Şimdi Ara

IPHONE 4 mü Sony Ericsson XPERIA X10 'mu tavsiyeniz nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pıyasada tek karşılaştırılabılecek tel galaxy s. kı o durumda bıle I4 dıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicorn13
    herkesin bu kadar övdüğü programları bilmiyorum açıkcası...telefonu alsam ne yüklemem gerek,hangi uygulamalar işimi görür,en iyileri hangileridir hiçbir fikrim yok...

Dokunmatik ekranının diğer telefonlardan üstün olduğunu biliyorum o kadar :)

kullanma amacım da canımı sıkmayan bir telefon olsun istiyorum.internete girip rahatça dolaşayım,canım sıkılmadan uğraşayım istiyorum..Kamera falan önemli değil zaten fotoğraf makinam var..

iPhone bütün beklentilerini karşılar ve daha fazlasını yaşatır.ikisinin karsilastirilamayacagini söylememe gerek yok.tek riskiniz iPhone alırsanız kullandıktan ve alıştıktan sonra baska bir telefon kullanamayacak olmanız.bağımlılık yapar.
  • Bu konunun buraya acılması sacma olmus ama ben bu milletin iphone çılgınlığını anlamıyorum
    şu an etrafımda 4 kişi var iphone 4 almış ama unlock olmadığı için kullanamayan....
    bence şu unlock ve jb olayı çözülmediği sürece iphone almak öyle çok mantıklı bişey değil.
    ben kesinlikle android tabanlı telefonlardan yanayım. jb kıl yün uğraşmıyosunuz hiç değilse.
    Iphone 3g ve 3gs kullanmış şuanda iphone 4 kullanan ve android telefonlar da kullanmış biri olarak ben xperia veya htc desire hd tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlperK

Bu konunun buraya acılması sacma olmus ama ben bu milletin iphone çılgınlığını anlamıyorum
    şu an etrafımda 4 kişi var iphone 4 almış ama unlock olmadığı için kullanamayan....
    bence şu unlock ve jb olayı çözülmediği sürece iphone almak öyle çok mantıklı bişey değil.
    ben kesinlikle android tabanlı telefonlardan yanayım. jb kıl yün uğraşmıyosunuz hiç değilse.
    Iphone 3g ve 3gs kullanmış şuanda iphone 4 kullanan ve android telefonlar da kullanmış biri olarak ben xperia veya htc desire hd tavsiye ederim

Simkilitsiz cihazlarda var hocam. şart değil amerikadan veya başka simkilidi uygulayan ülkelerden almak.Simkilitsiz alabilir ve istemezseniz jailbreak yapmayabilirsiniz. Jailbreak şart diye bir şey yok.
  • arkadaşlar;
    lütfen anlayıp anlamadığınız konularda gereksiz ve yanıltıcı fikir yürütmeyiniz, özellikle insanları sonradan üzecek yorumlardan uzak durunuz,
    arkadaşın biri bir kıyas sunuyor siz olayı hep yönlü yorumluyorsunuz ,burada baştan sorunun içeriği ve istenilen cevaba yeterliliği zayıf ,neyi niçin istediğini bileceksin ilk önce her iki ürününde arkasında teknoloji devleri var ve tabiiki aralarında avantaj ve dezavantaj var, kişi kendine ağır basan yönünü tercih ettiğinde model ortaya çıkacaktır zaten , x peria 10i müthiş bi touch screan özelliğine zayıf ayrıca lens olarakda Carl Zeiss
    teknolojisinden ödün vermiyor, diğer yandan ı phone işletim sistemi olarak vasat kalsada kullanım özelliği ve kısa enerji tüketiminde bir adım önde bu konu + /- şeklinde sürer gider ben derimki forumlarda ürün kıyaslanıp karar verilmez,vweb kullanabiliyosan klavyenin tuşalrına doğru yolun adresini yaz araştır her ürünün kendine özgü ait bi sitesi vardır illaki...

not: her iki cihazıda kullanıyorum her ikiside paranızı ağlatmaz korkmayın , ne istediğinizi bilin yeter....

androıd teknolojisinide es geçmeyin..

