Bildirim
İphone 4 Rehber kayboldu.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bugun aynı sorunu bende yasadım durduk yere tum rehberim yok oldu. fakat bir sure bekledikten sonra kendiliginden geri geldi. yeni iphonelar cıktıkca eskilerinde bir bozulma yasanıyor anlamiyorumki bu apple'i. illa yenisini almamizi istiyolar -
rehber halen gelmedi, galiba restore etmem gerekecek, başka sim taktım ondada rehberi görmedi.
Cihaz ios 6.1.2 yazılımını kullanıyor, 6.1.3'e yükseltmeden restore edebilirmiyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: yelken77
rehber halen gelmedi, galiba restore etmem gerekecek, başka sim taktım ondada rehberi görmedi.
Cihaz ios 6.1.2 yazılımını kullanıyor, 6.1.3'e yükseltmeden restore edebilirmiyim.
SHSH* kaydı varsa downgrade yapabiliyordunuz. Ancak şu anki durumunu bilmiyorum.
*SHSH kaydı için jb olması gerekiyor. -
Ayni sorunu iki gun once yasadim konusuda var hatta bu konu benim diye girdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rehber gitti yeni kayitta yapilamiyo degilmi yedeklerimi bile atamiyodum ayni tel 4 benimde jb ile alakali bi sorun restore yaptim caresi yok
6.1.3 yapma sakin jb olmaz bi daha ifaith ile shs kaydi al 6.1.2 uzerine yeni dosya olusturup itunesle shift enter yapip guncelle en temizi sonrada Jb yuklersin
telefonda tüm içerik ve ayarları sil yapsak düzelirmi arkadaşlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: yelken77
telefonda tüm içerik ve ayarları sil yapsak düzelirmi arkadaşlar.
Bunu sakın denemeyin cihaz jailbreakli oldugundan elmada takılın kalacaktır. Sizin yapmanız gereken şey restore etmeden önce su haliyle 6.1.2 shsh kaydınızı almak. Kayiti güzelce aldıktan sonra yedekleyip restore yapın. Restore edildikten sonra cihaz 6.1.3 olacaktır. Bu esnada yedekten geri yükleme yapmayın. Daha sonra aldığınız shsh kaydı ile ifatih aracılığıyla 6.1.2'ye geri donün. Geri dönmedeki amac 6.1.3 sürümüne jailbreak işleminin Apple tarafından engellenmiş olmasıdır. 6.1.2'ye geri dondukten sonra yedeğinizi iCloud ya da bilgisayarınız üzerinden geri yükleyin daha sonra da tekrar jailbreak yapın.
1 hafta once bende de kayboldu rehber sabah uyandigimda yoktu rehber allahtan my contact backup diye bir programla kaydetmistim.ordan geri yukledim.programin tek kotu yani e posta adresindekileride yukluyor o yuzden kisi listesi olmahan.bir e posta adresine.kaydedin
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim, ifaith ile restore ederek düzeldi telefonum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X