Şu anda IPhone 4 Kontratlı olarak kullanıyorum fakat telefonum çok zamanımı alıyor, hiçbir şeye konsantre olamıyorum. Evde kullanılmayan bir Blackberry Bold var onu kullanmak istiyorum fakat interneti kullanamadım desteğinizi bekliyorum.
- 4GB mobil internet - 150 SMS - 300 dk. konuşma süresi
Blackberry'lerin kendi özelliğinden kaynaklanıyor bu, BİS denilen bir internet paketi almazsanız normal internet paketini blackberry'de kullanamıyorsunuz malesef
sende tam cihazı bulmuşsun denildiği gibi bis aboneliği alman gerekli ayrıca blackberry de seni çok oyalar eminim
blackberryde de internet paketi kullanabilirsin. ama uygulamaların bazılarını kullanamazsın. nette gezebilir. facebooka vs. nin mobil sayfalarından girebilirsin. blackberry forumlarına gözatmanda fayda var.
arkadaşm bence iphone da seni oyalayan oyun ve yazılımları kaldır birazda telefonu ihtiyaç harici kullanmamak üzere kendini alıştır sorun kalmaz konsantrasyon problemi varsa iphone bahane takoz bi telefon olsa yine kurcalarsın kendini teknolojiden mahrum bırakacağına konsantrasyonunu artırmaya çalış...
Psikolağa git sen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme