Şimdi Ara

iphone 4 ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
20.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar dün elime geçen ip4'ü jb yaptim sms internet mail sırayla denemeye başladım en sonunda bir arama denemesi yaptım fakat ses duyulmayacak kadar cok az geliyor kulaklık ile konusursan bir sorun yok fakat kulaklık olmadan sokakta bunu duyabilmek imkansiz, çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smoothcriminal -- 28 Ağustos 2010; 12:33:47 >

• Cydia dan Volume Boost 4.0 ı yüklersen düzelir
  • Teşekkürler hemen deniyorum
  • Malesef ise yaramadı bu
  • telefonun üzerindeki jelatini çıkarttınmı yoksa jeatinlemi kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoothcriminal

Malesef ise yaramadı bu

Volume Boost 4.0'ın çalışabilmesi için Cydia'dan öncesinde winterboard kurmuş olmanız lazım. Kurmadıysanız önce volume boost'u kaldırın sonra winterboard kurup volumeboost'u tekrar kurun. Sonra winterboard'a girip oradan etkinleştirin Volume Boost'u.

Bu arada volume boost'un 4.0 versiyonunu kurduğunuzdan emin olun.
  • @ejlover

benim anlamadığım böyle bir sorun neden meydana geliyor biraz garip geldi bana. birde o bahsettiğiniz programlar hakkında bilgi alabilir miyim mümkünse?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone 15 ısınma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejlover

quote:

Malesef ise yaramadı bu

Volume Boost 4.0'ın çalışabilmesi için Cydia'dan öncesinde winterboard kurmuş olmanız lazım. Kurmadıysanız önce volume boost'u kaldırın sonra winterboard kurup volumeboost'u tekrar kurun. Sonra winterboard'a girip oradan etkinleştirin Volume Boost'u.

Bu arada volume boost'un 4.0 versiyonunu kurduğunuzdan emin olun.

Teşekkürler sorun çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: GuerillaUnit

@ejlover

benim anlamadığım böyle bir sorun neden meydana geliyor biraz garip geldi bana. birde o bahsettiğiniz programlar hakkında bilgi alabilir miyim mümkünse?

Şahsen ben kurmadım bu programı. Tercih meselesi. Bazıları için hoparlör sesi yeterli olurken bazıları için yetersiz kalıyor. Eğer evde telefondan müzik dinlemek için açıp masaya bırakıp takılacaksanız iPhone'ların ses çıkışı yetersiz kalabilir (bir xpress music serisi kadar yüksek ses vermiyorlar-ama max volume'de dahi daha kaliteli ses veriyor orası ayrı). Apple ses kalitesinin bozulacağı eşiğe kadar sesi yükseltmiyor. Kaldı ki zaten o biçimde kullanılacaksa bir dock alınıp herhangi bir ses sistemine (yada sadece 3.5mm'lik standart kablo ile herhangi bir hoparlöre) rahatlıkla bağlanabilir cihaz. Yani kullanıcıların yaklaşık %80 için ses seviyesi yeterli. İsteyen de bu tarz uygulamalar yükleyip çıkış gücünü arttırabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 29 Ağustos 2010; 1:50:10 >

• quote:

quote:

@ejlover

Şahsen ben kurmadım bu programı. Tercih meselesi. Bazıları için hoparlör sesi yeterli olurken bazıları için yetersiz kalıyor. Eğer evde telefondan müzik dinlemek için açıp masaya bırakıp takılacaksanız iPhone'ların ses çıkışı yetersiz kalabilir (bir xpress music serisi kadar yüksek ses vermiyorlar-ama max volume'de dahi daha kaliteli ses veriyor orası ayrı). Apple ses kalitesinin bozulacağı eşiğe kadar sesi yükseltmiyor. Kaldı ki zaten o biçimde kullanılacaksa bir dock alınıp herhangi bir ses sistemine (yada sadece 3.5mm'lik standart kablo ile herhangi bir hoparlöre) rahatlıkla bağlanabilir cihaz. Yani kullanıcıların yaklaşık %80 için ses seviyesi yeterli. İsteyen de bu tarz uygulamalar yükleyip çıkış gücünü arttırabilir

Dostum ya peki jailbreak yaptıktan sonra ki ses kaybı? Bunun sebebini merak ediyorum. Her cihazda oluyor mu acaba? Bu can sıkıcı bir durum...

• quote:

quote:

quote:

@ejlover

Dostum ya peki jailbreak yaptıktan sonra ki ses kaybı? Bunun sebebini merak ediyorum. Her cihazda oluyor mu acaba? Bu can sıkıcı bir durum...