• iPhone4 de kullanıyorum xperia x10 da kullanıyorum.. tamam belki xperia iphone4 ile kıyaslanamaz belki ama açıkcası xperia da öyle yapana atılacak bir telefon değildir. bu kadar kötülemeyi hak etmiyor bence.

xperia kendine özgü özellikleri olan ve bazende iphone göre çok taktire şayan özelliklere sahip. bazı özellikleri sizi şaşırtabilir.. kamera özelliklerine gelince 2.1 sürümden sonra kamera kalitesi oldukca güzel.
    ve cihaz stabilite ve hız olarakta kesinlikle iphone4 den aşağı kalmaz. sd kartdaki 6gb lık video ve foto arşivindeki geçiş hızı inanın en az iphone4 kadar iyi. kesinlikle bekleme donma takılmadan eser yok. dokunmatik konusunda çok yetenekli . yakında multi touch güncellemesininde ekleneceği söylenen haberler arasında o zaman gerçekten çok güzel bir telefon olucak. ben şahsen çok beğeniyorum. ama şunu yineliyorum iPhone4 farklı bir şey xperiax10 u onunla mukayese etmek yanlış olur. bir üst mesaj daki arkadaşa katılıyorum gerçekten paranızın karşılığını verir kardeşim ve yeğenim kullanıyor her ikiside çok memnun açıkcası ailemde 3 iphone4 2 tanede xperia x10 kullanan var xperia kullananlar iphone eline alıpta hiçde zaman keşke iphone alsaydım demedi. bende açıkcası xperia x10 u elime aldıgımda hiç bi zaman işe yaramaz demekte içimden gelmedi.. çok beğendim

sadece arkadaşın dediği gibi önemli olan ne istediğinizdir. ve neyi beğendiğinizdir. gerisi hikayedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakarboy -- 20 Ocak 2011; 11:39:19 >

• arkadaşım alımıştı cihazının sürümünü yükselttik , ,y,ce bir inceledim tabi öncedende ip 4 ü incelemiştim ama xperia yı elime alınca iphonenin benzersz bir cihaz oldugunu anladım ve ip 3gs mi sattıgıma birkez daha pişman odum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas34
    arkadaşım alımıştı cihazının sürümünü yükselttik , ,y,ce bir inceledim tabi öncedende ip 4 ü incelemiştim ama xperia yı elime alınca iphonenin benzersz bir cihaz oldugunu anladım ve ip 3gs mi sattıgıma birkez daha pişman odum...

iPhone 4 ile xperia x10 karşılaştırılması kadar saçma birsey olamaz.2 g ile karsilastirilabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: driversss

IPhone 4 çıkmadan az önce Sony Ericsson XPERIA X10'u almak üzereydim ama IP4 çıkınca ne yapacağıma karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

aşağıdaki linkten detaylı bir karsılastırması var .
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2964&idPhone2=3275

ama telefonla cok konusan biriyim diyosan alaağın telefonun SAR değerinin kucuk olmasına dikkat et

• Beyler ben iphone 16gb kullandım. telefonun işletim sistemi falan eyveallah.Ama kimse bana samsung ultratuch dokunmatikten daha hassas ve kaliteli olduğunu söylemesin! ben kullandım ikisinide. iphone bence berbet. adı var sadece.Ekran canlılığı samsung s8530Un yanından geçemez ki samsung onun yarı parası.Ekranı da dokunmatiğide kat be kat daha ii saamsungun;onu da kullandım.Sadece bada işlemci olması kötü.Sony ericsson da mükemmmel ve android.Bu şart artık.Birde İphone 16gb ile resim çektik.okulda lazım oldu okulun resimleini çektik:)) tek kelime ile berbat vallahi.uzaktan çekilen fotoğrafının kalitesi çözünürlüğü rezalet.5800 3,2mp ondan net çekti çok güldük bilgisayarda kıyaslayınca.Şunu söyleyim İPHONE BU İŞİN BENCE EN PAHALI VE EN BAŞARISIZI. SAMSUNG BİLE ONDAN ÇOOK BAŞARILI. SONY ERİCSSON DA ONLARDAN DAHA KALİTELİ..NOKİA İSE SYMBİANLA YERİNDE SAYYIYO.BEN HEPSİNİ KULLANDIM BUNU BİLİN. SONY YADA SAMSUNG UN YENİ ANDROİDDEN Bİ MODEL ALIN DİYORUM.MESELA SONY ERİCSSON ARC NEO YADA RAY. KALİTE SONY DE BENCE sAYGILAR HERKESE..

