Şimdi Ara

İphone 4 ses ve arama problemi yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 4 tel den bugün kendiliğinden aramalarda ses yok oldu. Ses gitmiyor. çevir sesi yok. Aramayı sonlandırıyorum. Arama sonlandırıyor diyor bekliyor ancak kapanma yok. home tuşu ile kapatıp açıyorum kırmızı arama çubuğu aktif ve sanki numarayı arıyormuş gibi. Arama yapınca karşı taraf çalıyor ancak ses yok. Power tuşu ile kapatıp açınca arama durumu yok oluyor. Ancak ilk aramada aynı durum. Bu arada 5.0.1 yüklü. Varmı konuda yardımı olacak.

• Önce restore yapın yaptıktan sonra backup geri yüklemeden önce cihazın aramalarda sesin gelip gelmemesini kontrol edin, eğer hala sorun devam ediyor ise donanım arızasıdır servise gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 12 Aralık 2011; 19:40:15 >
  • teşekkürler dediklerini yaptım. Hatta ios 5.0.1 e yükselttim yine aynı.
  • ikinci kez restore de düzeldi. ilgilenen arkadaşa sonsuz teşekkürler
  • Ses sorununu iphone 4s de bende yasiyorum arama yapiyorum calma sesi yok oysaki karsi taraf aciyor sn de gozukuyor ses yok hoporlere alip tekrar hoporleri kapatinca duzeliyor... Sanirim bu yazilimsal bir sorun... Birde batarya cok kisa surede bitiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.