Şimdi Ara

Iphone 4 mu yoksa BB bold 9700 mu.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben bir aksilk olmaz ise abd ye gidiorum simdi iphone 4 ve bb terchm var iphone 4 ler kirilmior degil mi.??
    kirilma drumu var mi yoksa sizce alip krilmasi beklenir mi yoksa bb bold 9700 mu alnir acil cevaplarmisiniz..?

• bb ne ya sadece sms delisiysen al, ama hem sms hem oyun delisiysen ip al :)
  • oyun delisi degilimde ama kirlimior ya oyzden soruoru kiriliorsa onu alicam..:)
  • Ben 1,5 yıl iphone 3g kullandım ve bundan 4,5 ay önce sıkılıp BB 9700 aldım değişiklik olsun diye. Sonuç olarak pişman oldum. Ömrümde BB kadar saçma bi telefon kullanmadım. Kitlenme sorunu felan da cabası. iPhone 4 ülkemizde resmi olarak satışına başlandığı an gidip iPhone 4 aldım ve şuan o kadar mutluyumki anlatamam Resmen özlemişim iPhone'u. Şuan haala duruyor BB 9700 çekmecemde. Satmaya bile tenezzül etmiyorum, o derece tiksindim yani telefondan sen anla Son olarak iPhone 4 te kırılıyor ama şuan son versiyon için çıkmadı, 1 2 hafta içinde son versiyon da kırılır diye tahmin ediliyor...
  • BB iş amaçlı alınan bir telefondur... özellikle BIS sistemi sayesinde e-maillerinizi sürekli olarak takip edebilirsiniz.. internet browserı hiç kullanışlı değildir..

BB Messenger adlı program ile sadece BB'si olan diğer kullanıcılar ile görüşebilirsiniz.. app fakiri bir cihazdır aynı zamanda... msn, facebook bana yeter daha kasmam internette çok gezmem derseniz kısacası işleriniz bundan ibaretse alın..

ancak ben 8 ay BB Bold 9000 kullandım 8. ayın sonunda taahhütlü almama rağmen taahhütü bozup geriye kalan tüm ücreti tek faturada ödeyip telefonu sattım o kdr diyeyim.. daha fazla dayanamadım...
  • İphone 3g satip bold aldim onceleri hosumada gitti maillerin aninda gelmesi falan. Ama yavas yavas iphonenu ozlemeye basladim. simdi iphone 4 aldim. Cokmutluyum
  • 9700' ın bir alt modeli sayılan 9000 kullandım. Sadece 2 hafta kadar kullanabildim. Ondan önce de iPhone 3G vardı çevremde 9000 kullanan epey arkadaşım var dolayısıyla o telefonu da inceleme şansı buldum. Şimdi iPhone 4 aldım ve iPhone kesinlikle BlackBerry' e göre daha tatmin edici. Dokunmatik telefon hoşuma gidiyor benim ki en iyi dokunmatiğe sahip telefonun iPhone olduğunu düşünürsek ziyadesiyle mutlu ediyor. BlackBerry daha çok iş telefonu. Yani eğer iş adamıysanız ,ki iPhone 4 de bu ihtiyacı karşılar, bana göre tek artısı BlackBerry'nin e-mail olayı. Bu konu dışında hiçbir konuda eline su dökemez iPhone'nun. Sonuç olarak BlackBerry' nin vermiş olduğu haz iPhonenun verdiğinin 10'da 1'inden daha az.

Ama eğer iPhone alıp hiç etliye sütlüye karışmadan olduğu gibi kullanacaksanız, BlackBerry de alabilirsiniz. Tabi ben yine en donanımsız, Jailbreaksiz, uygulamasız iPhone' u bile değişmem BlackBerry' e.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    iPhone 11 Pro mu? iPhone 12 mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba,,
    bbde mailler anında geldiğinden bahsediyorsunuz. iphone da mailler anında cebe gemiyormu. yoksa windows tabanlı cihazlardaki gibi belli aralıklarla cihaz tarama yapıp mailleri œylemi alabiliyoruz. daha hiç iphone kullanmadığımdan ve ciddi manada ip4 almayı důşündüğümden bu konu benim için önemli. cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: des0uza

merhaba,,
    bbde mailler anında geldiğinden bahsediyorsunuz. iphone da mailler anında cebe gemiyormu. yoksa windows tabanlı cihazlardaki gibi belli aralıklarla cihaz tarama yapıp mailleri œylemi alabiliyoruz. daha hiç iphone kullanmadığımdan ve ciddi manada ip4 almayı důşündüğümden bu konu benim için önemli. cevaplarınız için teşekkür ederim.

var var gelıyor push özelliği var ama genelde mail kullanmayanlar kapalı tutar cunku sarjdan yiyiyor
  • bende iphone 4 dusunuorum ama abd de alicam jailbreak cikmadi napicam mecbur bb ye yoneliyorum bu arada jail break ne zaman cikicak.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazanci13

bende iphone 4 dusunuorum ama abd de alicam jailbreak cikmadi napicam mecbur bb ye yoneliyorum bu arada jail break ne zaman cikicak.?

hocam ne yaptın bb ile iphone 4 kıyaslanır mı bu başlığı açman hata iphone 4 al jb konusuna bir bak 2 aya yakındırbekliyor millet halen.
  • Bence iphone 4 al.Merak etme unlock yakında cıkacak
  • kesinlikle iPhone 4 al.. unlock muhtemelen bi kaç ay içinde çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fashionality -- 8 Ekim 2010; 14:24:30 >
  • İphone 4
  • mal sahibi olarak seve seve ve zevkle kullanabilecegin, izdirap olmayacak hatta o kadar para verip oyle bakakalacagin bir urun olmayacagini dusundugun seceneklerin arasinda eleme yapip ona gore secmelisin. bu bb9700 de olabilir iphone4 te olabilir bu sana kalmis, ben ise iphobe4 u sectim ve secimimden memnunum

edit: bu arada bb de mailler bazen 15dak gecikmeli cihaza dusuyor... bizzat kullanan 1.derece ailemden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcff -- 7 Ekim 2010; 21:35:39 >
  • hmm tesekkurler cevaplariniz icin bb alicam beyazindan tabi gecici olarak sonra iphone 4 alirim alana kadar zaten ipad alicam ipod touch da var iphone suzluk cok bsey kaybettrmez..:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

edit: bu arada bb de mailler bazen 15dak gecikmeli cihaza dusuyor... bizzat kullanan 1.derece ailemden

Bis aboneliğinde dediğiniz gibi mailler geç gelebiliyor.Fakat Bes aboneliği yani kurumsalda daha outlookda mesajı görmeden bb ye mailler gelebiliyor.
    Her ikisinide kullanan biri olarak iş için kullanacaksanız (kurumsal) kesinlikle bb ama kişisel olarak kullanacaksanız iphone.
  • Birak deliligi oyunu klavyeyi. Mail mis oymus

BBM kullanan kac arkadasin var?

Bizim suan tum cevre iPhone'dan BB'ye gecti, BBM kullaniyorlar, bu yuzden BB'ye gececegim

Yasin kac?

30 Yasina gelip telefonla gorusuyosan ayri, Ben liseliyim,unu.liyim arkadasimla gorusucem onlarda BB var diyosan BB al

Sik gorustugun 20 Kisi ve fazlasi BBM'ciyse durma; BB al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.