Şimdi Ara

iphone 4 servis yok sorunu çok acil gurbet elde telefonsuz kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım ama son güncel gelişmeler ile birlikte yeni konu açmakta fayda gördüm. İkinci el almış olduğum iphone4 ün servis yok sorunu çıktı. sim kartı ilk taktığımda genelde telefon çalışıyor. ama kısa bir süre sonra hat gidiyor ve servis yok yazıyor. ukrayna da yaşıyorum ve telefonu burada bir servise verdim. rusçası radio modül olan bir parçasının çalışmadığını söyledi. 150 dolar istedi. farklı bir servise verdim ve anlamadığım bir parçasının bozuk olduğunu bu parçanın değişmesinin bazı durumlarda mümkün olmadığını seri numarasına göre çalıştığını falan söyledi tam anlamadım hangi parça olduğunu ama bu parçayı DEĞİŞTİRMEDEN tamir edebileceğini söyledi ve bunun için çok büyük para istedi. başka bir servise götürdüm ve sorunu anlattım. bana diğer servislerin söylediklerini de anlattım. bu parçanın yenisini takabileceklerini ve bunun için yaklaşık 50 -70 dolar arası para alacaklarını söylediler

telefonuma sim kart takılı değilken de servis yok yazıyor. normalde sim yok yazması lazım. telefonu açıp kapatıyorum arıyor yazıyor ve hat buluyor genelde. 5 dk sonra yine servis yok. servis yok yazdığında wi-fi de modemi bulmuyor. servis varken wifi sorunsuz çalışıyor. telefonu açıp kapattığımda da bazen ios aktifleştirmesi çıkıyor sanki ios u yeni yüklemişim gibi ülke dil falan seçtiriyor. aktifleştirme yapmadan tekrar açıp kapatıyorum eski haline dönüyor yani aktifleştirme istemeden açılıyor. aktifleştirmeye gidince itunes e bağlan ekranı çıkıyor. bağlıyorum iphonu okumuyor ve restore edin mesajı çıkıyor .S telefonu tekrar açıp kapatıyorum normal açılıyor :S ( telefonuma 3 harfliler mi kaçtı ? )

kaldım buralarda telefonsuz arkadaşlar. telefonumun ne sorunu olabilir? bilen yol yordam göstersin lütfen. azcık param var onu da arıza tespitlere vermek istemiyorum.

ilginiz için teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axi.niko -- 18 Ekim 2012; 22:02:28 >

• Hocam en yakın appstore'a götür derim,onlaren kral şekilde halleder.

Dicem ama en yakın sanırım almanya sana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.