Şimdi Ara

IPHONE 4 mü Sony Ericsson XPERIA X10 'mu tavsiyeniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IPhone 4 çıkmadan az önce Sony Ericsson XPERIA X10'u almak üzereydim ama IP4 çıkınca ne yapacağıma karar veremedim. Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

• iP4.
  • yani ben iphone 4 fanı degılım ama xperia ile de iphone 4 kıyaslanmazkı bence.. acık ara iphone yani.. xperia nın kamerası da cok berbat onuda eklıyım..
  • adaletsiz bir kıyaslama, yazık olur xperia ya
  • İphone kullanan ve 4 alacak biri olarak x10 un kamerasi okadar kotu degil gayet iyi ama kiyaslanamaz tabiki :)
  • iki telefonuda kullandım açıkça söylemek gerekirse xperia, iphone 4 alamayacaklar için bir alternatif olabilir. ama asla kıyaslanamaz.
  • Bu bölümdeki insanların ne demesini bekliyorsun ki ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Bu bölümdeki insanların ne demesini bekliyorsun ki ??

aslında konuyu açan arkadaş haklı çünkü ben konuyu diğer bölğme açmıştım orda da iphone 4 dediler bende arkadaş gibi arada kalmıştım iphone 4 aldım çok mutluyum
  • Bu mesajın "Firmware, jailbreak vb" alt başlığında ne işi var ben onu anlamadım?

Tüm çileye rağmen iphone 4 tabiki:)

Çile derken jailbreak+unlock kastediyorum, garantili alacaksan hiç düşünme zaten.
  • İphone 4 al.. Son teknoloji yenilikler ve Çelik kasa...
    5 sene sorunsuz kullan...
  • Bende ayni durumdaydim, neredeyse almistim. Eve geldim ip4un fiyatini gorunce hemen karar degistirdim ip4 alicam
  • tabiki iphone
  • Yanlış bi ip4 alternatifi seçmişsin.Kıyas kabul etmez bu tercih.
  • Peki Sony Ericsson XPERIA X10 mu yoksa iPhone 3GS 32GB mı?
  • @unicorn13
    iPhone
    İmkan varsa tabiki 4
  • 3GS 32GB 1.5 yıl daha garantisi devam eden,faturalı cihazı 900TL'ye alıcam...sizce mantıklı mı,yoksa diğer markaların sıfır telefonlarına mı bakmalıyım?

ip4 1600TL'den başlıyor ve piyasada yok,zaten onuda alamam bu durumda :S
  • 3GS kullanıcısı olarak iphone'u tercih etmenden yanayım...Jb ile tam bir multimedia telefonu.
  • Kullanma Şekline Göre Değişir,Ama Asla Karşılaştırılamaz.
  • herkesin bu kadar övdüğü programları bilmiyorum açıkcası...telefonu alsam ne yüklemem gerek,hangi uygulamalar işimi görür,en iyileri hangileridir hiçbir fikrim yok...

Dokunmatik ekranının diğer telefonlardan üstün olduğunu biliyorum o kadar :)

kullanma amacım da canımı sıkmayan bir telefon olsun istiyorum.internete girip rahatça dolaşayım,canım sıkılmadan uğraşayım istiyorum..Kamera falan önemli değil zaten fotoğraf makinam var..
  • İPHONE 4
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.