• 2-3 Gün boyunca Sony Ericsson Xperia ARC kullandım. Çalıştığım kurumun kullandığı bir projode yeni cihaz alımı yapılacak test için. Bildiğin Gibi Arc X10 dan daha üst bir model. Şuanda İphone 4 Telefonum var.

Kesinlikle Ama Kesinlikle İphone 4
  • Iphone 4 bana güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayalet40

Beyler ben iphone 16gb kullandım. telefonun işletim sistemi falan eyveallah.Ama kimse bana samsung ultratuch dokunmatikten daha hassas ve kaliteli olduğunu söylemesin! ben kullandım ikisinide. iphone bence berbet. adı var sadece.Ekran canlılığı samsung s8530Un yanından geçemez ki samsung onun yarı parası.Ekranı da dokunmatiğide kat be kat daha ii saamsungun;onu da kullandım.Sadece bada işlemci olması kötü.Sony ericsson da mükemmmel ve android.Bu şart artık.Birde İphone 16gb ile resim çektik.okulda lazım oldu okulun resimleini çektik:)) tek kelime ile berbat vallahi.uzaktan çekilen fotoğrafının kalitesi çözünürlüğü rezalet.5800 3,2mp ondan net çekti çok güldük bilgisayarda kıyaslayınca.Şunu söyleyim İPHONE BU İŞİN BENCE EN PAHALI VE EN BAŞARISIZI. SAMSUNG BİLE ONDAN ÇOOK BAŞARILI. SONY ERİCSSON DA ONLARDAN DAHA KALİTELİ..NOKİA İSE SYMBİANLA YERİNDE SAYYIYO.BEN HEPSİNİ KULLANDIM BUNU BİLİN. SONY YADA SAMSUNG UN YENİ ANDROİDDEN Bİ MODEL ALIN DİYORUM.MESELA SONY ERİCSSON ARC NEO YADA RAY. KALİTE SONY DE BENCE sAYGILAR HERKESE..

Hı hı...

• Xperia alarak hayatinin hatasini yaparsin
    iphone4 al demiyorum baska bisey al xperia alma,inceleme firsatim oldu zaten arkadasim daha fazla dayanamayip n8 aldi
    ama iphone4 ile kiyaslardan iphone4 ezer gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 28 Ekim 2011; 23:09:54 >
  • Bir arkadasimda xperia 10i var ve telefonu biraz kurcaladiktan sonra i4 umu elime alinca resmen sukrediyorum, abartmiyorum dokunmatigi cidden kotu kullanimi da ayni sekilde... İphone 4 le kiyaslanmasi bile sacma.
  • 1-Bluetooth ile dosya transferi yapamazlar
    2-Gercek goruntulu gorusme yapamazlar
    3-Telefonun sarji bitince yanlarinda sarj cihazi tasimak zorundalar ve telefonun pil omru biterse at cope
    4-jailbreak yapmadan store haric birsey yukleyemezler
    5-Hafiza karti yok istedigin gibi hafizayi genisletemezsin
    6-birden fazla uygulamayi calistirmaz ( bu yuzden iphone kasma yapmaz )
    7-Adobe Flash desteklemez
    8-Widget desteği yoktur
    9-Ücretsiz GPS navigasyon yoktur
    10-Piyasadan kulaklikli mikrofon alip kullanamazsiniz illa kendisininki olacak
    11-Guncellemeleri illaki PC'den yapmanizi ister

