardindan yeni iphone olarak tanitin ardindan hic bisi yuklemeyin bakin bakalim.

Öncelikle dediğiniz işlemi masaüstünde daha sonra Notebook'da yaptım.. Restore yaptım iPhone olarak tanıttım.. kafam karışık bide aldığım yere nasıL izah edeceğim o konuda tereddütlüyüm..
  • bendede infinity blade asphalt 6 kasıyor, 4s bu konuda mükemmel, ama tutupda angry birds'de filan kasmıyor, cihazım 1 senelik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu kasmalar nasıl oluyor biraz ayrıntılı açıklarsanız.. Akşam 4 e doğru gidicem mağazaya..
  • İos 5 e geçildiğinden beri bende de anlık kasılmalar oluyor. Öyle çok kasmalar değil ama ufak tefek kasıyor...
  • Ufak tefek neden kassınki.. Youtube bakıyorum adamlar aspalt 6 dan tut infnity blade jeilbreak lı şekilde kasmadan donmadan oynuyor.. Bir şey var anlamıyorum aynı donmalar diğer oyunlardada geçerli .
  • Temiz restore yapın, deneyin, yine takılma oluyorsa cihazda sorun vardır, uğraşmayın, garantiye götürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kr0m0z0n

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Baska pc ile temiz restore ardindan yeni iphone olarak tanitin ardindan hic bisi yuklemeyin bakin bakalim.

Öncelikle dediğiniz işlemi masaüstünde daha sonra Notebook'da yaptım.. Restore yaptım iPhone olarak tanıttım.. kafam karışık bide aldığım yere nasıL izah edeceğim o konuda tereddütlüyüm..

Çok Saçma Bir Durum Aslında.Sorunlarını Anlatın Birşey Yok Bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kr0m0z0n

Bu kasmalar nasıl oluyor biraz ayrıntılı açıklarsanız.. Akşam 4 e doğru gidicem mağazaya..

asphalt 6'da mesela, 3 4 araba yan yana gelip yarışırken 4 saniye kadar donuyor, bir anda çözülüyor, infinity blade'de, ileri sardırmaya basılı tutunca 2 saniye kadar takılı kalıyor çözülüyor, ama dediğim gibi bende iphone 4 var ve angry birds vb. oyunlarda hiç kasma donma yok, yağ gibi oynanıyor
  • http://www.youtube.com/watch?v=ITAlrMuujuk

Videodaki Cihaz iPhone 4 JailBreak 'li ...

Performansa bakıldığında donma az olsa kitlenme göremiyorum :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.