Şimdi Ara

iphone 4 ses sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
20.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • selam herkese bende iphone 4 ümde aynı sorunla karşılaştım.20 sn kadar konuşuyorum ondan sonra sesim karşı tarafa gitmiyor.ayrıca bazen de konuşurken telefon kesiliyor.servise verdim bakalım neolacak
  • Turkcellden mı aldın cıhazı??aldıgın yeremı verdın genpayamı??gelısmeler hakkında bılgı yazarmısın??benım cıhazda servıs yolunu gozluyor ama vermekte ıstemıyorum alalı daha kac gun oldukı..cozemedım mantıksız gelıyor ahızeden ses gıtmeyıp hoparlorden kulaklıktan cok net gıtmesı..
  • bende de jb li 4.1 var ama ses kaybı yok
  • Aynı sorun bende de birkaç sefer olmuştu, çok önemsemeyip kapatım ben arıyordum. Ancak az önce defalarca test ettimki arandığımda bu problem hep oluyor. Teşhisim şu: Benim IPHONE 4 32 GB Vodafone 128KB Microsim var ve 4.0.2 ve baseband 1.59. Telefonda 3g aktif ise ve 3g'den şebekeye bağlıysanız arandığınızda ses karşıya gitmiyor. Bir elimde iphone diğer elimde başka bir telefonla iphone'u aradım ve sesi duymuyorum. Ancak 3g'yi kapattığınızda telefon EDGE'de ise seste hiçbir problem yok. Konu ile ilgili Vodafone'u aradım ama bana yarın mesai saati içerisinde ararsam teknik servise yönlendireceklerini söylediler. bakalım yarın ne olacak.

Sorun 3g'de o kesinde nasıl düzelir bilemiyorum. Umarım microsim değişimi gibi birşeyle çözülecek bir sorundur.

Siz de 3g'li ve 3g'siz kendinizi arayarak test ederseniz sonuçları birlikte değerlendirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refiky -- 18 Ekim 2010; 1:09:37 >
  • Bende 3G açık olmuyor zaten genelde dediğin şekildede denedim,vodafoneden gerekli bilgileri bizimle paylaşırsan sevinirim teşekkürler..
  • bende böyle bir sorun yok nasıl bişey miş bu ya
  • 3g acikken benim hala sesim gitmiyor vodafone hatla ben hala4.1 JBli kullaniyorum
    ayni sorunu yasayip 4.2 ile cozuldugunu test eden var mi acaba?
  • Telefonlarınızın hatalı olması çok çok muhtemel ama bunun dışında gözden kaçan çok ufak bir detay oluyor genelde sesin karşı tarafa gitmemesi ile ilgili.

Bu iphone 4'lerin ekranı inanılmaz derecede hassas. Ben son 3 senedir Iphone 2 ile nasıl konuşuyoduysam, bunda da aynı şekilde konuşuyorum fakat kulağım ekrandaki 'mute' tuşuna dokunuyormuş her nasıl oluyorsa. O tuş, bizim mikrofondan ses gitmesini kesiyor. Ben de bunu 10. seferden sonra falan farkettim.

Dediğim gibi telefonlarınızda muhtemelen bir hata var ve servise gitmesi lazım, ama servise vermeden önce bu ufak noktaya dikkat ederseniz telefonun bozuk olduğundan daha bir emin olabilirsiniz.
  • Merhabalar Pazartesi gunu vodafone dan almıs oldugum İphone 4 te karsı tarafa ses gitmedigini farkettim. Handsfree ve kulaklıkla ses giderken normal kullanımda ses gitmiyor.. Salı sabah aldıgım yere goturdum sagolsun ilgilendiler ve Servise gonderdik ama hala bir ses seda yok.. Cok sogudum gercekten.. O kadar heves edin para verin ve boyle bir sorun yasayın.. Daha once boyle bir sorun yasayan arkadaslar bu sorunu nasıl cozduklerini paylasabilirler mi acaba
  • Yokmu beyler su ses sorununun somut bir çözümü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33
    Yokmu beyler su ses sorununun somut bir çözümü ?

Malesef bende bugün aldığım 4g de karsı tarafa ses gitmeme problemi yasadım, firma cumaya kadar yeni cihaz getirecek. Allahtan aynı gün farkettim. Yoksa çok mirin kirin ederlerdi degistirmekte..
  • Bence yazılımdan hocam.restore falan attım gerçi olmadı da var yani bisiyler belli.çok şikayet var bence Apple bı açıklama yapmalı Yada ithalatçıları felan.ama kimsenin günahında deil
  • arkadaşlar bnde yeni aldığım ip4 te konuşma esnasında karşı tarafın sesini alamıyorum. mikrofonda ve hoparlörde herhangi bi sıkıntı yok ancak ahizeden hiç ses gelmiyor. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Cydia dan Volume Boost 4.0 ı yüklersen düzelir

• Konusma esnasında bende ses alamamaya basladim . versiyon 4.1 restore ettim olmadı , versiyonu 4.2 yaptim yine duzelmedi . Cydiadan Volume Boost u yukledim halen ayni !
    Nedir bu problem anlayamadim , halen de bu sıkıntıyı cozebilen olmamis .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexi

quote:

Orijinalden alıntı: fateeh33
    Yokmu beyler su ses sorununun somut bir çözümü ?

Malesef bende bugün aldığım 4g de karsı tarafa ses gitmeme problemi yasadım, firma cumaya kadar yeni cihaz getirecek. Allahtan aynı gün farkettim. Yoksa çok mirin kirin ederlerdi degistirmekte..

4G ?
  • Merhaba Arkadaşlar,

Geçen gün ben de telefonumla konuşurken karşı tarafın sesini alamamaya başladım. Yaptığım aramalarda karşı tarafa sesim gidiyordu fakat ses gelmiyordu. Daha sonra telefonun arkasına (apple logosu civarına) bir kaç kere hafiften peş peşe vurdum ve karşı tarafın sesini almaya başladım. Arada yine aynı problemle karşılaşıyorum ve aynı çözüme başvuruyorum. Şu ana kadar 3-4 kez maalesef sorunu bu yöntemle çözdüm.Açıkçası can sıkıcı bir sorun...Bir deneyin derim...

Diğer forumlara baktığımda (yabancı forumlar dahil), genel olarak donanımsal bir sorun olduğu kanısına vardım. Genellikle bu tarz sorunla karşılaşan insanlar telefonu garantiden telefonu değiştirerek çözüme ulaştıklarını gördüm. Zaten bende de sorun sıklaşırsa soluğu garantide almayı düşünüyorum.
  • merhaba arkadaşlar bende canadadan gelme iphone 4 aldım. hoparlönün birinden ses gelmiyor.müzik dinlerken sağdan geliyor soldan gelmiyor. bu bir sorun mu yoksa normal mi?
    istanbulda olupda yurt dışında gidip gelmiş biri varsa pasaport kaydı yaptırabilirmiyiz ücreti neyse veririm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.