Şimdi Ara

İphone 4 şarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 4 telefonumu usb ve normal priz ile şarj etmeye çalıştığımda şarj ediyor gösteriyor fakat şarj yüzdesi değişmiyor.

%3 te sürekli sabit kalıyor ve telefon sürekli kendini kapatıp açıyor.

İnternetten araştırmayla bazı çözümler denedim. Restore yaptım ve İOS 5.1.1 güncellemesini yaptım fakat sorun çözülmedi.

Telefonumda hiç bir problem yoktu birdenbire bu sorunla karşılaştım.

Ne yapmam gerek acaba ? yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp3rcetin -- 14 Haziran 2012; 18:08:07 >

• sahte sarj aletleri ile böyle bir sorun yasadım daha önce başka bir sarj aleti ile deneme şansınız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka şarj aletim yok malesef ama telefonum ve şarj aletim orjinal.Vodafonedan almıştım.Servise götürücem artık yapcak bişey yok çözüm bulamadım :S
  • Gün aşırı bazen hergün şarj ediyordum.

Şarzı bitene kadar kullanıyordum genelde.Tam şarj etmeden şarjdan çektiğimde oluyodu bazen aceleden.
  • Öyle yaptım zaten.Teşekkürler.
  • dostum tamamen aynı sorunu yaşıyorum şu an bende. garantiye mi verdin telefonu yoksa herhangi bir servise mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    9 ay önce açıldı
    İphone 15 pro sarj etme sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: djann1

dostum tamamen aynı sorunu yaşıyorum şu an bende. garantiye mi verdin telefonu yoksa herhangi bir servise mi?

Yukarda yazılanları dene düzelmezse batarya arızasıdır hocam
    Garantisi varsa garantiye ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi tek upp nin ne olduğunu bilmiyorum bende restore felan yaptım ama kar etmiyor. maalesef garantisi kalmadı cihazın :S o yüzden bende her servise güvenemiyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: djann1

bi tek upp nin ne olduğunu bilmiyorum bende restore felan yaptım ama kar etmiyor. maalesef garantisi kalmadı cihazın :S o yüzden bende her servise güvenemiyorum :S

Upp yani up (İngilizce) yukarı, konu güncel kalsın diye yazılmış. Restore edin, düzelmezse servise vermeniz gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAICO -- 9 Temmuz 2012; 13:36:29 >
  • :) ben cihazla ilgili sanmıştım teşekkür ederim dostum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.