Ve daha sayamadiklarim siz buna teknolojide tepe noktasi diyorsaniz IPHONE alip kullanmaya devam edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrestler31

1-Bluetooth ile dosya transferi yapamazlar
    2-Gercek goruntulu gorusme yapamazlar
    3-Telefonun sarji bitince yanlarinda sarj cihazi tasimak zorundalar ve telefonun pil omru biterse at cope
    4-jailbreak yapmadan store haric birsey yukleyemezler
    5-Hafiza karti yok istedigin gibi hafizayi genisletemezsin
    6-birden fazla uygulamayi calistirmaz ( bu yuzden iphone kasma yapmaz )
    7-Adobe Flash desteklemez
    8-Widget desteği yoktur
    9-Ücretsiz GPS navigasyon yoktur
    10-Piyasadan kulaklikli mikrofon alip kullanamazsiniz illa kendisininki olacak
    11-Guncellemeleri illaki PC'den yapmanizi ister

Ve daha sayamadiklarim siz buna teknolojide tepe noktasi diyorsaniz IPHONE alip kullanmaya devam edin

1- Gerçekten saçma bir özellik. Yanımızda kablo taşımak zorunda kalıyoruz.
    2- Nokia N79 umu 2 yıl kullandım bir kez bile Görüntülü konuşma yapmadım. Ama şuan İphone 4 ile Tango ve facetime üzerinden memleketteki dayımla wifi üzerinden görüntülü konuşuyorum.
    3- Kablosuz şarj özelliği çıktıda bizim mi haberimiz yok? diğer telefonu olanlar kablosuz mu şarj ediyor. Batarya ölünce yeni batarya alıp değiştiriyorsun telefon çöpe atılmıyor.
    4- Kıyamet gibi ücretsiz uygulama yüklü. Sadece navigasyon uygulamasına para verdim. Oda Androidde paralı ama herkes korsan yüklüyor.
    5- 16 GB kapasite var. bir sürü uygulama, oyun ve müzik yükledim 11 GB boş alan var.
    6- Evet bak bu doğru arka planda başka bir uygulamanın gerçekten çalışmasına izin vermiyor. Bir nevi uyku moduna alıyor.
    7- Flash sadece youtubede gerekli oluyordu onuda program sayesinde izliyoruz. Onun haricinde flasha işim düşmedi. Ama bu bir eksiklik evet en azından ayarlanabilir olmalıydı.
    8- Widget desteği yok malesef.
    9- Android ve diğer tüm platformlarda adam akıllı ücretsiz navigasyon uygulaması yok zaten. Sizin ücretsiz sanıdğınız cracklenmiş sürüm.
    10-istediğin kulaklığı kullanabilirsin diye biliyroum, hiç denemedim ama standart 3.5 inc kulaklık çıkışına sahip.
    11- her hafta güncelleme yapılmadığı için bilgisyara bağlamakta sıkıntı göremiyorum.

Ayrıca eklemek gerekirse.

1- Dizayn olarak mükemmel
    2- Yazılım desteği çok iyi. 3GS gibi bir modele bile halen destek veriliyor.
    3- Cihazın malzeme kalitesi çok ama çok iyi, ben kaliteyim diyor yani.
    4- Uygulamaları daha kaliteli hazırlanmış. Denetleme mekanizması olduğu için.
    5- Sistem kaynaklarını çok iyi kullanıyor,
    6- Cihazın telefon özelliği unutulmamış iyi bir cep telefonu. SGII gibi tabletten bozma değil.

Neticede özetleyecek olursak ne İos lu iphone 4 Mükemmel bir telefon nede Android li diğer telefonlar. Birinin eksiği diğerinin artısı konumda. Ama X10 nun İphone 4 den pek bir artısı yok.
    Android 4.0 bile güncellemiyeceksin o cihazı bunuda unutma

• iphone a muadil olabilecek tek telefon samsung galaxy s2...gerisi yalan bence htc dahil
  • iPhone almanı tavsiye ederim. Bir çok bakımdan memnun kalırsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.