Şimdi Ara

IPHONE 4 mü Sony Ericsson XPERIA X10 'mu tavsiyeniz nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

sen goruntu gorusme yapmiyorsun diye herkes yapmiyor demek degil ayrica 3G sebekesi olan heryerde goruntulu gorusme yapabilirsin ancak iphone'da illaki internete girmen gerekiyor bu gercek bir gorutulu gorusme degildir

kablosuz sarj ozelligi ayri birsey sarjin bittigi anda yedek batarya ile devam etmek ayri birsey sen bunu bilemezsin cunki bataryasini degistiremedigin bir telefon kullaniyorsun

benim SGS2'de igo omur boyu guncellemeli navigasyon var ve bunu samsung ucretsiz dagitiyor ve cok iyi calisiyor

yazilim destegi samsungtada cok iyi farkindaysan google referans telefon olarak samsung kullaniyor ve demanli olarak telefonu guncelleye biliyorsun

malzeme kalitesine gelirsek anten sorunu yasayip telefonu illaki kilifla kullanin diyen bir firmanin telefonunu almam
  • @wrestler31

ağır fansın anladık.. Keşke saydığın 11 tane dezavantajın 8-9 tanesi mevcut olsaydı yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrestler31

ben SGS2 kullaniyorum

sen goruntu gorusme yapmiyorsun diye herkes yapmiyor demek degil ayrica 3G sebekesi olan heryerde goruntulu gorusme yapabilirsin ancak iphone'da illaki internete girmen gerekiyor bu gercek bir gorutulu gorusme degildir

kablosuz sarj ozelligi ayri birsey sarjin bittigi anda yedek batarya ile devam etmek ayri birsey sen bunu bilemezsin cunki bataryasini degistiremedigin bir telefon kullaniyorsun

benim SGS2'de igo omur boyu guncellemeli navigasyon var ve bunu samsung ucretsiz dagitiyor ve cok iyi calisiyor

yazilim destegi samsungtada cok iyi farkindaysan google referans telefon olarak samsung kullaniyor ve demanli olarak telefonu guncelleye biliyorsun

malzeme kalitesine gelirsek anten sorunu yasayip telefonu illaki kilifla kullanin diyen bir firmanin telefonunu almam

ok

• quote:

Orijinalden alıntı: hayalet40

Beyler ben iphone 16gb kullandım. telefonun işletim sistemi falan eyveallah.Ama kimse bana samsung ultratuch dokunmatikten daha hassas ve kaliteli olduğunu söylemesin! ben kullandım ikisinide. iphone bence berbet. adı var sadece.Ekran canlılığı samsung s8530Un yanından geçemez ki samsung onun yarı parası.Ekranı da dokunmatiğide kat be kat daha ii saamsungun;onu da kullandım.Sadece bada işlemci olması kötü.Sony ericsson da mükemmmel ve android.Bu şart artık.Birde İphone 16gb ile resim çektik.okulda lazım oldu okulun resimleini çektik:)) tek kelime ile berbat vallahi.uzaktan çekilen fotoğrafının kalitesi çözünürlüğü rezalet.5800 3,2mp ondan net çekti çok güldük bilgisayarda kıyaslayınca.Şunu söyleyim İPHONE BU İŞİN BENCE EN PAHALI VE EN BAŞARISIZI. SAMSUNG BİLE ONDAN ÇOOK BAŞARILI. SONY ERİCSSON DA ONLARDAN DAHA KALİTELİ..NOKİA İSE SYMBİANLA YERİNDE SAYYIYO.BEN HEPSİNİ KULLANDIM BUNU BİLİN. SONY YADA SAMSUNG UN YENİ ANDROİDDEN Bİ MODEL ALIN DİYORUM.MESELA SONY ERİCSSON ARC NEO YADA RAY. KALİTE SONY DE BENCE sAYGILAR HERKESE..

ınternetın hayırlı olsun

• beyler bu konunun açılış tarihine baktınız mı? 30 eylül 2010'da açılmış konu. yani üzerinden 1 yıl + 1 ay geçmiş. heralde arkadaş kararını vermiştir bu geçen süre içinde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shad0w -- 29 Ekim 2011; 1:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzy2007

beyler bu konunun açılış tarihine baktınız mı? 30 eylül 2010'da açılmış konu. yani üzerinden 1 yıl + 1 ay geçmiş. heralde arkadaş kararını vermiştir bu geçen süre içinde :)

Droidciler yeni fark etmisler. Birak iclerini doksunler :)
  • quote:

1-Bluetooth ile dosya transferi yapamazlar
    2-Gercek goruntulu gorusme yapamazlar
    3-Telefonun sarji bitince yanlarinda sarj cihazi tasimak zorundalar ve telefonun pil omru biterse at cope
    4-jailbreak yapmadan store haric birsey yukleyemezler
    5-Hafiza karti yok istedigin gibi hafizayi genisletemezsin
    6-birden fazla uygulamayi calistirmaz ( bu yuzden iphone kasma yapmaz )
    7-Adobe Flash desteklemez
    8-Widget desteği yoktur
    9-Ücretsiz GPS navigasyon yoktur
    10-Piyasadan kulaklikli mikrofon alip kullanamazsiniz illa kendisininki olacak
    11-Guncellemeleri illaki PC'den yapmanizi ister

