Bildirim
iPhone 4 mü htc Sensation mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sensation almani oneririm -
Htc EVO 3d al bence ikisindende iyi telefon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sarj süresi olarak tabii ki ios ama özellik olarak sensetion daha iyi. İphone önermem çünkü nasıl bir türkçe dil yapmışlarsa berbat. -
ios dışında hiçbir ekstrası yok iphonu un.Uygulama diyo millet ama HTCde de yeterince uygulama mevcut özellikle blackmarketi indirdikten sonra.Onun dışında kamerası zayıf iphonun,full HD kayıt yok, boyutarı ufak.boşu boşuna adına 2000 TL vermeye hiç mi hiç değmez.Millet şekil yapmak için alıyodu önceden ama artık şeklin kralını yaptıran HTC Sensation var -
quote:
Orijinalden alıntı: htcdesire
EVO'yuda bekleyememki.Zaten çıktığında daha pahalı olcaktır.quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
sarj süresi olarak tabii ki ios ama özellik olarak sensetion daha iyi. İphone önermem çünkü nasıl bir türkçe dil yapmışlarsa berbat.
Bide ben telefonlara karşı şiddet yanlısı biriyim Hep düşürürüm yani.O yüzden sensation diyorum ama şarj süresi düşündürüyor :S
-
quote:
Orijinalden alıntı: jawsiki
quote:
Orijinalden alıntı: htcdesire
EVO'yuda bekleyememki.Zaten çıktığında daha pahalı olcaktır.quote:
Orijinalden alıntı: moondalina
sarj süresi olarak tabii ki ios ama özellik olarak sensetion daha iyi. İphone önermem çünkü nasıl bir türkçe dil yapmışlarsa berbat.
Bide ben telefonlara karşı şiddet yanlısı biriyim Hep düşürürüm yani.O yüzden sensation diyorum ama şarj süresi düşündürüyor :S
OF HTC özellik olarak süper ama iOS var İphone da da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Che Guevara. -- 14 Ekim 2012; 1:46:37 >
-
bu saatten sonra sensation alınmaz one x alınır -
iPhone ger.ekten güzel bir telefon ama IOS 6 ile aşırı derece de kasma sorunları başladı, güncel sürüm ile kullanamazsınız. Arkadaşın da dediği gibi bütçe de çok sıkıntı yaşamamd erseniz One X yada One S bakmanızı öneririm, Sensation artık güncellemeleri almaz diye düşünüyorum. İyi forumlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X