Şimdi Ara

Iphone 4 mü blackberry bold 9900 mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1.5 yıldır ıphone 4 kullanıcısıyım fakat son günlerde gerek telefonun eski performansında olmaması gerekse bazı kullanım sıkıntılarından dolayı cihazdan soğudum ve blackberry bold 9900 almayı düşünüyorum cihazım amerikadan gelmiş unlocklu cihaz doğubankta 1100 liraya sayıyorlar blackberryide garantili 1500 liraya veriyorlar sizce almak mantıklımı şimdiden teşekkürler.

• telefon kayıtlı ve unlocksa 1100 den fazlasına satarsın sen elden sat ondan sonra al bb en az 100 kaat daha pahalıya satarsın kardeşim yazık günah telefoncular ölü fiyata alıolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcans

telefon kayıtlı ve unlocksa 1100 den fazlasına satarsın sen elden sat ondan sonra al bb en az 100 kaat daha pahalıya satarsın kardeşim yazık günah telefoncular ölü fiyata alıolar

gerçekten haklısın bende öyle düşünüyorum ama elden satmam da şuan için zor 400 lira farkta fazla gerçekten tam karar verince sıkı pazarlık yapmayı düşünüyorum çünkü 300 den çok ödemem zor şuan için.
  • iPhone 4
  • Ben iphone 4 kullacisiyim bir yili gecti, benim telefonla kardesim hep oyun oynar hic dusmezdi elinden sonra kendine yeni telefon almaya karar verdi. Sandimki iphone 4 alicak fakat eve bi geldi elinde BB bold 9900. Önce sasirdim neden bunu aldin diye cünkü telefonda iphone 4 gibi uygulama ve oyun secenegi cok az. App world e wifi ile girilmiyor bis abonesi olman lazim falan filan. Iphone 4 e bence kafa tutamaz fakat telefon cok karizmatik, ekrani cok net, klavyesi mükemmel. Hele mesaj yazmasi ayri bir zevk. Ben bile kiskandim Eger iphone 4 den tamamen vazgecip yeni telefon alicaksan BB bold 9900 güzel bi secim fakat iphone daki gibi uygulama ve oyun secenegi bekleme. Ama karizmasi, yeni isletim sistemi ve kullanim güzelligi mükemmel

• quote:

Orijinalden alıntı: oGz-44

quote:

telefon kayıtlı ve unlocksa 1100 den fazlasına satarsın sen elden sat ondan sonra al bb en az 100 kaat daha pahalıya satarsın kardeşim yazık günah telefoncular ölü fiyata alıolar

gerçekten haklısın bende öyle düşünüyorum ama elden satmam da şuan için zor 400 lira farkta fazla gerçekten tam karar verince sıkı pazarlık yapmayı düşünüyorum çünkü 300 den çok ödemem zor şuan için.

ilan ver foruma satılır hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbtt

Ben iphone 4 kullacisiyim bir yili gecti, benim telefonla kardesim hep oyun oynar hic dusmezdi elinden sonra kendine yeni telefon almaya karar verdi. Sandimki iphone 4 alicak fakat eve bi geldi elinde BB bold 9900. Önce sasirdim neden bunu aldin diye cünkü telefonda iphone 4 gibi uygulama ve oyun secenegi cok az. App world e wifi ile girilmiyor bis abonesi olman lazim falan filan. Iphone 4 e bence kafa tutamaz fakat telefon cok karizmatik, ekrani cok net, klavyesi mükemmel. Hele mesaj yazmasi ayri bir zevk. Ben bile kiskandim Eger iphone 4 den tamamen vazgecip yeni telefon alicaksan BB bold 9900 güzel bi secim fakat iphone daki gibi uygulama ve oyun secenegi bekleme. Ama karizmasi, yeni isletim sistemi ve kullanim güzelligi mükemmel

bende bu bahsettiğin nedenlerden ötürü istiyorum açıkçası uygulama ve oyunlarla işim yok zaten önemli olan müzik mail facebook twitter ve kullanışlılık açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amacin artislik mi performans mi ona gre tercihini yap 1.5 yildir i4 kullaniyosn bb den 1 yila kalmaz sıkılırsın bnce bb gbu sirf sekil disinda bu ozelligi olmayan bi telefon bir iphone 4 cuyu sarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbtt

Ben iphone 4 kullacisiyim bir yili gecti, benim telefonla kardesim hep oyun oynar hic dusmezdi elinden sonra kendine yeni telefon almaya karar verdi. Sandimki iphone 4 alicak fakat eve bi geldi elinde BB bold 9900. Önce sasirdim neden bunu aldin diye cünkü telefonda iphone 4 gibi uygulama ve oyun secenegi cok az. App world e wifi ile girilmiyor bis abonesi olman lazim falan filan. Iphone 4 e bence kafa tutamaz fakat telefon cok karizmatik, ekrani cok net, klavyesi mükemmel. Hele mesaj yazmasi ayri bir zevk. Ben bile kiskandim Eger iphone 4 den tamamen vazgecip yeni telefon alicaksan BB bold 9900 güzel bi secim fakat iphone daki gibi uygulama ve oyun secenegi bekleme. Ama karizmasi, yeni isletim sistemi ve kullanim güzelligi mükemmel

bende bu bahsettiğin nedenlerden ötürü istiyorum açıkçası uygulama ve oyunlarla işim yok zaten önemli olan müzik mail facebook twitter ve kullanışlılık açıkçası.

Ozaman hic bekleme al, pisman olmazsin

• quote:

quote:

quote:

ilan ver foruma satılır hemen

bunu ciddi ciddi düşünüyorum şu anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

Amacin artislik mi performans mi ona gre tercihini yap 1.5 yildir i4 kullaniyosn bb den 1 yila kalmaz sıkılırsın bnce bb gbu sirf sekil disinda bu ozelligi olmayan bi telefon bir iphone 4 cuyu sarmaz

amacım artistik değil zaten iphone bunu ziyadesiyle sağlıyor ama açıkçası artık uygulamalarını eskisi gibi kullanmıyorum sadece mesaj konuşma müzik mail bunlarıda blackberrydede rahat rahat yaparım sonuçta kamerası falanda aynı kalitede.
  • Evde 2 tane Blackberry Bold 9900 var. O paraya kesinlikle hak etmeyecek bir telefon. BBM dışında kesinlikle hiçbir artısı yok. Onun için gidip 8520'de alabilirsiniz. İlk başta bende 9900 çok beğenmiştim ama kullandıkça ne kadar gereksiz olduğunu anladım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bodom After Midnight

Amacin artislik mi performans mi ona gre tercihini yap 1.5 yildir i4 kullaniyosn bb den 1 yila kalmaz sıkılırsın bnce bb gbu sirf sekil disinda bu ozelligi olmayan bi telefon bir iphone 4 cuyu sarmaz

amacım artistik değil zaten iphone bunu ziyadesiyle sağlıyor ama açıkçası artık uygulamalarını eskisi gibi kullanmıyorum sadece mesaj konuşma müzik mail bunlarıda blackberrydede rahat rahat yaparım sonuçta kamerası falanda aynı kalitede.

Sn kararini vermissin zaten
  • Attan inip essege binmek gibi olur kesinlikle.....
  • İlgili arkadasim :) iphone 4 kullaniyorum 8 aydir.. Daha once 9900 haric tum bb modellerini kullandim..tek gercek; performans iphone demek.alirsan bb den 3 ay surmeyecek bikacaksin. Pismanlik fayda getirmez bence iyi dusun..illa ki bb alicam diyosan da tamamiyle zevk meselesidir nitekim saygi duymak lazim
  • ben iphone sonrası sıkılacağını değerlendiriyorum
  • kardeşinle değişsene
  • kardeşim elinde iphone 3gs felan olsa yine tamam ama iphone 4 yani bence ugrasacagına degmez . hem iphonedada dediklerini gayet iyi yapabiliyosun face olsun twitter olsun müzik olsun ek olarakta kafana estiğinde oyununu oynarsın uygulamanı açarsın bb nin tek faydası klavyesi he hakkını yemiyim dokunmatigide on numara gerçi ama elinde gayet güzel telefon var hiç ugrasma elindeki telefon gayet iyi benim fikrimce
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

kardeşinle değişsene

Bence de bir hafataya bayar geri degisirsin
  • kesinlikle kesmez arkadaşım, hiç heyecan arama bence.iphone iyidir dinamiktir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.