Yok hocam öyle bir sorun. Hiç bir azalma olmadı seste JB sonrası. Mesajın o kısmını okumamışım. Muhtemelen arkadaş telefonu alır almaz konuşma yapmadan JB yaptı ve jelatin üstünde kaldı :) Çünkü üzerinde gelen jelatin ahizeyi kapatıyor ve sesi sağlam kesiyor

Hatta ahize sesini %35-40 seviyesinde kullanıyorum. Telefonun oldukça yüksek ses çıkışı o konuda. Zaten 2.mikrofonla beraber gürültülü yerlerde de kullanılmak üzere tasarlanmış cihaz. Bunu bangır bangır müzik çalan bir yerde denedim ve oturduğum yerden kalkmadan ve ne ben ne de karşımdaki söylediklerimizi ikinci kez tekrarlamadan görüşmeyi tamamlayabildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 29 Ağustos 2010; 2:03:07 >

• Verdiğin bilgiler için sağol dostum. Jelatin üzerindeyken deneyipte ses gelmiyor demekte garibime gitti umarım yukardaki arkadaşın sorunu jelatinden kaynaklanıyordur

Gürültülü ortamda konuşulabilmesi güzel diğer telefonlarda çok zor gerçi türk milletinde alışkanlık oldu kalabalık bir yerde telefon çalınca ayaklanıp dışarı çıkmak ya da masadan uzaklaşmak
  • quote:

Verdiğin bilgiler için sağol dostum. Jelatin üzerindeyken deneyipte ses gelmiyor demekte garibime gitti umarım yukardaki arkadaşın sorunu jelatinden kaynaklanıyordur

Gürültülü ortamda konuşulabilmesi güzel diğer telefonlarda çok zor gerçi türk milletinde alışkanlık oldu kalabalık bir yerde telefon çalınca ayaklanıp dışarı çıkmak ya da masadan uzaklaşmak

Sorun değil hocam :) Telefonun jelatinini kaldırmaya kıyamıyor insan o kadar parlak ve cam insanda sanki hemen çizilecekmiş izlenimi uyandırıyor Ben de direkt öyle kullaniim dedim koruyucu film alana kadar ama baktım jelatin sesi sağlam kesiyor mecburen söktüm Olabilir yani

• Arkadaşlar, bende telefonu ilk aldığımda kılıfı gelene kadar jelatini çıkarmadım. Ses okadar az geliyorduki servisi aradım servis telefonu istedi sonra biraz formları dolaştım, baktımki benim gibi ses sorunu yaşayan çok!! Hepsi de jelatin problemi!! Jelatini çıkartım ses mükemmel. arkadaşın dediği gibi telefon çizilecek diye kıyamadık jelatini çıkarmaya.

Benim şimdiki sorunum; Müzik dinlerken tek Hoparlörden (sağ) ses geliyor, diğer hoparlörden ses gelmiyor. Bu telefonun özelliğimidir yoksa telefonda yada ayarlarında bir sorunmu vardır? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhana -- 14 Ekim 2010; 18:21:30 >

• :) Ilk iPhone kullananlarin hali iste.

Ben 2Glerimde veya 3Gmde alttaki fazlalik kisimlari kesmistim,

sesin geldigi yeri de igne ile 5-6 kere delmistim,

CA NA VAR :))
  • sifir 3G ile i4 un hoparlor seslerini karsilastirdim (kilit sesi, klavye sesi, zil sesleri falan)

3G'nin hoparlor sesi i4'unkinden daha fazla :)

Adamlar illa bir rahatsizlik yapacaklar yani, yap kardesim biraz daha iyisini, 4 4luk olsun :)
  • Onların biri hoparlör birisi mikrofon :)
  • quote:

merhaba arkadaslar dün elime geçen ip4'ü jb yaptim sms internet mail sırayla denemeye başladım en sonunda bir arama denemesi yaptım fakat ses duyulmayacak kadar cok az geliyor kulaklık ile konusursan bir sorun yok fakat kulaklık olmadan sokakta bunu duyabilmek imkansiz, çözüm önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

telefonu ilk aldığımda banada aynısı oldu hemen aldığm bayiye gittim adam abi telefonun üstündeki jelatinden oluyor dedi çıkattım şuan süper bir sorun yok sende çıkartmadıysan hemen çıkart
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkansayan

Onların biri hoparlör birisi mikrofon :)

Benim için mi yazdınız bunu? Ben öyle olduğunu biliyorum da. İkisinde de tek bir hoparlör deliği var.
    Yine de 3G'nin sesi i4'ünkinden fazla çıkıyor.

Bir de şu var, 3G'nin hoparlörü solda, i4'ünki sağda
  • Merhabalar iphone4'umde bir sorun var ve çözemiyorum..Karşı tarafa sesim gitmiyor,hoparlor ve mıkrofondan cok net sesım gıdıyor..telefonu kulagıma koydugumda ses karsıya gıtmıyor yada az gıdıyor..uzerıne koruyucu kulıf taktım bundan olma sebebı olabılırmı??o kadar sacma bır durumkı bunu bıle dusundum acıkcası yardımcı olursanız cok sevınıcem..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.