Ve daha sayamadiklarim siz buna teknolojide tepe noktasi diyorsaniz IPHONE alip kullanmaya devam edin

Bilmeden yapılan yorumlar bu kadar olur sadece gülüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: C£nq

Bende ayni durumdaydim, neredeyse almistim. Eve geldim ip4un fiyatini gorunce hemen karar degistirdim ip4 alicam

Aldım hatta 1 sene oldu. Konu biraz eski sanki :)
  • quote:

1-Bluetooth ile dosya transferi yapamazlar-CELESTE İLE YAPIYORUZ
    2-Gercek goruntulu gorusme yapamazlar ÇIKTI ÇIKALI TOPLUMDA BU İSİ YAPANI DAHA GÖRMEDİM
    3-Telefonun sarji bitince yanlarinda sarj cihazi tasimak zorundalar ve telefonun pil omru biterse at cope ŞARJ ORTALAMA 2 GUN GİDİYOR BİTSEDE ŞARJ ALETİ TAŞIMAYA GEREK YOK HER İPHONE SAHİBİNİN CEBİNDE DOCK KABLO HAZIR - BATARYA ÖMRÜ BİTİNCE HANGİ SALAK TELEFONU ÇÖPE ATAR? 100 $ civarı orjinal batarya ALINABİLİR
    4-jailbreak yapmadan store haric birsey yukleyemezler JAİLBREAK 3 Saniye
    5-Hafiza karti yok istedigin gibi hafizayi genisletemezsin DAHA 16 GB İ DOLDURAMADİM 5 SENEDİR İPHONE KULLANIRIM
    6-birden fazla uygulamayi calistirmaz ( bu yuzden iphone kasma yapmaz ) BİRDEN FAZLA PROGRAM ÇALIŞTIRIYORUM DEDİĞİNİZ GİBİ KASMIYOR
    7-Adobe Flash desteklemez ADOBE A NEDEN İHTİYAC VAR? BUTUN FLASH İSTEYEN PROGRAMLARIN ZATEN İTUNESDA APP LARI VAR
    8-Widget desteği yoktur DAHA KOLAYLIK GETİREN İNCELİKLER VAR
    9-Ücretsiz GPS navigasyon yoktur İNSTALLOUS VAR
    10-Piyasadan kulaklikli mikrofon alip kullanamazsiniz illa kendisininki olacak BİR ÇOK DÜNYA LİDERİ FİRMA ÇATIR ÇATIR İPHONE UYUMLU KULAKLIK ÜRETİYOR
    11-Guncellemeleri illaki PC'den yapmanizi ister İOS 5 da WİFİ VE 3g DEN FİRMWARE UN KRALINI YÜKLER & GUNCELLERSİNİZ

Ve daha sayamadiklarim siz buna teknolojide tepe noktasi diyorsaniz IPHONE alip kullanmaya devam edin VE DAHA SAYAMADİGİM TEPE NOKTALARDA GEZEN ÖZELLİKLER VAR. BUNU İCİN İPHONE A DEVAM EDECEĞİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 4S alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

quote:

1-Bluetooth ile dosya transferi yapamazlar-CELESTE İLE YAPIYORUZ
    2-Gercek goruntulu gorusme yapamazlar ÇIKTI ÇIKALI TOPLUMDA BU İSİ YAPANI DAHA GÖRMEDİM
    3-Telefonun sarji bitince yanlarinda sarj cihazi tasimak zorundalar ve telefonun pil omru biterse at cope ŞARJ ORTALAMA 2 GUN GİDİYOR BİTSEDE ŞARJ ALETİ TAŞIMAYA GEREK YOK HER İPHONE SAHİBİNİN CEBİNDE DOCK KABLO HAZIR - BATARYA ÖMRÜ BİTİNCE HANGİ SALAK TELEFONU ÇÖPE ATAR? 100 $ civarı orjinal batarya ALINABİLİR
    4-jailbreak yapmadan store haric birsey yukleyemezler JAİLBREAK 3 Saniye
    5-Hafiza karti yok istedigin gibi hafizayi genisletemezsin DAHA 16 GB İ DOLDURAMADİM 5 SENEDİR İPHONE KULLANIRIM
    6-birden fazla uygulamayi calistirmaz ( bu yuzden iphone kasma yapmaz ) BİRDEN FAZLA PROGRAM ÇALIŞTIRIYORUM DEDİĞİNİZ GİBİ KASMIYOR
    7-Adobe Flash desteklemez ADOBE A NEDEN İHTİYAC VAR? BUTUN FLASH İSTEYEN PROGRAMLARIN ZATEN İTUNESDA APP LARI VAR
    8-Widget desteği yoktur DAHA KOLAYLIK GETİREN İNCELİKLER VAR
    9-Ücretsiz GPS navigasyon yoktur İNSTALLOUS VAR
    10-Piyasadan kulaklikli mikrofon alip kullanamazsiniz illa kendisininki olacak BİR ÇOK DÜNYA LİDERİ FİRMA ÇATIR ÇATIR İPHONE UYUMLU KULAKLIK ÜRETİYOR
    11-Guncellemeleri illaki PC'den yapmanizi ister İOS 5 da WİFİ VE 3g DEN FİRMWARE UN KRALINI YÜKLER & GUNCELLERSİNİZ

