Şimdi Ara

Iphone 4 mikrofon sorunu ve titreşim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 ay önce iphone 4ümü yere düşürdüm ilk düşüşü ve çok hafif düştü sonra telefondan konuşamamaya başladım sesim hiç bir şekilde gtmiyor ama viber ve skype ta hiç sorun yok telefonu resmen ipod touch gbi kullanıyorum cihazı yurtdışından almıştım burda servislere götürdüm anakart değişmesi lazım dediler her götürdüğüm yer nerdeyse aynısını söyledi 600-700 tl istiyorlar daha iyi bir çözümü olan ve ya daha ucuza yaptırabileceğim bir yer önerisi olan(izmir) varsa yardım ederse çok sevinirim.

bir de bir arkadaşım iphone 4 ü tam 1 hafta önce yurt dışından gelen birinden aldı aldığı günden beri yani bir haftadır titreşimi bozuk titreşim ölü gibi bozuk ve kısa titriyor açıp yapılabilirmiş ama arkadaşım pek yanaşmıyor bir kaç yerde sallayınca düzeliyor diye seyler okudum ama oda olmadı yardım ederseniz sevinirim ios5 yüklü acaba downgrade yapsam düzelir mi.teşekkürler şimdiden

• İzmirde çankaya elektronikçiler çarşısının hemen girişinde iphone tamiri yapan bir dükkan var orda büyük ihtimal sorunun çözülür.Çok sert düşmedi diyorsun büyük bir ihtimal soketler yerinden çıkmıştır.Sert düşmüş ise board çatlaktır o kötü.Geçmiş olsun.
  • ilginize teşekkürler bu hafta oraya giderim orda da aynı fiyatı söylerlerse ipod olarak kullanmaya devam ederim artık
  • Best iphone 4s cases for you, with good design and cheap price, http://www.wetrustpeople.com.au
  • merhaba yanımıza gelcek olursanız kontrol edip bilgi verebiliriz isterseniz çankayada telefoncuların olduğu sokağın ortasındayız büyük bir iphone bayrağı var gelcek olursanız görebilirsiniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.