Bildirim
IPHONE 4 mü Sony Ericsson XPERIA X10 'mu tavsiyeniz nedir?
Black+Decker BHFEV182C-QW 18V Kablosuz Dikey Süpürge : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B07T8B7QV1
2 yıl önce paylaşıldı
Energia NMN 50mg 30 Capsules TR version : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CK8MHMJ6
5 ay önce paylaşıldı
PORÇÖZ Lavabo Açıcı Granül 12 x 200 Gr : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DGQXCTD2?ref=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_SCZV3RZ75XZPDP89Y20H&ref_=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_SCZV3RZ75XZPDP89Y20H&social_share=cm_sw_r_cso_wa_apan_dp_SCZV3RZ75XZPDP89Y20H&starsLeft=1&skipTwisterOG=1&newOGT=1
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iP4. -
yani ben iphone 4 fanı degılım ama xperia ile de iphone 4 kıyaslanmazkı bence.. acık ara iphone yani.. xperia nın kamerası da cok berbat onuda eklıyım.. -
adaletsiz bir kıyaslama, yazık olur xperia ya -
İphone kullanan ve 4 alacak biri olarak x10 un kamerasi okadar kotu degil gayet iyi ama kiyaslanamaz tabiki :) -
iki telefonuda kullandım açıkça söylemek gerekirse xperia, iphone 4 alamayacaklar için bir alternatif olabilir. ama asla kıyaslanamaz. -
Bu bölümdeki insanların ne demesini bekliyorsun ki ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: tgezer
Bu bölümdeki insanların ne demesini bekliyorsun ki ??
aslında konuyu açan arkadaş haklı çünkü ben konuyu diğer bölğme açmıştım orda da iphone 4 dediler bende arkadaş gibi arada kalmıştım iphone 4 aldım çok mutluyum -
Bu mesajın "Firmware, jailbreak vb" alt başlığında ne işi var ben onu anlamadım?
Tüm çileye rağmen iphone 4 tabiki:)
Çile derken jailbreak+unlock kastediyorum, garantili alacaksan hiç düşünme zaten. -
İphone 4 al.. Son teknoloji yenilikler ve Çelik kasa...
5 sene sorunsuz kullan... -
Bende ayni durumdaydim, neredeyse almistim. Eve geldim ip4un fiyatini gorunce hemen karar degistirdim ip4 alicam -
tabiki iphone -
Yanlış bi ip4 alternatifi seçmişsin.Kıyas kabul etmez bu tercih. -
Peki Sony Ericsson XPERIA X10 mu yoksa iPhone 3GS 32GB mı? -
@unicorn13
iPhone
İmkan varsa tabiki 4 -
3GS 32GB 1.5 yıl daha garantisi devam eden,faturalı cihazı 900TL'ye alıcam...sizce mantıklı mı,yoksa diğer markaların sıfır telefonlarına mı bakmalıyım?
ip4 1600TL'den başlıyor ve piyasada yok,zaten onuda alamam bu durumda :S -
3GS kullanıcısı olarak iphone'u tercih etmenden yanayım...Jb ile tam bir multimedia telefonu. -
Kullanma Şekline Göre Değişir,Ama Asla Karşılaştırılamaz. -
herkesin bu kadar övdüğü programları bilmiyorum açıkcası...telefonu alsam ne yüklemem gerek,hangi uygulamalar işimi görür,en iyileri hangileridir hiçbir fikrim yok...
Dokunmatik ekranının diğer telefonlardan üstün olduğunu biliyorum o kadar :)
kullanma amacım da canımı sıkmayan bir telefon olsun istiyorum.internete girip rahatça dolaşayım,canım sıkılmadan uğraşayım istiyorum..Kamera falan önemli değil zaten fotoğraf makinam var.. -
İPHONE 4
Benzer içerikler
- icloud numara değiştirme
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- iphone operatör ismi değiştirme
- yurtdışından gelen iphone sim kartı görmüyor
- apple garanti uzatma
- jailbreak nedir
- ios 17 alacak telefonlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X