Ve daha sayamadiklarim siz buna teknolojide tepe noktasi diyorsaniz IPHONE alip kullanmaya devam edin VE DAHA SAYAMADİGİM TEPE NOKTALARDA GEZEN ÖZELLİKLER VAR. BUNU İCİN İPHONE A DEVAM EDECEĞİM

1-Bluetooth telefonun orjinal halinde yoktur
    2-goruntulu gorusme ozelligin olmasi icin senin toplumda bunu yapani gormenmi gerekiyor ipnone'da yoksa onemli bir ozellik dedildir zaten
    3-100$'a hangi android kullanan batarya almis sor bakalim ve bu bataryayi sen degistirebilirmisin
    4-jailbreak yapma ihtiyaci niye duyuyorsun direk appstore sana pahalimi geldi
    5-16GB hafiza full HD goruntu cekemedigin icin dolmuyordur ve appstore'dan ucretsiz ufak uygulamalar zaten hafizani doldurmaz
    6-gercek bir multitasking telefonu kasar ( eger gercekse ) iphone donanim olarak zayif oldugu icin gercek bir multitasking yoktur
    7-hemen 2. sirada yazdigim yaziya donuyorum iphone'da yoksa bu program gereksizdir
    8-Widget yok ama ne yapalim eldekiyle yetinicez diyorsun
    9- İNSTALLOUS VAR demissin ne kadar iyi calistigi hakkin yorum yapsinlar apple fanlari haric normal kullanicilar ( cunku bi ara iphone kullanicisi bi arkadas hong kong'u guney kore'de zannediyordu)
    10-Niye apple'in yonlerdirdigi firmalardan almak zornda kalayim (istedigimi alirim arkadas ama iphone kullaniyorsan hayiiiiiiir)
    11-ios 5 2011 son ceyrekte geldi daha once neredeydi (ben bunu android ile ne zamandan beri yaptigimi hatirlamiyorum) demekki androidden araklamislar

Birde unutmadan yukaridan asagiya kaydirilan bildirim cubugunun patentini apple almamismi yazik yine ben buldum der (yanlis oldu arakladim)der

• olayida anlayabilsediniz keske,
    cogu kiside iphone4 var gerek duymuyor zaten subattan sonra falan iphone 5 dedikodulari cikar millet beklemeyi tercih edecegi icin gerek duymazlar hakli olarak,alanlarda var buna karsilik
  • bildiğimiz gibi apple ürünlerinin genel özelliği, çökme, kilitlenme ya da virüsten etkilenme gibi sıkıntılarının pek olmamasıdır. bunu sağlamak için apple ne yapıyor, sadece kendisinin onayladığı, kendisinin aracı olduğu yazılımları yüklememize izin veriyor. appstore daki yazılımlar gibi. cihazı kullanana ve cihaza hiç bir zarar vermeyeceği kesin olan, denenmiş yazılımlar.tabi ayrıca apple'ın da para kazandığı programlar.
    jailbreak dediğimiz işlem, telefonu apple'ın tekelinden çıkartma işlemidir. bu işlemde asıl amaç paralı uygulamaları bedava yüklemekten ziyade, appstore da olmayan, apple'ın kurallarına uymayan program ve yamaları kullanabilmek, telefonu kişiselleştirebilmektir. örneğin jailbreak işlemi yapılmamış bir telefona tema yükleyemezsiniz. jailbreak işleminin bonuslarından birisi de crackli diye tabir edilen, şifresi kırılmış programlarında telefona özgürce yüklenebilmesidir. normalde pahalı olan navigasyon cihazları jailbreakli telefonlar için bedava mesela

Bu yazi iphone kullanicisi bir arkadas tarafindan yazilmistir Ozgurluk icin bu kadar cabalamaya deger mi?
    Bir cihaz aliyorsun 2000-3000TL arasi parasi onemli degil ve sana bu para karsiligi vadettikleri nedir?
    Kocaman bir popo acisi ve apple'dan soyle bir aciklama okumustum IOS5'i JB'li kullanan telefonlar bir daha guncelleme alamayacak
    kapitalizm'in membagi olan bu firma musteri memnuniyeti degil sadece cebinizdeki parayi soguslemeye bakar

• Ok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.